Штани з шторами, завдяки яким кухня відразу перетвориться! Я мріяв про зміну штор...

Штори Дуже важливий елемент інтер'єру кухні. Після того, як вони роблять дизайн повним, цікавим і оригінальним. Перед тим як перейти в магазин в пошуках ідеальної штори, потрібно визначити які функції, які вони повинні виконувати на кухні.

Якщо вікна вашої кухні знаходяться на сонячній стороні або стикаються з зайнятою вулицею, варто звернути увагу на штори з важкої завісної тканини.

Якщо кухонні штори виконає тільки естетичну функцію, варто подивитися на напівпрозорих моделях тюль, органзи та вели.

Штани з шторами, завдяки яким кухня відразу перетвориться! Я мріяв про зміну штор...

Як підібрати штори
  1. Римські жалюзі
    Римські штори ідеально підходять для кухні. Вони дуже практичні і функціональні, а також займають мінімум місця в інтер'єрі. Крім того, вони можуть поєднуватися з шторами і шторами. Вчимося в нашій статті як зберегти і зробити римські штори з жалюзі.

2. Класичні штори
    Чудова прикраса на кухні в стилі кантрі або прованс. Їхня перевага - можливість поєднувати різні тканини і декор з кожним іншим. Вибираючи правильний колір поєднання допоможе цей простий стіл.

3. японські панелі
    Відносно недавно прості японські штори стали модними. Ці вузькі тканини шириною до 80 см і довжиною від карниза до підлоги. На жаль, такі штори будуть вигідні тільки в великих номерах. Головною перевагою японських штор є мінімальне споживання тканин для їх шиття. За допомогою японських штор можна зонувати простір.

4. Штори в стилі кафе
    Ще один чудовий варіант, який перетворить кухонні вікна. Такі штори неймовірно економні при виготовленні, так як вони не вимагають великої кількості тканини.
    Штани з шторами, завдяки яким кухня відразу перетвориться! Я мріяв про зміну штор... р.

5. Французькі штори
    Варіант для просторих або комбінованих з обідньою кухнею. Їх яскраві риси об'ємні, пишні складки. Динамізм цих штор може діапазонуватися від четвертого вікна і нижче.

Штори на кухні можна доповнювати різними аксесуарами. Різноманітність декорованих пікапів буде виглядати добре на важких тканинах. Довгі штори світла, практично невагомі тканини можна просто зв'язати знизу з акуратним вузликом. Ви також можете прикрасити карниз самому, змінювати прикраси в залежності від часу року або свята, що приїжджає.

Поділіться цією статтею з друзями і дізнайтесь, як візуально збільшити простір в маленькій квартирі.

Автор статті Штани з шторами, завдяки яким кухня відразу перетвориться! Я мріяв про зміну штор...

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.