Я зробив бар на 30 днів, і ось результат.

Кожна вправа хороша для нашого тіла. Але є деякі з них, які позитивно впливають на кілька напрямків.

Веб-сайт 30-денна програма, яка допоможе вашому здоров'ю.

Завдання полягає в тому, щоб виконати 1 вправу в день за встановленою кількістю часу – від 20 секунд в день 1 до 5 хвилин на день 30.

Журналіст Leah Waynalek вирішив перевірити ефективність програми. Leah - це мобільна людина, тому вона подумала, що вона може легко впоратися з тестом. «Я дуже впевнений у собі. Коли я займав праву позицію, серце тремтить, і я почав дивитися вперед, коли таймер на телефоні підійшов нуль.

«Я ставлю більш кінцем. Я не розумію його до останнього тижня, коли він став набагато простіше тримати бар, ніж тиждень тому. Я дуже задоволений кінцевим результатом. й

Але це не єдина зміна.«Я відчув, що все натяг, який накопичився від сидячи на столі. Я був здивований цим ефектом після такого короткого періоду.- сказав журналіст.

Leah Wynalek встановлює бар на роботі.

Якщо ви робите цю вправу щодня, ви будете відчувати наступні ефекти:

• Ти будеш міцніше.
  • Ви поліпшите поставу.
  • Це стимулює обмін речовин.
  • Ви будете працювати на декількох м'язових групах.
  • Це допоможе запобігти травмам.
Якщо ви вирішили прийняти цю програму, слід звертати увагу на пару точок:

• Щоб уникнути травм, необхідно правильно тримати поставу. Це важливо.
  • Просто тому, що це іометрична вправа, не думаю, що це занадто просто і ви не ризикуєте нічого.
  • Люди, які мають надмірну вагу або мають проблеми з серцем або спиною, повинні звернутися до лікаря до початку комплексу.
Якщо ви досить досвідчені, можна спробувати поєднувати комплекс з іншими вправами, які можна знайти в цій статті.

Фото з DEPOSITPHOTOS Огляд
Джерело: BBC, Ла Републіка

Дивитися також.
Все, що ви повинні знати, щоб створити свою програму навчання
15 розтягувальних вправ, які дадуть вам нове тіло
14 нестандартних і дуже ефективних вправ для преси

www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/14-nestandartnyh-i-ochen-effektivnyh-uprazhnenij-dlya-pressa-1211660/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное