На якій температурі потрібна шапочка? Відповіді про відставку Д. Комаровського.

Здоров'я дитини - це турбота про кожного свідомого батька. Але навіть мами і батьками з досвідом часто виникають сумніви про різні ситуації, пов’язані з дітьми.

У цій статті ми нарешті дізнаємося, коли носити капелюх і чи потрібно це зробити на всіх. Це допоможе нам зрозуміти складне питання. Євген Олегович Комаровськийй

Перегляд Комаровського на задачі: «Дякую мені потрібно.» Неприємно босоніж, одягаємо взуття. Дощ є клоаком. Некомфортна голова (солода, холод, удар - капелюх). Коли дитина скаржаться, ми одягаємо капелюх. Не скаржайтеся, не пам'ятаючи.

Не існує спеціальних медичних показань. Так, є соціальна “показання”, коли ми змушені відреагувати на громадську думку, щоб не виглядати як чорне овець. І часто простіше покласти шапку на дитину, ніж 100 разів на день, щоб виправдати і пояснити. Але ця проблема поза педіатрією є традицією, загальним почуттям, середнім інтелектом, управління розумом над інстинктом.

Я колись писав: «У температурі вище 18 градусів, капелюх не потрібно на всіх», і я хотів би писати – ... і нижче 18 градусів – зокрема... В житті, мабуть, дуже важливо не враховувати себе родзинкою, ніж інші. Ми робимо багато речей, щоб не виділятися з натовпу, переконавшись, що «огляд аудиторії» завжди правий, і це далеко від справи.

Слоган “роздягання дитини як себе” не підходить для широкого застосування, так як багато дорослих замерзають на 25 градусів. Не дивлячись на те, яка температура повинна носити капелюх, я не можу. Я не зносила капелюх на -15 градусів не означає, що я можу порадити всім.

Вологість повітря, вітер і, звичайно, початкові принципи освіти. Якщо 5 років пішли в шапці на 22 градусах, а потім читати Комаровський і не зносився на 12, так щоб полум'я, звичайно, буде Комаровський.

На щастя, якщо Мені потрібна кришкаВідповідь на питання « носити - не носити?» вирішується автоматично, але якщо виникають сумніви, так що не носити, не помилитися.

Що ви думаєте про це? Не забудьте поділитися своїми думками в коментарях!

Дізнайтеся також в нашій статті, як правильно лікувати нежить у дитини.

від

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное