Як формувати своє бажання Всесвіту

р.

Автор – психолог-консультант Євген Яскравий.
Для того, щоб побажання були виконані, вони повинні бути зроблені правильно. В залежності від вашого світогляду, ви можете розглянути цю казку або найбільш цінну інформацію в світі. Так, найкраща інструкція з оформлення бажань від Всесвіту виглядає так:

1,1 км Бажання на час замовлення повинна бути одна
Як часто ми бажаємо? Ось типовий приклад: «Я хочу сім мільйонів». Для трьох я буду придбати елітну квартиру в престижному районі. Один крутий автомобіль. Я збираюся побачити світ для пари більше... Зареєструватися У цьому перебільшеному бажанні є купаж інших бажань, які не можуть бути пов'язані з початковим. Це матришка лялька. Такий багатошаровий дизайн не працює! Для кожного з індивідуальних бажань прийти до себе, потрібно працювати з ним окремо. Чому?
Уявіть, що ви є батьками. Ваша дитина приходить до вас і просить за сто рублів. Припустимо, що дитина має намір побудувати будинок для хамстера і йому потрібні таблетки, гвоздики, молоти ... Дитина оцінюється, що сто рублів - це тільки кількість, яка повинна бути достатньо для всіх необхідних. Але ви є батьком – ви знаєте, що молоток в будинку вже там, таблетки можна принести з роботи, а гвоздики потрібно купити тільки 30 рублів. Таким чином, хамстер отримує новий будинок, дитина - задоволення від творчої роботи, і ви - задоволення від господарського вирішення питання.
Те ж саме відбувається між нами і Всесвітом, що є основним постачальником всіх наших товарів. Всесвіт завжди буде діяти в найбільш раціональному вигляді. Так, розбити багатошарове, багатокомпонентне бажання в компоненти. Кожен компонент повинен бути максимально простим.

2,2 км Не варто бути умовою для виконання інших бажань.
Ми працюємо. Питання: Чому мені потрібна сім мільйонів? Відповідь: Купити квартиру, автомобіль, розпочати бізнес, покласти n-ю сумою в банку, дати борги ... і т.д. Тепер з кожним з них (квартира, автомобіль, бізнес, банк, борг) потрібно працювати окремо. Продовжити з прикладом. Питання: Чому потрібна квартира? Відповідь: Щоб позбутися від батьківського піклування. Наступний питання, чому варто позбутися від батьків? Відповідь: Щоб мати більше особистої свободи. Далі: Що відбувається після того, як мій бажаний? ANSWER: Я буду... (що вам буде?) Як тільки ваша відповідь висловлена як FEELING, вона може вважатися «окрементним», тобто дуже бажання, яке повинно бути «замовленим» для виконання.

3. У Бажання викликати тільки почуття, а не думки нових бажань.
Що буде з вами після того, як Ваше бажання буде виконано? Корисна відповідь – “Я відчуєте... щастя!” Сприяння! Або щось схоже на це. Повернемося до семи мільйонів. «Коли я маю «об’єкт А» (тобто сім мільйонів), я можу мати «об’єкти B, C, G».» Немає особливих почуттів, крім того, що щось інше потрібно зробити з цими грошима. І це обов'язковий сигнал неправильності бажання.
Якщо тільки відповідь була, "Ох! Я збираю гроші в цій скляній банці, кладаю його на стіл, і я збираюся піти щодня на очах мого сім мільйонів в банку. Але це те, що ви хочете? Якщо ви хочете гроші, замовте його. Чому варто засвоюватися? І паралельно можна замовити квартиру, автомобіль, бізнес, розподіл боргів і все інше. Паралел!
Якщо в квартирі є тільки засіб позбавлення від опікунів батьків, то потрібно замовити (привабливість!) - не квартира, але позбавлення від опіки батьків. Після того, як ви можете отримати квартиру, але ви не можете позбутися від уподобань. Батьки – вони можуть потрапити в нову квартиру. Навіть в кінці світу! Так думають про результат вашого бажання — Всесвіт буде втілювати результат. Якщо ви хочете зустріти принцесу в срібла BMW для того, щоб зберегти його, то Ваше бажання не зустрічати князь, але примарити князь. Ви відчуваєте різницю?

4. У Дезір повинен бути «екологічним Р
Це означає, що в результаті вашого бажання ніхто не зашкодить. Як уникнути мимовільних викликів іншим? На жаль, не можна повністю уникнути неприємностей в житті, тому життя влаштовується. І цілком можливо, що Ваш незайманий бажання отримати квартиру призведе до того, що він буде спадковим від раптового покійного родича. Але! Важливо пам'ятати, що все під контролем Всесвіту. Ваше бажання завжди буде виконано в найбільш раціональному варіанті, але з урахуванням життєвих сценаріїв всіх персонажів дії. Так розслаблено і приймати все, як це таке. Дякую!
Кілька слів про те, чому не варто робити ніяких труднощів. Припустимо, що ви переповнені бажання зануритися в когось. Якщо ви навіть думаєте, що ви маєте право. І що "об'єкт" заслуговував бути покарані. Тепер думають: Чи є Ваше право у світі? Ви відчуваєте, що у вас є право покарати і пародонти самі? Під час запуску бумеранга ваших бажань слід розуміти, що ці летючі світильники мають одну погану звичку - вони повертаються. Так не варто боятися їх повернення.

5. Умань Побажання повинно бути тільки турботою, а не третім особам.
Дуже часто є такі бажання: «Я хочу, щоб моя дитина ...», «Я хочу чоловіка...» Пам'ятний живопис, ху? Ну, ці бажання не працюють! Що ви думаєте? Чи є все безперечно? Ні, чому ні? Ви просто повинні змінити своє бажання трохи. Повинен бути, не ваша дитина, чоловік, батьки, бос і т.д. «Я хочу бути гордістю моєї дитини, яка навчається у верхній частині п'яти», «Я хочу зробити все домашнє завдання з чоловіком», і т.д. У слово, перенести «руки» свої почуття у зв’язку з виконанням Вашого бажання – і це.

6. Жнівень Вам необхідно якомога простіше.
«Одно варто побажати і часто». Ви маєте бажання якомога більше. Ви не отримаєте ніде. Але чим більше ви хочете, тим більше ви отримуєте. І це правда! Якщо ви хочете, щоб автомобіль був кращий автомобіль на вашій увазі. Що ви говорите? Немає грошей для цього? Чи є у вас старий сиг? Чи не так? Яка різниця? Якщо ви хочете щось погано, побажаєте щось дивне! Всесвіт величезний і невичерпний. І безмежні, як ви можете вгадати. Всі обмеження, які ви маєте в житті, є обмеженнями, пов'язані з поганим польотом вашої фантазії. Ну, потім, витягти рульове колесо і замочити!