Як замінити картоплю

Як смачна картопля! Але не все це корисно – занадто висока калорійність, занадто вуглеводи. Швидко підвищує рівень цукру в крові, який добре відомий діабетики.

Варене картопля середніх розмірів зважують близько 100 грам. Містить близько 70 калорій і 15 грам вуглеводів. Чи не так багато, huh?

Але коли свіжозварена картопля на столі, яка може стояти і обмежити себе на одну річ? Не менше пара - і вона вже буде 140-150 калорій і 30-35 грам вуглеводів. Чи є це багато або трохи?

Від чого ще на столі. Доповнення їжі може швидко збільшити як кількість калорій, так і кількість вуглеводів до значних чисел.

Коли я думаю про картопля, я зазвичай думаю, що мій бабуся Марина. Проживала в Українському селі і, звичайно, завжди зберігала свиню або два. Що вона годує їх? Зазвичай відро вареної картоплі ароматизують молоком з коров'ячем. Вона також додала цільну зернову борошно, а влітку листя буряка і кукурудзу з саду.

На такому чистому і натуральному картопляно-зерновому харчуванні виросло добре смажені свині, лише половина, що складається з відомого українського жиру. Але що свиня з великою кількістю жиру? З медичної точки зору, вона є погодою свині.

Пороги також мають дитячі зуби, свині можуть засмагати, як люди. Їхні органи схожі за розміром і фізіологією для людини, тому свині органи використовують як органні донори для людини. Людину люблять свиню, чи любимо її чи ні.

Якщо картопляно-зернова дієта свиней викликає їх ожирінням, то дієта людей на основі картоплі і зерна також повинна викликати ожиріння - так як ми бачимо навколо нас.

Lent vegan casserole: 8 чудових рецептів!

Чи корисніше перепелині яйця?

Чим менше вуглеводів і менше калорій можна замінити картоплю? Я експериментував з різними овочами і знайшов його важко замінити картоплю одним рослинним. Деякі овочі замінюють картоплю добре в вареній формі, інші в смажених і т.д.

Джерело: www.horosheezdorovje.ru/chem-zamenit-kartoshku-1/