310
Не робіть нічого від втрати!
Коли людина залишає свої володіння, це свого роду веде, гачки і нитки, з якими він з'єднується з вами. Іноземна річ у вас є приводом для власника речі, щоб зателефонувати вам, прийти до вас, нагадувати вам про себе - і ви повинні показати суди в спілкуванні. Нерідко втратити, не маючи іншої можливості продовжити спілкування з успішною людиною, наполегливо залишити і забути їх речі: книги, стрічки, одяг, парасольки і т.д., для того щоб приїхати або викликати пізніше.
р.
Іноді вони роблять це під судом турботи про вас: «Зроби книгу, так цікаво, обов'язково читаю, я збираю його пізніше». Ви не потребуєте цієї книги, але ви берете її з поніту. Тут ввічливість виступає у вигляді претендії. Ах, ви повинні відмовитися, людина спробувала, приніс книгу, ви приймаєте його і, звичайно, не читайте його. Через місяць власник з'являється і нагадує вам, що ви відчуєте його книгу - а потім ви не знаєте, де це. Це чудовий спосіб викликати вас знову і попросити, якщо ви його знайшли. Я думаю, що ці люди діють несвідомо, вони просто намальовані вам і вони знаходять петельки.
Коли ви берете щось з програвача, ви змушені подумати про нього і свою обов'язок до нього. А що знезалізує втрати. Коли він приходить, ви будете змушені апологізувати, посміхатися, хвиляти крила, тобто випустити енергію в його напрямку, тим самим подавати його і подразнюючи себе.
Ви, як ви не ...Не зберігайте сувеніри з минулого.
Крім того, не дайте нічого часу до втрати, дайте за хорошу або відмову від того, що
Ваша річ з ним - це з'єднання з ним на психічному рівні: Ви захочете, ви хочете повернутися.
Подумайте про власника речі, що означає, що ви оберете його нескінченний мінус.
Припиніть від нього те, що ви перестаєте залежати – і ваша енергія не витікає.
Не втрачайте нічого від втрати!
Автор: Наталія Грейс
Джерело: /users/15106
р.
Іноді вони роблять це під судом турботи про вас: «Зроби книгу, так цікаво, обов'язково читаю, я збираю його пізніше». Ви не потребуєте цієї книги, але ви берете її з поніту. Тут ввічливість виступає у вигляді претендії. Ах, ви повинні відмовитися, людина спробувала, приніс книгу, ви приймаєте його і, звичайно, не читайте його. Через місяць власник з'являється і нагадує вам, що ви відчуєте його книгу - а потім ви не знаєте, де це. Це чудовий спосіб викликати вас знову і попросити, якщо ви його знайшли. Я думаю, що ці люди діють несвідомо, вони просто намальовані вам і вони знаходять петельки.
Коли ви берете щось з програвача, ви змушені подумати про нього і свою обов'язок до нього. А що знезалізує втрати. Коли він приходить, ви будете змушені апологізувати, посміхатися, хвиляти крила, тобто випустити енергію в його напрямку, тим самим подавати його і подразнюючи себе.
Ви, як ви не ...Не зберігайте сувеніри з минулого.
Крім того, не дайте нічого часу до втрати, дайте за хорошу або відмову від того, що
Ваша річ з ним - це з'єднання з ним на психічному рівні: Ви захочете, ви хочете повернутися.
Подумайте про власника речі, що означає, що ви оберете його нескінченний мінус.
Припиніть від нього те, що ви перестаєте залежати – і ваша енергія не витікає.
Не втрачайте нічого від втрати!
Автор: Наталія Грейс
Джерело: /users/15106
Велике не приєднується до того, що вона повинна бути послідовно.
Hyundai Ioniq є найшвидшим гібридом у світі