341
Поставте щіпку солі в шампунь! Я не чекав цього результату.
Найпоширеніші. стіл солі Це відмінний інструмент для краси шкіри і волосся. Я знав, що можна додати сіль в пральний агент і зробити домашніх пілінгів 2 рази на тиждень. Чудово освіжає шкіру обличчя!
Але той факт, що сіль може допомогти зміцнити волосся і позбутися від посічених кінчиків, я чув вперше. Я прийшов в рекомендацію і вирішив його перевірити. Про результати!
Маски для розщеплення волосся товсті жінкиПросто додайте щіпку солі в звичайний шампунь. Об'єм і довгострокова свіжість волосся гарантовано! Також сіль допоможе позбутися від страшних кінчиків розщеплення.
Маска з бальзам і сіллю Вам буде потрібно
Додаток
Ця маска допоможе волоссю стати об'ємним, міцним, а також позбутися від посічених кінчиків і запобігти їх подальшому вигляду.
Вам потрібна маска для кефіру.
Додаток
Ця маска ідеально підходить для світлих і кольорових волосся! Це дає вам дивовижну гладкість.
Вам потрібна медова вода.
Додаток
Вечірякщо волосся занадто розщеплюєтьсяСитуація може бути передана. Це дуже незвичайний, але ефективний рецепт: результат обов'язково порадує вас. Підказки дивляться більше живих, без сухого волосся!
Будь ласка, друзі з корисними рецептами маски для волосся, вони оцінять!
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Але той факт, що сіль може допомогти зміцнити волосся і позбутися від посічених кінчиків, я чув вперше. Я прийшов в рекомендацію і вирішив його перевірити. Про результати!
Маски для розщеплення волосся товсті жінкиПросто додайте щіпку солі в звичайний шампунь. Об'єм і довгострокова свіжість волосся гарантовано! Також сіль допоможе позбутися від страшних кінчиків розщеплення.
Маска з бальзам і сіллю Вам буде потрібно
- стіл-солод
- Улюблений кондиціонер Балм
Додаток
- Змішайте сіль з кондиціонером і злегка розіграйте на плиті. Масаж волосся з цією сумішшю по всій довжині, приділіть особливу увагу кінчикам.
- Затримайте суміш на голові протягом 20 хвилин і полосніть.
Ця маска допоможе волоссю стати об'ємним, міцним, а також позбутися від посічених кінчиків і запобігти їх подальшому вигляду.
Вам потрібна маска для кефіру.
- 1 яєчний жовток
- О, 5 ст кефір
- 1 ст. л. лимонного соку
- щіпка
Додаток
- Змішайте всі ці інгредієнти. Застосувати суміш будь-яким способом над волоссям.
- Зігрівайте голову, залиште маску на півгодини. Промийте голову шампунем.
Ця маска ідеально підходить для світлих і кольорових волосся! Це дає вам дивовижну гладкість.
Вам потрібна медова вода.
- 2 ч.л. меду
- щіпка
- 0,5 ст.л. тепла вода або відвар трави (смашка або м'ята)
Додаток
- Розчинити мед в теплій воді або теплі трав'яні бульйони разом з сіллю.
- Зберіть волосся своїми руками, зануріть кінчики в медовому розчині протягом декількох хвилин. Вам не потрібно мити!
Вечірякщо волосся занадто розщеплюєтьсяСитуація може бути передана. Це дуже незвичайний, але ефективний рецепт: результат обов'язково порадує вас. Підказки дивляться більше живих, без сухого волосся!
Будь ласка, друзі з корисними рецептами маски для волосся, вони оцінять!
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Ви хочете розповісти про своє особисте життя в соцмережах? Ваше ставлення
Побачивши цей рецепт, ви не хочете варити картопля будь-яким іншим чином! Це виглядає дуже апетитно...