Ось чому я припинив використання вологих серветок! Небезпека, що багато людей не знають ...

Вологі серветки. Так щільно вводять в наше життя, що багато людей буквально паніки, коли поруч супермаркет не має цього гігієнічного продукту.

Найяскравіші користувачі шприц Це батьки юних дітей. Адже серветки так зручно носити з собою і вони приходять дуже зручно, коли невеликий трекер робить те, що він прилипає руки в бруду.

Вологий очисний серветкиОсь чому я припинив використання вологих серветок! Небезпека, що багато людей не знають ...

Ми завжди сміливо протирають цю гігієну продуктові дитячі руки, ноги, обличчя, без навіть мислення про які наслідки це може призвести до.

З проблемою масових скарг дитячих висипань зіткнулися вчені медичного центру Фліндери (Adelaide, Australia). В такому стані значно зросла кількість екземи у дітей. Раші були часто на руках, обличчі і батичках.

Ось чому я припинив використання вологих серветок! Небезпека, що багато людей не знають ... р.

Вчені виявили, що причиною масових алергічних реакцій були звичайні гігієнічні серветки, а точніше, спеціальна складова - метилізотиазолін, що входить до них.

Зараз виробники активно шукають природний компонент, який може замінити цей шкідливий консервант.

Ось чому я припинив використання вологих серветок! Небезпека, що багато людей не знають ...

Лікарі наполягають в тому, що батьки не використовують санітарні серветки для протирання малюків. Такі засоби гігієни можуть легко спровокувати роздратування ніжної шкіри, яка вже пошкоджена через тривалого контакту з сечею і калами.

Для таких цілей краще зробити домашніх вологих серветок з натуральним просоченням.

Не забудьте попередити своїх друзів про приховану небезпеку - вони будуть вдячні!

Стать Ось чому я припинив використання вологих серветок! Небезпека, що багато людей не знають ...

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.