Зменшена кислота: Зміна відносин прямо зараз!

Якщо ви залишаєте клініку з укладенням «Червона кислотність» - не знеболюєте! Це результат вашого ставлення до себе, і ставлення можна змінити. І ми починаємо робити це прямо зараз!

Робити Головна Щоб уникнути зниження кислотності шлункового соку:

1,1 км Не рекомендується пити лужну воду 15 хвилин до їжі, під час їжі і протягом 30 хвилин після їжі.

2,2 км Спробуйте вирізати їжу 32 рази.

3. У «Коли я їсть, я глухий і рум'яний», наші мами розповідали нам весь час. І вони були правими.

4. У Не їсти гарячу їжу (вище 40 градусів C).

Всім відомо, що речовина, як білкові гині при температурі 60 градусів. І якщо у вас є звичаї питної води при зазначеній температурі або вище, то в цьому випадку клітини шлунка і стравоходу загинуть.

прийнятна температура рідини для пиття проста: Поставте палець в рідину і протримайте його на півгодини. Якщо в перші секунди ви спробуєте витягнути пальцем з окропу, то питна вода цієї температури небезпечна для слизової тканини. Вода, чай, компот слід п'яти при температурі, що ваш палець може витримати, не перевертаючи червоний.

Є люди, які їсти гарячу їжу і пити окропом. Вони не приймають ваші пояснення, вони протистоять очевидним. Проста експеримент з ними: швидко кладемо пальцем в чай, щоб пити! Ваш пальчик перетвориться на червоний, швидше за все, твоїй пальці перетвориться знову! І ви можете довести, що питна рідина вище 60 градусів є злочином проти вашого здоров'я і розуму! Оптимальна температура води для пиття - наша температура тіла (близько 40 градусів).

Половина людей у світі діагностуються гастритом з нульовою секретністю. Що означає харчування не перетравлюється. І найбільша причина цієї ситуації гарячийй Клітини слизової оболонки шлунково-кишкового тракту є недовговими (вони живуть тільки 3 дні), а в тілі людини, яка постійно їсть гарячою їжею, вони не встигають відновити, слизова оболонка дванадцятипалого і шлунку.

У країнах Сходу, Монголії, Узбекистану, а також в Японії, рак стравоходу і шлунку переважно чоловіків. Ви коли-небудь дивилися? За традицією цих країн жінка починає харчуватися після того, як чоловіки сім'ї повні, тобто коли все вже холодне.

Зібрали мудрість на століттях.

«Я не пив чай – що влада? У мене є напій чаю, я втратив його!

Чому? Наше тіло витрачає велику кількість життєвої енергії, щоб принести те, що їсть і п'яний людиною до оптимальної температури (до температури тіла 36.6 градусів С). Це попередження стосується холодних продуктів і напоїв. Найгірше можна зробити для вашої дитини, щоб дати їм морозиво на спекотний день. (Сметана – найпривабливий сучасний продукт, який не рекомендується навіть дорослим) Але це ще одна тема.

Уявіть котла, яка кипить воду. Скільки революцій буде ваш метр, підрахунок енергії, що витрачається на окропу. Те ж саме відбувається до тіла: вона віддає величезну кількість власної енергії, яку вона могла використовувати для інших цілей.

Ефект від гасіння енергії може бути використаний при необхідності заспокоїти старіння і старіння дитини - дати йому напій холодної кип'яченої води. Тут буде велика втрата енергії і дитини заспокоїться.

Охарактеризований вище слід враховувати спортсмени. Коли існує багато фізичних навантажень на тілі, випускається молочна кислота, потрібно пити. Напої холодної води і втрати енергії. Справа в тому, що вода може ввести клітинку тільки при температурі 36.6 градусів С. У гарячому сезоні температура питної води може бути 22-24 градусів С, взимку не менше 35 градусів С.

Якщо ви їсти гарячі продукти харчування, ви ризикуєте отримати рак, ерозію і т.д.

Дуже розчаровує, що в нашій традиційній медицині все не можна змінити: з низькою кислотністю лікарі рекомендують дотримуватися пісної дієти. У цьому випадку дуже добре буде стимулювати шлунок з хріном, перцем. Але просто з ерозивним гастритом, ніжною дієтою і контроль над температурою споживаної їжі є просто необхідним.

Уявіть ситуацію: пацієнт приходить з діагнозом нульової кислотності, але шлунок не зашкодить. Він призначають пісні супи, молочні каші ... Пацієнт починає їсти цей спосіб і він стає ще гіршим, в животі не вистачає ферментів, їжі в шлунку не засвоюється.

І повинен бути цей спосіб: додати ферменти, пробіотики для стимулювання його роботи. Видання

На основі матеріалів книги Бутакова О.А. «Необхідна інформація про здоров’я»

Цікаво: Як визначити кислотність шлунка?

Ольга Булакова: Як вилікувати цукровий діабет

Джерело: chaika.at.ua/publ/o_a_butakova/ponizhennaja_kislotnost/2-1-0-18