359
Як не заперечувати себе і жити в ваших умовах – секрет від американського финансера
Хоча ми чуємо короткочасні задоволення і прагнемо вражати інших, ми прокопуємо себе фінансовою свердловиною, говорить Trent Hamm, автор фінансового блогу Простий долар. І знає, як зупинити це і забезпечити стабільне майбутнє.
Редакція Веб-сайт Я був вражений і вже серйозно замислювався про те, чи варто відмовитися від подвійного латте вранці. Велике, що складається з дрібних речей.
Я нещодавно відповідав читачеві (телефонуйте йому Тім) про фінансові проблеми його родичів, які стикаються зі своїм передовим віком.
Вони більше 70, і вони майже ніколи не кладуть що-небудь біля старого віку. Вони не можуть працювати, і оскільки дружина Тима є єдиною дитиною, вони очікують Тим, щоб забезпечити їх.
З іншого боку, батьки Тіма перебувають у своїх 60-х роках, зраджують і практично не, напевно, ніколи не тягне за собою матеріальне навантаження, дружину і дітей.
Я запитав Тим, що він був причиною різниці між двома ситуаціями. Чи можливо це про дохід? Або планування? Його відповідь було просто: Не пропустіть своє життя.
Основна причина, що багато людей не зберігають на майбутнє, тому що вони воліють витрачати гроші зараз.
Вони отримують те, що вони хочуть сьогодні — будинки, автомобілі, подорожі, одяг, гаджети і т.д.—
Габаритний зображення
Але нормальне фінансове життя означає: Ви економите принаймні 10% вашого доходу на майбутнє.В іншому випадку ходьба на затяжку без страхування. Тим не менш, більшість людей не зберігають достатньо грошей на пенсію.
Люди живуть, якщо вони мають більше грошей, ніж вони дійсно роблять. Для більшості людей, які найбільше розуміють, що вони хочуть зараз відчувати себе багатим. Люди повинні зробити суворі варіанти між важливими предметами витрат - недбалими покупками та старими заощадженнями - і вони віддають перевагу подвійному латте або останню iPhone над майбутньою безпекою (і іноді навіть переходять на борг і кредити).
Але чому люди роблять це? Яка причина?
Деякі люди хочуть вражати інших. Але в дійсності кілька людей помітили, що автомобіль ви їдете або який одяг ви одягнете, і є ще менше, для кого він має значення.
Деякі люди, які займаються стресом.Коли вони витрачають гроші, вони забувають про проблеми. Але покупка не тільки дорого, але і позбавляє вільний час, який може бути витрачений на інші розваги.
Існує кілька способів боротьби з стресом через витрати:
- постійно нагадує себе про важливі цілі;
- налаштовувати автоматичне перерахування коштів на щадний рахунок;
- Найчастіше спілкуйтеся з друзями, орієнтуючись на тих, хто не підтримує ваші хобі покупка;
- обмеження доступу до фінансів;
- Шукайте інші джерела міцних емоцій, крім імпульсних покупок.
Ключові слова для вирішення цієї проблеми є медійною дієтою. Спостереження менше телевізора - це те, що я роблю. Я читаю переважно книги, тому я не бачу рекламу в журналах.
Про друзів і сусідівВони приймають свої звички споживача. За словами Джима Рона, ви середні з п'яти осіб, які ви витрачаєте час з.
Найкраща стратегія тут не жити в області, де у вас є найнижчий дохід серед сусідів; ваш дохід повинен бути вище середнього району, тому ви ніколи не повинні витрачати більше, щоб триматися з Джонсом. Помітьте свій соціальний коло і намагайтеся витрачати більше часу з друзями, які не схильні витрачати багато.
Деякі люди воліють захопити момент.Вони є молодими і здоровими, і не заощаджуйте гроші на старий вік, коли їх здоров'я не може бути настільки безхмарним. Вони думають їх майбутній самодопомоги їм.
Ви не знаєте, що таке майбутнє. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Пенсійні заощадження – це не тільки гроші, які дозволять вам вести комфортне життя у віці.Це гроші, щоб вижити.Правила вашого життя кардинально зміняться, як в плані особистісної ситуації, так і в плані структури суспільства.
Не забудьте бути багатим.й Ви можете насолоджуватися тим, що ви не будете залишатися з вами протягом тривалого часу. Це також викликає стрес, коли ви починаєте думати про життя.
Найкраще, що ви можете зробити, це почати заощадження для старого віку сьогодні.й Не втрачайте час, щоб поговорити з цією думкою. А потім вирішили почати жити трохи менш багатим, ніж раніше.
Ви ніколи не пошкодуєте.
Джерело: простий долар
Переклад Веб-камера
На основі Insider.pro
Дивитися також.
Як вбити споживача: досвід людини з грошима
10 Знаменитостей, які випробували, що влада в Simplicity
www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/10-znamenitostej-kotorye-dokazali-chto-sila-v-prostote-1352815/