Я хочу розлучення.

Таке бажання часто приходить до людей в складних часи відносин, але я починаю не з оповідань про щасливе життя після розлучення, але про досить велику кількість листів з жалем про цей крок. Ну, це просто у випадку, якщо хтось потребує.

Я буду сказати, що я для сильних сімей, один глибокий союз життя, щастя, радість, світло, любов і все, що, але також для санітарії. Люди, які думають про себе, я хотів би, що вони навчилися тримати голову чистою і його зміст для того, щоб.

Розпорядження в голові рано чи пізно призводить до розладу в житті, і замовляючи життя, так як ви знаєте, не так легко. Зміст концерну тільки самі, і коли він починає переходити в слова, дії і дії, вона впливає на інших людей в нашому середовищі. Так, шкода.

Р

Огляд фільму: Mr. and Mrs. Smith

Ререти про розлучення схожі: Ми проживали протягом 15 років, потім я пішов на іншу людину, але це не вийшло. Я хотів повернутися до дружини/люда, і вона була хорошою людиною замість мене. «Діворс здався єдиним правильним і дуже привабливим рішенням, тому що ми знаємо один одного довго, одружений за обставини, ніколи не було багато любові, тому здавалося мені.» Так він вирішив відрізати все, відірвав людину, і він не міг влаштувати своє життя (ла) і не прийняв мене назад (а). Чому я не жив у шлюбі?, Я хотів би мати кар'єру, і моя сім'я здавалося обмежити свій потенціал. Я зробив вибір на користь кар'єри, але чим старше я отримую, тим більше я розумію, що це не гріє мене вгору. Я шкодую, що я розлучився, але я нічого не поверне.

І є насправді багато історії, таких як. У віці від 20 років люди не часто думають про це і розповідають про це, і до 30-40 років ідея про те, як легко її знищити, і не кожен може створити новий «кращий, ніж колишній. й

Звичайно, існує безліч прикладів щасливих ремарантій, особливо коли перший шлюб відбувався через молодь і недосвідченість, батьки наполягали на шлюбі, не розуміючи питання, кожен думав, що любов приходить і залишається для життя, а в зв'язку з різними іншими обставинами, не надто суперечать виникненню глибокого і щасливого союзу.

Успішно, сім'я була створена, майже з першого дня почала розпадатися, також формально розлучається після того, як зрілий, переосминув свій попередній досвід і почав жити в миру і гармонії з новим чоловіком або дружиною. Це відбувається з часу на час, життя змушує вас прокидати біль, але самі розлучення і процеси, які всі члени сім'ї повинні йти через не найприємніші і корисні для розвитку. Люди повинні зробити щось більш конструктивним.

Проблема для багатьох з нас полягає в тому, що ми хочемо отримати швидкий і ефективний розчин на будь-яку проблему, не бажаєте інвестувати, чекати, змінити, призвести до незручностей і піддаватися будь-яким обмеженням.

Слоган « замовник завжди правий» викладав мільйони людей по всьому світу, щоб спробувати вирішити все швидко, «пампинг» власних прав, що робить угоди і підписання контрактів, але складність полягає в тому, що ці методи працюють тільки в штучно створених системах.

Якщо ми могли б платити дерево, щоб стати потужною істотою природи, а не в десятки років, можливо, це буде легше, але дерево не потребує наших грошей.

Якщо ми змогли, через прості дії і без зусиль, знайте себе і доторкнувшись до світу іншої людини, на землі, але це не буває. Якщо ми могли б, при інсульті чарівної палички, любимо когось, хто живе з нами, але проявляється його природа в недосконалому вигляді, це буде зручно, але такі пристрої ще не придумали.

Швидке і ефективне рішення можливо, де люди відповідають угодам, не відчувають, хто цікавиться своїми почуттями, коли це час зробити наступний платіж на кредит, і ви не маєте грошей? Ось папір, договір, на який ви підписали, що означає, що ви повинні зробити щось, незалежно від ваших почуттів і серця, прямо?

Але це сімейні відносини, такі як ділові відносини? Чи не дивно, що інсульт ручки на папері спонукає людей діяти більше, ніж безсонні ночі, проведені в холодній сонці одного коханого? Не знаєте, що сльози дітей, які страждають від розлучення, не означає, що іпотека, справедливий поділ майна? Чи не так сумний, що два люди, які сортують вирощений і своєрідний свідомий при запуску сім'ї перетворюються на далекі, насильницькі, примхливі і утруднені діти, коли вони починають знищити її?

Який спосіб розлучення? Чому це таке привабливе рішення для незлічених людей? «Я хочу розлучення!» люди кидають один одному на кожному кварелі, при кожному конфлікті інтересів, при кожній помилці, при кожному зручному і не дуже зручному варіанті.

Вони ходять з блокнотами навколо будинку один і записують кожну «віддачу», щоб не забути, і коли є занадто багато таких речей, сумна гра починається «Я зробив, давайте розлучитися!» Я не вірю в неоднорідних розлученнях, коли всі його фігурували, поговорили про це, і вирішили, що це було «заміжок для всіх». й

Якщо люди не пускають один одного, то ні нічого не розкручуються між ними, або вони побудували таку стіну негативних емоцій, які вони не бачать один одного. Повідомляючи, ви можете сказати що-небудь, але насправді відокремити і відокремити від людини не тільки складний, але і болючий, страшний, боляче, сумний і часто нестерпний. В рамках глибоких і зрілих особистостей, які відбуваються досить делікатно і з любов'ю, але такі історії є рідкісними.

Не навчайтеся любити, намагатися вдарити доброту і відпустити. Якщо вони самі так незрілі, то де вони збирають сили, щоб спробувати зберегти сім'ю разом, щоб діти виростали в нормальній атмосфері?

Кожна з нас в навколишньому середовищі є десятки прикладів, коли сім'я збереглася «поведінку дітей», але така збереження принесла в життя дітей небажання створити власну сім'ю, почуття безпеки, плодоношення і безглуздість батьківського об'єднання. На межі розлучення відсутні прості та швидкі рішення.

Ви повинні зважити все, намагатися його на багато разів, спробувати це, помилитися, спробувати зберегти, намагатися дивувати, прийти до чіткості і угоди, а потім знову руйнувати все, тому що почуття затопили. Не вірите, що хтось, хто говорить про розлучення, це чудовий початок нового життя. Так, це початок, так, новий етап може бути щасливим, але це доведеться побити себе і працювати важко.

І все ж, якщо є хоча б крихітний шанс зберегти сім'ю, особливо якщо вона має дітей, потрібно спробувати це зробити. Не поспішайте на висновки, пауза, жити окремо, відпустити пар, потрапити в дно того, що всередині, не запускати нових відносин, поки ви зрозуміли, що це. Не різати, не різати, не пошкодити, не торкатися, спробувати підтримувати контакт стільки, скільки є сила для цього, спробувати слухати і чути, обговорити, переговори, думати, залишитися безшумним, виростити і відкрити.

Чому нехай незнайомці у вашій спальні

Чоловік потребує відносин більше жінки. . й

О, якщо люди змогли поглибити своє життя 15 до 20 років вперед, і подивитися на інші взаємини людей в деталях, багато розуміють алгоритми руйнування і створення в поведінці. А більшість з нас опинилися в наших сценаріях, що не має сенсу перезапустити один для іншого, адже з усього різноманіття ми збираємося підібрати саме партнерів, які допоможуть нам повернутися до уроків, які не навчаються. І якщо уроки не пропускаються, що таке точка пробігу від них? Не пропустіть. Новини

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/10153331554459452:2