Чоловіки повинні сказати це прямо!

евакуйовані натяки і сподівається, що він з'ясував, чому ми не працюємо. Ось як чоловіки зроблені. Якщо потрібно щось, покажіть прямо.

Як я сказав прямо, відверто і добро, до чоловіка: Купити скибочку піци, апельсинового соку і морозива. Я хочу скибочку піци, апельсинового соку і морозива. Чистий, зрозумілий побажання.

Я пішов, щоб побачити і вибрати, що я хотів. І взяв його м'яко. Неважливо, що він виявився для того, щоб бути повно дивним, як і мій чоловік. Він погодився купувати все в будь-якому місці. Я дивився, звичайно. "Of course", - каже він. - Що таке? Вам подобається інший вишневий торт? Я апологізований, звичайно. І ми сміхалися.

Але це правильний підхід. Зробіть свій запит або побажаєте очистити.

І не дарма, що Берн пише, що навіть алкогольний, замість складних прикладів і аналізу дитинства, слід чітко сказати: «Не пити!» Працює краще.

А замість десятків питань, таких як «Чи любиш мене?» «Я люблю мене. й

1282767р.

Можна сподіватися на те, що людина, наша незадоволена обличчям і різкими рухами, здогадувати причину. І закріпити його. Або на вагу підкаже, що він не дав нічого часу.

Не можна, щоб наш запит не виконав. Час. Але хоча б ви можете уникнути довгого і нудного виконання з відступом і розчаруванням: "Не розумію мене взагалі."

Маленький секрет у відносинахЯ хочу розлучення.

Розкажіть мені прямо. Він буде.

І купити скибочку піци, якщо потрібно. Або вони не купують його, але вони можуть перетворюватися на когось ще. Що ви також можете сказати прямо ...

Автор: Анна Кирянова

Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679

Категории

Смотрите также

Новое и интересное