4 вправи, які Брюс Лі придумав і використовується для зміцнення духу

р.

Bruce Lee був відомий по всьому світу не тільки як невідомий актор і незаслужений бойовий художник, але і як великий філософ. Його погляди на життя все ще надихає людей по всьому світу.

Майстер завжди переніс його блокнот з ним, в якому він записав всі важливі думки, які його відвідали протягом дня. Останнім часом ці записи були повністю відновлені і опубліковані онлайн.

У насВеб-сайт Що застрягти мене більшість були думки Брюки Лі використовується як щоденні вправи для зміцнення його розуму і тіла.

На волі і емоції

• Визначте силу волі як суддею для всіх відділів мого розуму, я нанесу його щодня, коли мені потрібно натиснути, щоб почати рухатися до будь-якої мети, і я буду розвивати звички. застосувати буде працювати принаймні один раз на добуй
  • Усвідомляючи, що мої емоції можуть бути як позитивними, так і негативними, я розвиватиме звички переживань. Більше позитивних емоцій І допомогти собі. перетворення негативних значень в корисну діяльністьй
Розум, поява і пам'ять

• Якщо вони не контролюються і керуються лише досягненням певної мети. Подумайте про всі ваші бажання, потреби та завдання за допомогою вашого розумуЯ навчаюся їх висловлювати.
  • Визначте, що моя уява незамінна в створенні всіх моїх ідей, планів і потреб, я розроблю її безперервно привабливим для неї. Це допоможе мені в налаштуванні моїх цілей.
  • Визначивши значення хорошої пам'яті, я заохотиме бажання її поліпшити і намагатиметься запам'ятати всі наявні думки і побажання і пов'язувати їх з відповідними цілями, які я думаю найбільш.
На підсвідомих і совах

• Оголошення. Влада мій підсвідомий над моїмЯ презентую фінальну картину головної мети мого життя та всіх вторинних цілей, які приведуть мене до бажаного результату. Я повинен тримати цю картину в мій підсвідомий і повторити її щодня.
  • Я бачу, що мої емоції часто стикаються з надмірним ентузіазмом і моїм приводом часто не вистачає сил, щоб дозволити мені поєднувати правосуддя з дивністю в судах, я буду Задайте свою сумлінність, щоб розповісти мені, що справа і неправильно.й І я ніколи не буду судити її вирок, незалежно від того, наскільки важко це для мене прийняти його.
І нарешті, розуміння життя.
  • Ви ніколи не будете отримувати більше від життя, ніж ви очікуєте. Зосередьте свої думки про те, що ви хочете і не хочете. Будьте свідком того, що ви йдете на вас. Не можна зашкодити вам, поки не дайте їм. Всередині себе, на психологічному рівні, бути нічого.
ЗАМОВИТИ JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Фото на preview www.brucelee.com

Дивитися також.
Філософія великого воїна Брюса Лі
40 рідкісних історичних фото, які ми дивилися мовно і не дихати

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/40-redkih-istoricheskih-snimkov-kotorye-my-smotreli-molcha-i-ne-dysha-956210/