У будь-якому випадку не можна лікувати кашель

р.

Дуже часто, якщо мова йде про лікування застуди, ми не йдемо до лікаря, і йдемо в аптеку, купуємо собі кілька коробок (ми знаємо з реклами на телевізорі, що потрібно) і починаємо самолікування. Доктор Комаровський написав відмінну статтю, в якій він попереджає, що рекламодавцеві кошти не завжди потрібні. Це особливо небезпечно, коли мова йде про здоров’я дітей.

Веб-сайт Я рекомендую читати цю статтю і бажаю вам добре здоров'я.

- За годину в номері з робочим телевізором. За годину я бачив 8 рекламних оголошень для препаратів, які, відповідно до виробника, слід негайно проковтнути, коли з'являється кашель.

Я не можу слухати цей розлучення більше! Головна

1,1 км Більшість рекламодавців лікарських засобів «хоча» – це муколітологія та відхаркувальні речовини Абсолютна більшість рекламодавців лікарських засобів «хоча» є відхаркувачами та / або так званою слизовою. Муколитика - це лікарські засоби, які підвищують обсяг мокротиння (супутник утворюється в слизовій легенів) і роблять його більш рідкими, рідиною, що теоретично полегшує його кашель.

2,2 км В абсолютній більшості випадків, коли у вас є сно, кашель і лихоманка - це хвороба верхніх дихальних шляхів: риніт, фарингіт, ларингіт. Збільшити кількість мокротиння! Чому збільшити кількість слизу в легенях, коли у вас є холод або біль в горлі? Чому? Як сказав він на телевізорі?

3. У Інакшені речовини (раратно) необхідні для деяких захворювань нижніх дихальних шляхів - бронхіт, пневмонія. Бронхіт і пневмонія лікують лікарями, не людьми, які дивилися телевізором.

р.

4. У Вони не зменшують, але підвищують кашель Розширюючі агенти не зменшують, але посилюють кашель, активують виділення мокротиння. Але при нестачі рідини в тілі і / або з сухим повітрям в приміщенні, відхаркувальні агенти не можуть проявляти свій ефект: кашель посилюється, але вони не приносять рельєфу.

У той же час, якщо ви п'єте багато, а приміщення чисто, прохолодне і вологе повітря, то відхаркувальні речовини не потрібні: мокрота в таких умовах не стає в'язким і легко кашель без будь-яких ліків. Не дивно в цьому відношенні фраза з дуже добре відомою і, звичайно, не наш медичний підручник: «Вдосконалення відхаркувальних препаратів в порівнянні з рясним питтям не доведено. й

5. Умань Муколітики і відхаркувальні речовини можуть викликати ускладнення у дітей У дітей кашель (негрута сила) набагато слабкіше, ніж у дорослих. Після прийняття відхилень діти часто не в змозі кашель збільшити кількість мокротиння. Скупчується в нижніх дихальних шляхах, і є основною причиною обструктивного бронхіту і пневмонії. Збереження слизової і покладання дитини до сну в теплому і сухому приміщенні (і у нас є 90%) є найпростішим способом організації ускладнень. І якщо крім цього, ніс фарш і температура тіла підвищена - тому шанси перевернути щотижневий нежить в місячне лікування при пневмонії максимум.

Не дивно, що в багатьох країнах муколітія сильно рекомендована для дітей перших 5 років життя, і даючи їм дітям молодше 2 років, як правило, злочин. Ми щасливі! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

6. Жнівень Ще раз для тих, хто ще не зрозумів: телебачення не варто замінити мозок. Не варто купувати від лікаря відхилень від лікаря. Якщо лікар в домашніх умовах призначив відхилень дітям до 5 років - подивіться ще один лікар, якщо дитина менше 2 років - терміново шукає іншого лікаря.

Як зняти кашель:
  • Сукня тепло.
  • Переконайтеся, що приміщення чисто, прохолодно (16-20 ° С) і не сухе повітря (відносна вологість 40-70%).
  • Дивіться дихання носа – це повинно бути! Допомагає миття з сольовими розчинами і, якщо повністю нештатна, вазоконстриктори.
  • Пити багато теплої рідини.
  • Знайти когось, хто діагностуватиме вас.
  • Вимкніть телевізор.
Джерело: офіційний сайт Євгена Комаровського
Автор Євген Комаровський

Дивитися також.
15 котирування педіатра Комаровського про те, як підняти здорові діти
Детальна інструкція Д. Комаровського щодо боротьби з вірусами

www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/podrobnaya-instrukciya-doktora-komarovskogo-po-borbe-s-virusami-1158960