259
Дочка сміхалася у батьків, які пішли на канікули в холодну погоду. Але був несподіваний поворот!
Редакція Про нас Я знайомий з ситуаціями, де планується змінитися на ходу. Іноді наслідки можуть бути сумні, а іноді – так смішні, що просто не вірити! р.
Літо. Єкатерінбург. Хелл холоду. Брати і сестра в літній табір, я (як я виросла цей щасливий час) і котів (з явних причин) є домом. Батьки теж. До сих пір, тому що завтра вони будуть відпочивати в Сол-Ільцку. Я, розуміючи, що в +10 градусах відпочивати не буде занадто життєрадісним, маючи на увазі наступний тиждень в загальній самотності, щоб падати на дивані, загорнуті в ковдру і покривають котами, і читати деякі цікаві книги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Мама і тато залишають на наступний ранок. Зовсім на день пізніше я зателефоную їм запитати, як вони прибули (800 км, вони вже прибули). Подальший діалог:
- Привіт, мама, привіт! Так, ви зробили це?
- Ммм. Ноп.
до Що ні? Ви вже маєте. Все океї?
- Ви знаєте, дочка... В цілому, ми досягли Уфа, і є +8... І що ми так хотіли піти в Сол-Ілецьку, і так хотів піти в море ... Так ми повернулися до Сочі. Самара практично там. Не пропустіть його.
- Ух -- Мама? І я?
до Але ви відмовилися піти в Сол-Ільцк. Кяо!
У кішках виглядали симпатично, заєць зовні вікна вибивають нетривалий ритм ...
Веб-камера
Літо. Єкатерінбург. Хелл холоду. Брати і сестра в літній табір, я (як я виросла цей щасливий час) і котів (з явних причин) є домом. Батьки теж. До сих пір, тому що завтра вони будуть відпочивати в Сол-Ільцку. Я, розуміючи, що в +10 градусах відпочивати не буде занадто життєрадісним, маючи на увазі наступний тиждень в загальній самотності, щоб падати на дивані, загорнуті в ковдру і покривають котами, і читати деякі цікаві книги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Мама і тато залишають на наступний ранок. Зовсім на день пізніше я зателефоную їм запитати, як вони прибули (800 км, вони вже прибули). Подальший діалог:
- Привіт, мама, привіт! Так, ви зробили це?
- Ммм. Ноп.
до Що ні? Ви вже маєте. Все океї?
- Ви знаєте, дочка... В цілому, ми досягли Уфа, і є +8... І що ми так хотіли піти в Сол-Ілецьку, і так хотів піти в море ... Так ми повернулися до Сочі. Самара практично там. Не пропустіть його.
- Ух -- Мама? І я?
до Але ви відмовилися піти в Сол-Ільцк. Кяо!
У кішках виглядали симпатично, заєць зовні вікна вибивають нетривалий ритм ...
Веб-камера
Хто тут? Цей хлопець і його собака просто так схожий!
11 Поради щодо очищення вгору: Отримання найбільш забруднених Corners вашого будинку