Я припинив допомогу людям, і я консультую вас.

Р

«Мої мами навчити мене не допомагати людям, якщо вони не запитували. Я думав, що вона була невідповідною. Але коли я виріс, я зрозумів, що вона була правою. Мама є свого роду людина, говорить блогер CamMi Pham. 3 Правила надання допомоги людям, які ми перебуваємо вВеб-сайт Ми збираємось негайно розпочати наступне.

1,1 км Стоп допомагає людям, які не заслуговують. 4 990 р.

Почати часто запитати мене за порадами. Я знаю, як важко запустити стартап – я розвию себе. І поки я припинив обмін знаннями безкоштовно. Люди, які звикли попросити мене за каву весь час, тільки «повага мого мозку». Ви отримуєте кілька мільйонів венчурних грошей у вашому банку, і ви хочете, щоб мій досвід безкоштовно без оплати за мій чай! Це неприпустимо.

Не розуміючи, що я повинен годувати сім'ю, оплачувати рахунки і відповідати своїм термінам роботи. Я не розумію, що я повинен зробити час, проведений п'ятий чай з ними, працюючи до двох ранку.

Я не маю часу для них!

Якщо ви не подбаєте про вас, не допоможи їм. Вони не заслуговують вашої допомоги.

Ви завжди будете використовувати для того, щоб ви могли користуватися. Ви не встигли допомогти кожному. Допомога тільки тим, хто заслуговував. Ви краще почати з себе.

2,2 км Стоп допомагає людям, які не цінують вашу допомогу.

Моя найбільша слабкість полягає в тому, щоб допомогти людям. Я допоможу вам, чи ви запитаєте мене Але ви ніколи не знаєте, що спосіб мислення зашкодить вас.

Я не роблю. Моя команда провела кілька днів з аналізу даних, щоб побачити проблему. Не був частиною наших зобов'язань, і я не займався ним. Ми знайшли серйозні недоліки у своїй стратегії та бізнес-моделі. Ми продемонстрували про те, що клієнт наш інсайт, і він гасить нас на місці.

Ми зробили роботу з компасіону для клієнта. Але ми сказали, що він не хоче чути. І в кінці, вони зробили нас, щоб дати їм свою професійну думку.

Найлегший спосіб перетворити друг в ворога, щоб дати поради, які він не хоче чути.

Я хочу допомогти. Але часто люди не готові прийняти його. Це нормально.

3. У Якщо ви не можете допомогти 100%.

Кілька років тому, батьки пішли за кордоном протягом місяця і попросили мене шукати після будинку. У мене немає ідеї, як поливати кімнатні рослини. Деякі з них я «дід» і деякі «дідні» За час повернення батьків, всі рослини відмерли. Якщо ви попросили допомогти людям, які розуміють внутрішню флору, улюбленці породили б живим. І з тих пір я не допустили до асортименту гармати, знятих в горщики.

Якщо у вас немає часу або навичок, щоб допомогти людині, ви швидше за все, пошкодуєте їх.

Пропозиція некваліфікованої допомоги запобігає пошуку людей краще кандидата. У деяких випадках, ваш доброта може також боляче людей. Один з найпростіших способів знищити відносини з людиною, щоб запропонувати їм допомогу, що ви не можете надати.

Автор Каміпхам

Дивитися також.
10 речей, які не скажуть,
«Я не можу це зробити без мене. Це важко для нього.

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/on-bez-menya-ne-smozhet-i-tak-tyazhelo-1102160/