Це, мабуть, щасливий шанс.

Моя однокласник Лариса дуже серйозно хвора мати. Спочатку Лариса отримувала медсестри, але коли все стало дуже поганим, вона влаштувала хворий залишок і подбала її матері. До чогось справляється з ситуацією і залишаються адекватними, незважаючи на безсонні ночі і змії тяжко хворої людини, вона запам'яталася навчання в художньому школі і почала фарбувати.

У той же час, ще один з наших однокласників, Маша. Вона написав дитячу книгу і попросила Ларису малювати деякі ілюстрації. І якось вони зробили все дуже швидко і добре. Ми домовилися з видавцем, домовилися про розклад, терміни. Щоранку, на які з’являється кур’єр.яка повинна бути підписана терміново. Для чого Лариса відповідає, що вона має рівно 2 години, а потім потрібно взяти маму до лікарні.

Кур'єр збивається на дверцятах 2 години і 15 хвилин. Натюрморт, 16 років. Лариса подарувала йому документи і раптом ламалися в сльози. Все вона переживала протягом шести місяців, вона розповіла хлопчикові. Всі безсонні ночі, всі розмови з лікарями, іржі сестри. Що лікарі не лікують, але тільки стягують гроші, що хімія тільки робить її гірше, що мати зникла від доброго і любляча, щоб бути демоном кидання супових пластин. Про те, що професор намагається отримати на третій місяць не забрати телефон, і зараз вона буде пізно для запису.

"Не сяю, будь ласка, з вами, все буде дрібно", - сказав він. І Лариса віддав. Я кладу на мій капелюх, допомогло мами потрапити в машину. Кур'єр раптово зникнув в госпітальну передпокої. Розчинений. Міссі. Лариса спробувала знайти кого-небудь з медичних працівників, але доцент прийшов до неї і взяв її матір до офісу. Після 4 годин професор прийшов і сказав, що він пішов з матір'ю в лікарні, щоб все було не так страшно, бути пацієнтом, скоро все буде краще. "Дякуйтеся не торкайтесь."

Це майже 11 років. Мама жива. Лариса фарби. Одружився з професором і мав два сини. Я подумав, що вона намагалася знайти кур'єра, і він впав через землю.І ніхто не почув його, а потім кожен подумав, що він був охоронцем ангела. Але ні. Його ім'я є Паша, тепер закінчив медичний університет і став хірургом. Його мати є старшим медсестрам в лікарні. І це неймовірний збіг.

Чарівний день. І всі ці реальні оповідання набагато крутіше, ніж показані в кіно. Чи є секрет? Я не знаю. Лариса колись зізналася, що кожен день попросила Креатора, що якщо вона була щасливою, він повинен надіслати чоловіка, що вона буде любити. І чітко виписав маршрут: лікарня, будинок, аптека.

Я шукав уяву щасливого чоловіка. До нас в найскладніші дні. Іноді це один пасажир на поїзді. Іноді витримувач. Інколи друга. Іноді ворог. Тексти пісень, а це означає: Він просто приймає нас вручну і приймає нас найкоротший маршрут до місця, де відбувається диво.

П. С. У вас коли-небудь була історія, де його величність змінив всі життєві плани на його різкий вигляд?

Джерело: Проект I Blogger
Автор Олени Пастернак

Дивитися також.
«Не любляйте досконалості, вони люблять придатність. й
Не існує зовнішнього вигляду для любові, є тільки характер.
Коли ви втомилися бути сильною

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kogda-ty-ustanesh-byt-silnoj-1368515/