15 Cases Мій Мати Був дійсно Право

Згадайте, коли ви були дитиною, ви часто не слухали пораду батьків та подумали, що вони були нудними, нудними та абсолютно неправильними? У той час, здається, що весь світ був проти нас, і мій мама нічого не розуміла про наші проблеми. Як ми виросли, ми зрозуміли, що наша мама завжди була правою.

Веб-сайт Я збираю для вас найбільш розумні та мудрі поради, які виявилися вірною правдою.

Деякі друзі можуть дійсно впливати на вас погано

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. "Чому дівчина є поганим впливом на тебе!" Вона сказала. І вона, мабуть, права. Довіряйте не тільки вашу інтуїцію, але й провини матері.

Цей хлопець не варто чекати

У деяких ситуаціях ваша мама може бути остання людина на землі, щоб дати вам поради щодо вашого особистого життя. Проте, після багатьох років, виходить, що моя мама була правою.

Немає необхідності вдихати людей з брудними нижнями

Ми часто висловимо нашу думку на сторінках соціальних мереж, не соромлячись у висловленні наших почуттів. Іноді ви повинні думати двічі перед поставкою щось. Послухайте свою маму і не збирайте сміття з дому.

На 40 років вам не потрібно цього пронизу

Як правило, наші батьки сильно проти радикальних змін у нашому вигляді. Я хочу татуювання або пірсинг – у відповідь від моєї матері ви можете часто почути, що є інші речі, які набагато важливіше, ніж зовнішній вигляд. І вона справа.

Ти те, що ви їсти

Як дитина, ми часто відмовилися їсти здорову їжу, але ми любили Кокс і чіпси. Сьогодні ми визнаємо, що брокколі здоровий і навіть смачний! Ми, нарешті, зрозуміли, що здорове харчування означає здоровий живіт і свіжий вигляд. І мій мама був правий, теж.

Ви можете змінити своє життя на краще

Якщо ви перебуваєте в відчайдушній ситуації, не розпадайтеся! Ваше життя в руках. Ви отримуєте стільки життя, скільки ви вставите в неї. Навіть в найсвіжіші часи можна знайти щастя, головне - випромінити світло. Поведи себе і ви досягнете успіху.

Чи можна підійти за себе

Немає того, що ви будете краще піклуватися про вас, ніж ви. Прийняття провини і прийняття відповідальності, навичок лідерства і вміння стояти собі в часі – ці якості характеру закладені нашими батьками в дитинстві, а потім переносять на доросле життя.

Заощаджуйте гроші за дощовий день

Пам'ятайте, завдяки сходу в будь-якій непередбачуваній ситуації, ви завжди можете швидко вирішити проблему. У будь-якому випадку, якщо ви не почали ставити на дощовий день, поки не почнете.

З`ясуйте, хто насправді слухає вас

Прослуховування не просто сидить перед тим, хто з ротами відкриваються. Це здатність давати вагу і значення слів вашого супутника. З усіх людських навичок слухати одне з найскладніших. Практика і ви досягнете успіху.

Повірити чоловіка навіть якщо він може бути неправильним

Так, навіть найрозумнішим студентом в класі або шкідливим колегою на роботі. Ви ніколи не знаєте, які люди, які ви дійсно є. Якщо ви думаєте, що це неправильно.

Робота важко і вдається собі

Для будь-якої людини досягти успіху без допомоги, з його роботою є одним з найбільших досягнень в житті. Головне, щоб завжди прагнути більше, і з часом ви станете людиною, яка може вирішувати проблеми без допомоги.

Не кожна боротьба варто боротися

Як дорослий, іноді доводиться стикатися з "боротьками", чи є бажана позиція або єдина сукня, яка залишається в магазині. Пам'ятайте, що не кожен бій коштує нервів і зусиль. Знайти компроміс і спробувати вибрати ті «бороти» в перемогі яких ви 100% впевнені.

Дізнатися більше про ваші почуття

Уміння правильно висловлювати свої думки допоможе уникнути конфліктів з людьми. Наприклад, спробуйте використовувати слово «Я» у аргументах. «Я відчував себе. й

Пара хорошого взуття є те, що вам потрібно

Моя мама часто розповіла мені, що не все, що красиве. І ми пішли в моду, купуючи незручні шпильки. І тепер ми вирощуємо, мама все ще дивує те, що ми одягаємо взимку і чи є наші черевики теплі.

час загоює

Неважливо, як художня вона звучить, вона дійсно працює. Неважливо, як ми були, як діти про подвійні і невиправдані любов, час пропущений і ми пішли через неї. Не забудьте, що в декаді, сьогодні невелика недостатність буде просто одним з ваших спогадів.

Фотосесія Ель Дезоо С.А.

Дивитися також.
20 корисних порад, які змінять спосіб, який ви подивитеся на знайомі речі
20 порад від пар, які ніколи не ламаються
7 незамінних порад, які допомагають спілкуватися з агресивними людьми

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/7-nezamenimyh-sovetov-kotorye-pomogut-obschatsya-s-agressivnymi-lyudmi-1357815/