287
Американська жінка спробувала довести чоловіка, що не вдалося виграти лотерею. І завоював мільйон доларів!
Як кажуть, що це черга! Редакція Про нас Він навіть не знає, як оцінити результат дій нашого граната героїні: як успішним або навпаки?
Чоловік резидента Північної Кароліни Glenda Blackwell попросив її купити два лотерейні квитки. Але жінка переконувала, що лотерея була грошима, тому вона купила тільки одну, варто $10.
«Я хотів це зробити, щоб поспілкуватися з чоловіком: купити квиток і показати його, що він нічого не виграв», - розповів Гленда WLOS.
Виявилося, що жінка була неправильною: результат був мільйон доларів. З цими грошима, сім'я планує купити будинок і платити за коледж за своїх грандіозних.
"У мене було взяти мої слова назад, але це було варто", - сказав Blackwell.
Ти беш!
Türkçe, English, Русский, Українська...
Чоловік резидента Північної Кароліни Glenda Blackwell попросив її купити два лотерейні квитки. Але жінка переконувала, що лотерея була грошима, тому вона купила тільки одну, варто $10.
«Я хотів це зробити, щоб поспілкуватися з чоловіком: купити квиток і показати його, що він нічого не виграв», - розповів Гленда WLOS.
Виявилося, що жінка була неправильною: результат був мільйон доларів. З цими грошима, сім'я планує купити будинок і платити за коледж за своїх грандіозних.
"У мене було взяти мої слова назад, але це було варто", - сказав Blackwell.
Ти беш!
Türkçe, English, Русский, Українська...
Я вирішив дати бідного хлопчика мій старий взуття і 50 рублів. Але він не відреагував, як я очікував!
Ось чому ви не можете ріпакувати дітей з великою кількістю знань!