309
Найкоротша консультація психолога
Дві з нас. Чоловік і дружина. Я перший раз. Я втомився (5-а консультація), голодний і з якоїсь причини спокійно і неперевершено.
до Це мій перший раз з психологом! він говорить дратівливо. Сумки прогулянку. Всі сорти "Щоб пекти!" - Моя дружина сказала мені в неї!
- І?
- Що?! У нас син. Я маю. Ідиот! він нелюбляє.
- Морон - психіатрична діагностика, я кажу втомно. - Син твоїй сина, в якому сенсі?
Чоловік вже шукає мене, як морон. Тоді він дивиться на дружину з матовим питанням: «Чому ви приносите мені?» ?
Вона подрібнила, сидить на краю крісла, її очі збочений. Руки між колінами.
Він зморщує дратівливо, перетворюється на мене, мовчить. Я теж. Не стояти його. Він ще більше сердитися.
- Ви подобаєте психолога? Хм. Тексти пісень, а це означає: Тоді кажіть мені, що робити з ним?
- Хто?
- З мій син!
до Що про нього?
Людина закриває очі, змащуючи на моїй міцності і нездатності читати розум. Він звернувся до дружини і сказав: «Чому ви знайдете цей фольго?» Але дружина є досвідченим винищувачем, сидячи без підйому очей, і тільки до речі, її обличчя обертається бліда, я розумію, що всі її сили пішли, щоб принести чоловіка до мене.
до Не можна побачити береги, ви знаєте. Снотека. 14 років і вчиняє...
- Як?
- Складання будинку. Після роботи. Взуття в середині килимка. Я сказав: «Ви знаєте, що це життя?» Попри те, що ваше взуття на місці. Я сказав йому, щоб покласти взуття на боці сто разів, так, ні, як морон, він нічого не знає. Все в житті легко дістатися. Мій телефон зламав. Ні. Він не ділиться з мною. Мати звідси. Вона не робить нічого вдома. Всі слова люблять стіну гороху. Не сором'язливі, не славляться. Так як ви зустрілися з ним? Як знайти загальний грунт. Ви є психологом, щоб консультувати мене! Ви маєте рецепт?
до Так, я відповідав, порушуючи всі канони психологічного консультування.
до Чи існує розчин?
до Так, я ще більше дивився мій неспроможність.
Є алгоритм психологічного консультування. Особливо перший. І я вчив, що перша зустріч була зібрана інформація, виявляючи запит, вказавши контакт. Немає терапії. Особливо про будь-яке рішення. Що потрапив в мене... (c)
- Я розумію, що ви не знаєте, як поговорити з сином, і ви не можете знайти спільну мову з ним.
- Я сказав вам!
до Є рішення, дуже простий. Але я не знаю, якщо ви можете впоратися з ним, я кажу з абсолютно щирими сумнівами.
- Ну? Про нас
до Не скажеш, що потрібно робити.
до Що робити?
до Яка назва сина?
- Антон.
А потім я повністю сірий (колегеї розуміють, що я маю на увазі), вийняти шматочок паперу, маркера, написати на нього “сон Антон, 14 років”, покласти в далекий кут офісу і запрошувати чоловіка, щоб уявити сина на цей аркуш.
- Чи працює він?
- Я.
- Тепер, з повільними кроками, підійдіть на неї лист, введіть образ сина і стати одним.
З явним сумнівом на обличчі він так. Закриває очі.
- Тепер покажіть мені, як ви відчуваєте?
- Життєвість страшна. Дражнити в горлі. Я хочу ставити.
- Чому?
- Стійкість. Кожен тягне, удари. Не вірно. Я не хочу жити. Я подобаю тебе!
- Хто, для всіх?
- Для всіх.
- Хто?
- батько.
до Що б ви хотіли зробити?
- За один раз, щоб похвалитися. Як ви були. Не пропустіть. Я також чоловіка, щоб бути гордим.
- Візьміть дихання і видихляти з листя.
Людина безшумно підійшов на стілець, сидить вниз. Сила. Жінка витирає її сльози.
- Я розумію все, він сказав спокійно, практично збиваючи. - Зайдіть його. Я відчував себе як невеликий. І мій батько перепрошу. Я те ж зараз. Я отримую. Дякую.
Він і його дружина мають зелені очі. Очистити. І вух його подобаються. . й
Триває 18 хвилин. Перший раз в житті.
Джерело Авторизаціяй Катерина Савинова
Фото на Shlomit Вольфрамовий перегляд
Дивитися також.
Не зламаний, що варто відірвати сина.
У мене є син.
www.adme.ru/zhizn-semya/kogda-nibud-u-menya-roditsya-syn-828360/
10 серіалів, які довели, що жінки реальні супергерої
15 книг варто читати до того, як вони знімаються в 2017 році