Мама, ви просто живете довго, довго.

Мама 73. Вона прилипає груші на мене і говорить в апологічному тоні: «Не дуже красиво в появі, але вони дуже смачні!» Ну, ваш, без хімії, вам подобається груші.

Я отримав його. Я збираю горщик. - Я люблю медузи. І вона отримала одну баночку в її холодильнику, ви просто залишите день після завтрашнього дня, ви будете мати кілька вечерь.

Вимкніть, отримайте в машині, перейдіть.

Я знову збираюся. Перебування міст та сіл. Зміна міст і часових зон. Я походжу до моєї мами, коли я можу. Після всієї роботи. Після кави з друзями і манікюром в салоні. Я приніс щось смачне, швидко попросіть про бізнес, послухайте амбулаторно (навіть, що вони роблять з Дадом?), праска з нею провину і незначно від мого точки зору носок. Я знову збираю, я збираюся на свій бізнес.

Моя мама підкаже мені, що я голий, я не маю горла, тому кашель не відійде. Покажіть мені, що я працюю, і це час, щоб заспокоїти. Я погоджуюсь, що життя так важко і не страшно, якщо я не можу часто зустрітися.

І ми живемо 40 кілометрів. Я зателефоную їй регулярно і слухаю її небесних і докладних розповіді про базаар, про її сестру, який важко один в с., про те, що петрушка знову зросла після дощу і повинна бути зрізана, і що помідори виросли, навіть зелені, які посухи це було, і що кішка Мурат втратив очі, незалежно від того, де він піднімався. й

Я не зацікавлений. Мені здається, що нічого важливо, що відбувається в її житті. І я трохи сердився, коли вона скаржаться мені про її сороки, і я попросила її піти до лікаря, і вона кидає, і я не лікар, як я знаю, які препарати пити, після всього?!

І мій мама раптом скаржаться: «Чому я збираюся скаржитися на те, чи не ти? . . ?

І я замерзюсь з телефоном в руці і зрозумів, що я рідкісний bastard. І це її гучний і голосний в трубі, і всі її слова і слова, і наші вічні спори з предметом яких з нас право, і пошук відносин про і без.Наші викладачі – це наше життя. І зараз. . й

Я зламаю і поїду до неї «заплановане», вона керує м'якою рибою, Дад ріже кавуна і хоче залити «молоде вино». Я не можу це зробити. Я водій. Я пишу себе, прайз. Ми сміється.

Я зносила мами светр, чилі. Мама захопить, тягне за собою духову шафу до «теплення кухні трохи». І я трохи дівчина знову з усім замовленням. Все добре. І тепла. І немає проблеми. й

Мама, ви просто живете довго, Я не знаю, як він відчуває себе не чути голос на телефоні, тому що я не знаю, що це подобається без вашої кухні, де ви годуєте мене вечерею і спробувати зберегти будинок тепло. . й

Кредит Зоя Казані

Дивитися також.
«Дар мама, я ніколи не сказав вам, що. й
Дякую, Мама! Я люблю тебе!

www.adme.ru/відео/spasibo-mama-ya-tebya-lyublyu-1009660/