270
Я вирішив дати бідного хлопчика мій старий взуття і 50 рублів. Але він не відреагував, як я очікував!
Покажіть мені, що ви вірите в людей? Їхність і доброту? Веб-сайт Я запевняю вас, після читання цієї історії, вірю це! Подруга на роботі має колегу. Вона має три дітей, дві з яких приймаються. В цілому сім'я дуже гідна і хороша, але досить бідна. Коли це можливо, кожен намагається допомогти їм.
Я вирішив зробити щось для найстарішого хлопчика в цій родині, Міша, який знаходиться в третій класі. Він прославився своїми старими речами, які повинні бути в його часі і які лежали свічку протягом десяти років, але при відмінному стані. По-перше, я дав йому мій старий шкільний костюм. На наступний день я сказав, що сталося.
Misha відразу захопив костюм і побігти його, бо він завжди хотів носити гарний костюм. А потім п'ять хвилин пізніше, задовольнить людину з кімнати в костюмі і шути до матері: «У мене є Нікіта (це мені) залишив подарунок в костюмі!» Виявляється, що я випадково ліву рубля там і красиву руководство, і він щиро думав, що я поставив їх там, як ніби подарунок йому.
Пізніше я вирішив дати йому своє стара взуття. Його розмір був знайдений серед старих, і сім'ї не було грошей, щоб купити його нові. І я був своєрідним некомфортним про те, що рубля. Я вирішив покласти 50 рублів всередині взуття і розказав матері. Я не шкода 50 рублів за цей солодкий хлопчик, і я дивився, якщо він буде щасливий, коли він знайшов невеликий подарунок.
Побачити мене, що я вірю в доброті людей. Миша захопила своє взуття і побігла в інший номер, щоб спробувати на них. Тексти пісень, а це означає: Це займає деякий час, він пішов. «Я вирішив приховати ці 50 рублів». Але через кілька хвилин він виходить з серйозного обличчя і просить: «Я Нікіта велика?», він сказав, що так, я вже навчаюся в університеті. Він запитав, що університет він був.
Через кілька хвилин, мама половила його, щоб перейти до мого університету. Подумав, що це мій квиток гроші, тому я випадково кинув його, і тепер я не можу отримати додому. Він має температуру 38 і курчат. Це майже ніч, холодний кішки.
Його матір сказав йому за 15 хвилин не піти в будь-якому місці, щоб залишитися додому, і тільки переконаний, що він може заражати інших людей. Миша - гістерична, крівельна, панікаюча, попросила маму, щоб викликати і побачити, якщо я зробив її додому. Я був додому. Я зробив маленьке шоу, щоб говорити. Тільки потім зробив Misha спокійно.
У мене дуже сильне враження. Цей хлопчик навіть не замислювався про те, щоб зберегти гроші на себе, він відразу ж кинувся повернути його. Це рідкісне явище в нашому часі...
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
20 маленьких кроків до великої фігури і гарного здоров'я
Американська жінка спробувала довести чоловіка, що не вдалося виграти лотерею. І завоював мільйон доларів!