«Чому не зрозуміє студент.» Про те, як хлопці в гуртожитку намагалися їсти

Учні говорять про те, що найактивніші люди, а також студенти голодних. Веб-сайт запрошує читача познайомитися з дивовижною історією від студентського гуртожитку, щоб переконатися, що ця заява вірна.

Лот 1990s. Далі вся інформація про навчальну установу була взята з збірок для заявників. Ще один варіант: виклик і уточнення інформації про збір. У збірнику цього року було написано безкоштовне харчування для студентів. Мої мами називають і сказали, що це був сніданок, сніданок і обід, і вона подала мені другий пакет їжі протягом двох тижнів.

А деякі батьки думали, що студенти будуть виготовляти весь день, і харчування було недостатньо. Чому вони навіть думають, що вони будуть їсти безкоштовно перед вечерею? З тих пір, як це було коледж в Режиті, і Речіца вважається забрудненою зоною і школярами, які мають право на безкоштовне харчування. Але це школярі. На жаль, батьки думали, що це також стосується студентів і голоду буде смачним і безкоштовним (це головне!) вечерею.

Я пам'ятаю розчарування в очах дівчат, які не брали каструлі, каструлі ... Після кількох днів в рідних селах для посуду та їжі вирушили в рідні села.

І зараз ми маємо наш другий тиждень школи. Дівчата з прилеглих міст і сіл вже відвідали свою батьківщину і привозили їжу і кухонне приладдя. Але не всі жили близько. Три хлопці вступили в перший рік, який, як мені, далеко від батьків. Кошти, які виростили в перші дні, грошима була приурочена в той же час, відзначаючи прибуття і поселення. Я хочу їсти, але нічого.

Ми сидимо в нашому номері і почуємо збиток. Відкрийте, хлопці на дверцятах.

- Хлопці, ми робимо борщ, ми не маємо моркви. Ви?

Ми викрали бісквіти і дав нам моркву. Хлопці подякували і закривали двері. А потім почуємо збиток на двері навпроти:

- Хлопці, ми не варимо борщ, ми не маємо жодної картоплі. Чи можу я запозичувати тебе?

Виявилося, що хлопці з голодом мали блискучу ідею. Прогулянка по підлозі і зібрана їжа для борщу. Ми взяли моркву, від сусідів - картопля, по всій кімнаті - буряк, десь ще лент горщик ... І в останньому номері вони просто сказали, що там було харчування, і вони не змогли варити борщ. І дівчата робили, звичайно.

Так вони подаються майже на тиждень, намагаючись не потрапити в ту саму кімнату двічі, щоб не спалювати. Дівчата приготували їх кульки, картопля смажена, варена каша ... Це просто хлопці не врахували, що в коридорі є відмінна і вечірні походи для їжі стала найбільш обговорюваною новиною тижня в двох, коли всі підлоги вже впізнавалися.

В цілому, історія закінчилася добре, хлопці щасливо проживали протягом двох тижнів на благодійних фондах, а потім побували своїх батьків і запакували їжу протягом місяця заздалегідь.

Вона сказала, що студент голодного є найбільш ресурсним істотою на планеті.

по pikabu.ru/story/kak_nakhodchivyie_pervokursniki_borshch_varili_4504722