«У вас ще не було? Як відповісти на бездіяльність інших

Веб-сайт Ми пропонуємо читачеві посаду видання Snob, написаного Радмілою Хакова. Як і так багато дівчат в нашій країні, вона спрощена так само, як і так багато дівчат. Не зажадає: світ змінив. Хтось ніколи не одружився, вони не повинні. По-друге, є етика, також має бути етика. Виняток ворогів. Якщо ви не захочете мене або іншої односторонньої жінки, запитайте:

- Ви ще не одружені?

«Тай» і «стил» важливо включити в склад питання, щоб надати особливу інтонацію. Не грубість, але, здається, зацікавити життя людини, але важливо вказати тон (три): відповідь відома вам.

Якщо все йде гладко, людина (жінка) буде незручно ( вона завжди схильна до зіткненості). Якщо людина розумна, то в найближчий час вони зустрічають, вони не будуть знати вас. Успіх Не спасибі мені.

Якщо ви попросили, “Одружився ще?”, не втратите. Ви відповіли це питання багато разів і правда досить. Спробуйте щось нове і несподіване. Давайте практикувати разом.

С ***

- Ви не одружилися?

- З! (Смішка фліртативно).

- Довга! Хто, коли (будь-яке інше питання)?

до До вашого чоловіка (смішка) - останнє четвер (зніміть брови).

Ні, це жарт. Вибачте мене. Не можна сказати, що. Давайте спробуємо знову.

С ***

- Ви не одружилися?

- З! Я не сказав нікому. Так, я приховую (див. навколо). Я людина, і я людина істота. Ви не можете довіряти нікому, просто ревнощі. І ви не сказали нікому.

С ***

- Не одружений?

- Я не зробив. (Люди) Немає необхідності. (Лудер все ще) Не дивно! Ви знаєте, дуже (мийте голову), дуже зіпсований характер. Крім того, я пишу. (Дивитися до співрозмовника, залишити).

С ***

- Не одружився, Радміла?

- Хо-го! Ти робиш! Чи можу я дотримуватися?

С ***

- Не одружений?

- Вибачте, що?

- Чи не одружився, зробив я?

- Я не знаю, що ти означає.

С ***

- Ви не одружилися?

- Ні, і ти?

- Я одружений.

- Натюрморт Я чую, що це буде розлучення.

Візьміть будь-яку рідину з столу, залийте на підлозі між вами і співрозмовником, накреслюючи символ нескінченності на підлозі.

Друзі, звичайно, я не серйозний про це, але якщо ви дійсно вірю, що ви не просто цікаві / небайдужий / непрактичний через різні обставини людини (освіта, темперамент, характер, темперамент), але схильні, сердитися, неприємні (і сім'ї), відповідь:

- Я не зробив. Чому? Так, ви знаєте. Я шукаю людей, які не хочуть.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8