374
Не робіть цю помилку при лікуванні дитячого кашлю! Комаровський д-р. рекомендує.
Дуже часто. Батьки роблять помилку.Подумайте, що кашель у дитини є проблемою, що ви можете легко впоратися з собою. Вони просто йдуть в аптеку і купують кашельну медицину, ненавиправлення шкоди викликає малюка.
«Для години в номері з робочим телевізором. За годину я бачив 8 рекламних оголошень для препаратів, які, відповідно до виробника, слід негайно проковтнути, коли з'являється кашель. Я не можу слухати цей розлучення більше! Головна Д. Комаровський.
р.
Як лікувати сильний кашель
Це банальна правда, але де від неї відступають: Не самоліквідувати.! Не кашель слід лікувати, але специфічне захворювання, один з симптомів якого є кашель.
Подбайте про здоров'я дитини і поділитися інформацією з друзями!
від
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
«Для години в номері з робочим телевізором. За годину я бачив 8 рекламних оголошень для препаратів, які, відповідно до виробника, слід негайно проковтнути, коли з'являється кашель. Я не можу слухати цей розлучення більше! Головна Д. Комаровський.
р.
Як лікувати сильний кашель
- Більшість препаратів, які рекламуються на телевізорі "хоча" є відхаркувальні, або муколітиці. Основна функція цих препаратів полягає в збільшенні обсягу мокротиння і роблять її більш рідкою, рідиною, яка теоретично полегшує її кашель.
Коли у дитини є холод, кашель і лихоманка, це захворювання верхніх дихальних шляхів. Чому збільшити кількість слизу в легенях, коли дитина просто має холодну або заспокійливу горло? - Інакше для деяких захворювань нижніх дихальних шляхів: бронхіт, пневмонія. Вони повинні бути. рослина! Але ці захворювання повинні лікуватися лікарями, не людьми, які дивилися телевізором.
Р - Дитячий кашель набагато слабкіше, ніж у дорослих. Після прийняття відхилень діти часто не в змозі кашель збільшити кількість мокротиння. Не дивно, що в багатьох країнах муколитика не рекомендована дітям до 5 років, і присвячуючи їх дітям молодше 2 років, як правило, злочином.
- Як лікувати сухий кашель? Морквяний сік ідеальний, завжди свіжовичавлений, в пропорції одного до одного з молоком. Подаруйте 4-5 разів на день. Також парні чаї з ягод каліни.
- Пам'ятайте, що ефективний ефект на мокроті навіть з найсучаснішими препаратами неможливий без дотримання двох обов'язкових умов: режим чистого повітря (16-20 ° С) і достатня кількість теплого рідкого п'яти. Дивіться вологість в дитячій кімнаті! Потрібно 40-70%. Після того, як фарширований номер є найпростішим способом організації ускладнень. І якщо крім цього ніс фарш і температура тіла підвищена, шанси перевернути банальний холод в щомісячне лікування при пневмонії максимум.
р. - Слід зазначити, що самолікування з антизубними препаратами може бути дуже небезпечним. Заспокійливий, як ви знаєте, не просто неприємний симптом. Це один з найважливіших способів організму для досягнення очищення легенів. Пригнічення кашлю може призвести до накопичення мокротиння в легенях, які, в свою чергу, з високим ступенем ймовірності може призвести до бронхіту або пневмонії, для порушення вентиляції та інших неприємностей. Також їх зловживання призводить до погіршення печінки і нирок.
- Використання антитусів для клізма Протипоказані. Як зазначено вище, пригнічення кашлю буде тільки погіршити захворювання, так як ці препарати сприяють селезінню мокротиння.
Це банальна правда, але де від неї відступають: Не самоліквідувати.! Не кашель слід лікувати, але специфічне захворювання, один з симптомів якого є кашель.
Подбайте про здоров'я дитини і поділитися інформацією з друзями!
від
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Соляна лампа - це річ! 6 Причини, щоб покласти його в the спальня Одразу
Майстер пришивав 2 шматки тканини ... Яка вона зробила мене швейною машиною!