Соляна лампа - це річ! 6 Причини, щоб покласти його в the спальня Одразу

Теплий світлий, обережно підсвічує приміщення і дарує безпрецедентне відчуття комфорту, являє собою лише невелику частину якої забезпечується солона лампа в будинку. Цей пристрій є природним і ефективним способом для поліпшення і зміцненняй

Використання лампи в лікувально-профілактичних цілях ґрунтується на цілющому впливі солі на здатність солі до іонізації і очищення повітря в приміщенні від патогенних бактерій. Не дивно, що в сольових печерах, і люди спеціально відвідають їх для поліпшення здоров'я!

575480

Соляна лампа в будинку Соляна лампа дуже зручна для домашнього використання. При включенні лампочки нагріває блок солі, який випускає негативно заряджені іони, акуратно очищаючи повітря, створюючи ефект лікувальної печери солі. Даний тип терапії називається лацінай

Корисні властивості солоної лампи
  1. Очищення повітря.й Ефект негативно заряджених іонів в повітрі легко оцінити після громіздки: запам'ятайте, наскільки легко це дихати!
  2. Здоров'я вольфраму. Люди з алергією та хворими бронхіальна Після 2 тижнів ви помітили суттєве полегшення. Лампа допомагає вилікувати хронічний нежить, бронхіт, трахеїт ...
  3. Підвищує життєдіяльність, зміцнює імунітетй
  4. Мінімізації випромінювання побутової техніки. Ефект досягається завдяки тим самим негативно зарядженим іонам, які нейтралізують позитивний вид побутової техніки.
  5. Нормалізація психоемоційного фону. М'яке світло не проціджує очі і діє на нервову систему спокійно. Це ідеальний. нічний зал!
  6. Зменшує розмноження патогенних грибів і бактерій, нейтралізує неприємні запахи.

Аспіранти Фен Шуй Вони також стверджують, що солоні лампи очищають приміщення негативної енергії, привертаючи позитивну енергію. Прекрасний елемент декору без певного терміну зберігання (якщо електричні елементи не виходять) і протипоказань. Як я вже знайшов день народження для моєї мами!

Що ви думаєте про цілющі властивості цих ламп? Поділитися в коментарях!

Стаття

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.