10 смішних речей, які можуть стати тільки на сцені

Є такі театральні оповідання, що кожен театр гордо стверджує, що це сталося з ними.

Веб-сайт Я знайшов для вас саме такі смішні оповідання, які зараз це не зрозуміло, в якому театрі, коли і з якими акторами. Але це не важливо. Головне - вміння героїв майстерно вийти з таких ситуацій.

• Островський «Thunderstorm». Фінальна сцена, героїна тягнеться в річку. Мати зазвичай використовуються для пом'якшення наслідків падіння. Але на цей день вони забули їх в турмолі. А тепер уявіть собі сцену: героїне з крім кидає себе в пік, аудиторія чує глухий тріщину за лаштунками. Актриса не загублена і справляється з словами: «І Волга заморожена!»
  • Про Олега Кошевого Акторка, яка грає маму Олега, прочитає довгий шляхетний монолог. Під час монологи завіска падає за лаштунками, за якою за лаштунками знайдено стоячи на табурі і тихо викручуючи лампочку в себе. Довгий пауза, зал замерзає, смерть тиша. «Я Олег додому?»
  • Про результати Великої Вітчизняної. У одній сцені актори зняли групу фашистів, а одного з фашистів грали єврей за національністю. Так що хтось з за лаштунками постійно збивається: «Німці, німці, серед вас єврей!»

• Театр столиці на покраїнському турі з чимось Шекспіраном. У виставі була сцена: замкнені мухи над закоханими в тихий сад і мелодично співає: «Я чашка, підшипник любов...» У домашніх умовах не було технічних труднощів з трюком. А в місцевому театрі виявилося, що перевезення, до якого додано кабель з актором,

технік, відповідальний за лебідку, придумав, що нічого краще, ніж чекаючи моменту і різко припиняючи двигун, щоб дозволити актору проголосувати текст. Сад, місячне світло, любителі виглядають один на одному. У цей момент з-за лаштунками, лебідка приходить в білі рогатки, скидання лука і стріли на головах акторів, черуб тягнеться крім: «Я стаканчик ... motherfucker!»
  • На основі гри Чехова є гра «Королева». Як ви знаєте, що треба бути пострілом у фіналі. Тоді доктор Дорн прийшов на сцені і каже: «Того, Костянтин Гаврилович зняв себе». Пауза тривала і не було пострілу. Дорн знає, що потрібно зберегти день. Він йде на сцені і стоїть на довгий час, все одно сподіваючись на постріл, який ще не чув. І сказав він: «Факт, що Костянтин Гаврилович повісив себе». І є гармата. Після маленької думки актор додає: «І знімати себе. й

• Відомий актор приходить до провінційного театру, щоб грати Othello. А Дедемона - молодий дебютант. Вона натурально знежирена. І тепер він приходить на сцену її вбивства, вона ховається в ліжку під навіскою, але ... з ногами в неправильному напрямку! Othello відкриває з одного боку навісу - і є ноги. Добре, що робити, закриває, явно зображується. Дедемона розуміє, що вона лежачи в неправильному напрямку і переходить. Othello відкриває навіс з іншого боку, і там... знову ноги!
5540786

• Повоєнні роки, ГІТС. Студенти часто працювали в Малому театрі в масових сценах. Один з учнів відіграв «таргет» - в одному з сцен гри, де герой зі сцени зняв лука, стрілка за лаштунками, а цільовий актор в цей момент швидко витягнув ще одну стрілку, кладуть її в груди і загинув мертвих.
    Але один день поважали політичні діячі взяли участь у виставі, тому в театрі з'явилися десятки нових «робочих сцен» і «вогнегасників». І так під час цієї дуже сцени, вігилант «вогнегасник», побачивши проціджений лука, стрибав з за лаштунками, і стрілка вдарив йому. І ставив цей актор, як завжди. . й

• "Еуген Онєгін"й У одному з останніх сцен Євген прибув у м'ячі до свого старого друга і бачить Тетяна (у малиновому береті). Почуття наступного діалогу:
    - Хто в малиновому береті з турецьким посолом?
    до Це моя дружина.
    до Так ви одружені?
    - Два роки!

Але в цей час він пішов неправильно. По-перше, пропси не знаходилися з малини і замінили її зеленою. Актор, який відіграв чоловіка Тетяни та акторка, яка відігравала брата та сестра Тетяни. Що сталося.
    Євген вступає, підійшов другу і дивиться на яскраву кримсонську пляму з очей. Він пішов. Побачити Тетяна:
    - Хто ви йдете з турецьким посолом в Зеленому Береті?
    до Що мій сестра! (згоджена з питання)
    - Ти сестра? (зняти, що щось неправильно, але не повністю відомо)
    - Два роки!

Порушена прем'єра.

• Ректор під час гри "Симпліка є достатньою для кожного шавлія" Забули остаточну монологію ГлумовуІ монолога велика, дуже відома і діє потужна. Але що цей паразит не вніс слів. Він сказав тільки одну фразу: «І ти, Софія...» і подивився на всіх на сцені з неефективністю. Тоді я виглядав в приміщення. І пішов... Як милосердя!

• Один характер загинув майже на початку шоу. У ній актор відігравав для душі, і заробив переважно роль Діда Мороза на ялинках, які всі знають. А розклад був дуже щільно, тому він спробував швидко загинути і побігти до наступного дерева. Він загинув після пострілу і спробував падіння за кадром, щоб він міг негайно залишити.

Одного разу його колеги вирішили зробити задоволення від нього. Вони навмисно відіграли сцену так, щоб він був падати, потрапивши на постріл, прямо в середині сцени. Що робити? Якщо він перебуває вниз, він не зробить його до дерева. В цілому, в той час як його колеги відіграли сцена далі, він дізнався про те, що він почав повільно сходити до сцен, в його образі, страждаючи від ран. Але жорстокі колеги, помічають, припинили спробу. Один сказав: "Поверніть, що приступив," і інший вогневий контроль, знятий на голову.

Дивитися також.
15 Цікавий театр казок
999 виступи онлайн

на www.adme.ru/svoboda-kultura/999-spektaklej-onlajn-750710/