Дівчина побачила провідник з блакитним волоссям. Її реакція зробила все можливе!

О, діти з їх спонтою та їхніми нотами краси! Веб-сайт Він розповідає історію реальної автобусної їзди, під час якої провідник став героїні казки.

Я був на автобусі минулого тижня з моєї трирічної дочкою.

На початку варто сказати, що її дідусь і бабуся нещодавно продемонстрували свою радянську казку про Буратіно. Дівчинка, вражена красою Малвіни, попросила, де вона живила і що вона зробила. У дорослих, очевидно, втомився від наполегливості зачаї дитини, пояснено: Малвіна, вони кажуть, виросли, де вона живе і працює – ми не знаємо.

Отримайте на автобусі, отримайте. Отримання грошей. Я чекаю диригента. Підійде сліпучий дама 45-48 років в бірюзовому хутровому жилеті, з малиновим тюлем і вії. Але які пекарні вії! Помилки довжиною 4 сантиметри, що проступають з верхніх і нижніх повік, повторюють після близько 5 міліметрів. Надійшла картина блакитних тіней і синього стріли до храму. Я соромлюся, шукаю на неї, і niece сидячи поруч з мене життєрадісна:

- Наталя, Наташа! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Тітка, ви Malvina, прямо? Ви вже відповіли, не ви?

Я думаю, що леді провідника, коли вона закінчувала катування під рукою майстра і наносити макіяж, не чекала, що це диво косметичного мистецтва хтось буде викликати Мальвіну в пенсії.

vk.com/just_str?w=wall-106084026_16535

Веб-камера