Героїновий наркоман створив сокову імперію і став мільйонером

13 років тому Khalil Rafati був бездомний герой Він виглядав відповідно - виснажений, виснажений, покритий виразками. Сьогодні цей чоловік є мільйонером. Веб-сайт Розкажіть, як це сталося. Khalil Rafati є власником SunLife Organic, ланцюжком сокових барів в сонячному Малібу та шести інших місцях Лос-Анджелеса. Його бари, де Давид Дубовний і червоний Hot Chili Peppers фронтмен Ентоні Кедіс люблять йти, стали відомі завдяки величезним чергам, що підкладають на напої "Елісір життя" і "Щасливий". Вже п'ять років Рафаті, тепер 46, побудував імперію на сік та інші здорові напої, які він стверджує, що врятував життя.

Фото поділився я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Oct 12 2016 в 12:12 PDT

Коли Халіл Рафаті вперше прибув в Лос-Анджелес від Toledo, Огайо, здавалося б, всі мрії і плани будуть вірними. Він звернувся до свого дому з минулих і дитячих спогадів - він був сексуально нападним.

Автор фото я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Aug 16 2016 в 1:03 PDT

У Лос-Анджелесі він почав продаж і постачання спортивних автомобілів. Порошок борошняний. Тим не менш, крім юридичного бізнесу Рафаті продаються марюани, а пізніше - ecstasy і кетамін. Він спробував героїні один раз. Він був діям цього препарату, який звернув його дитинства, він мріяв. Він завжди хотів повернутися до цього світу.

Фото поділився я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) 9 травня 2016 в 5:52 PDT

Рафаті майже загинув передозування. У 2003 році він полонив до низу, займав час в Лос-Анджелесі. А потім він змінив своє життя, нарешті подбає про себе і своє здоров'я - один показав йому, що можна зробити здорову і поживну їжу і соки.

Фото поділився я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Jan 20 2016 в 9:41 PST

Рафаті подобав миттєвий ефект так багато, щоб він почав винахідливість і зробив власні соки для пацієнтів і співробітників Рів'єра Реабілітаційного центру. Саме тоді народилися рецепти його відомих напоїв. І люди, які навіть не отримували лікування або роботи в центрі, почали їх спробувати.

Автор фото я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Jan 7 2016 в 9:02 PST

«Мої соки, які постачають хворим і відновили їх. Апатія і млявість впливають на людину, яка намагається привести до життя припою, особливо після багатьох років препарату або алкогольної залежності. й

Фото поділився я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Дек 27 2015 в 1:15 PST

Румори дивних соків розподіляють по Малібу, і Рафаті реалізували, що йому довелося відкрити свій сік бару. З $50,000 і фінансовим поверненням свого друга, професійним гамблером, він виконав свою мрію.

Я забута до Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Червні 13, 2016 в 3:22 PDT

Відкриття першої установи Рафаті просто захотіли «любити, зацікавити і надихнути».

Фото поділився я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) 3 травня 2016 в 1:51 PDT

Ці три слова тепер написані у вигляді співробітників своєї мережі, які продають 32 види соку, білкових шишок і коктейлів, а також кави, десертів і замороженого йогурту. У співвідношенні співробітників Рафаті вибирає людей з тими ж проблемами, які він мав 13 років тому.

Фото поділився я забутий в Die, Khalil Rafati (@iforgottodiebook) Квітень 2 2016 в 5:20 PDT

Веб-камера