327
4 вправи, які Брюс Лі придумав і використовується для зміцнення духу
р.
Bruce Lee був відомий по всьому світу не тільки як невідомий актор і незаслужений бойовий художник, але і як великий філософ. Його погляди на життя все ще надихає людей по всьому світу.
Майстер завжди переніс його блокнот з ним, в якому він записав всі важливі думки, які його відвідали протягом дня. Останнім часом ці записи були повністю відновлені і опубліковані онлайн.
У насВеб-сайт Що застрягти мене більшість були думки Брюки Лі використовується як щоденні вправи для зміцнення його розуму і тіла.
На волі і емоції
- Визначте силу волі як суддею для всіх відділів мого розуму, я нанесу його щодня, коли мені потрібно натиснути, щоб почати рухатися до будь-якої мети, і я буду розвивати звички. застосувати буде працювати принаймні один раз на добуй
- Усвідомляючи, що мої емоції можуть бути як позитивними, так і негативними, я розвиватиме звички переживань. Більше позитивних емоцій І допомогти собі. перетворення негативних значень в корисну діяльністьй
- Якщо вони не контролюються і керуються лише досягненням певної мети. Подумайте про всі ваші бажання, потреби та завдання за допомогою вашого розумуЯ навчаюся їх висловлювати.
- Визначте, що моя уява незамінна в створенні всіх моїх ідей, планів і потреб, я розроблю її безперервно привабливим для неї. Це допоможе мені в налаштуванні моїх цілей.
- Визначивши значення хорошої пам'яті, я заохотиме бажання її поліпшити і намагатиметься запам'ятати всі наявні думки і побажання і пов'язувати їх з відповідними цілями, які я думаю найбільш.
- Оголошення. Влада мій підсвідомий над моїмЯ презентую фінальну картину головної мети мого життя та всіх вторинних цілей, які приведуть мене до бажаного результату. Я повинен тримати цю картину в мій підсвідомий і повторити її щодня.
- Я бачу, що мої емоції часто стикаються з надмірним ентузіазмом і моїм приводом часто не вистачає сил, щоб дозволити мені поєднувати правосуддя з дивністю в судах, я буду Задайте свою сумлінність, щоб розповісти мені, що справа і неправильно.й І я ніколи не буду судити її вирок, незалежно від того, наскільки важко це для мене прийняти його.
- Ви ніколи не будете отримувати більше від життя, ніж ви очікуєте. Зосередьте свої думки про те, що ви хочете і не хочете. Будьте свідком того, що ви йдете на вас. Не можна зашкодити вам, поки не дайте їм. Всередині себе, на психологічному рівні, бути нічого.
Фото на preview www.brucelee.com
Дивитися також.
Філософія великого воїна Брюса Лі
40 рідкісних історичних фото, які ми дивилися мовно і не дихати
www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/40-redkih-istoricheskih-snimkov-kotorye-my-smotreli-molcha-i-ne-dysha-956210/
11 Мультфільми закони фізики, які залишають загальний сенс No шанс
11 книг, щоб нарешті вийти з дивана і почати