Корвалол: наркоманія, яка не говорить про!

Веб-сайт Публікація збуджена і обережна стаття людини, яка хоче попередити всіх про небезпеку препарату, на жаль, занадто поширена в нашій країні.

Крім всіх відомих видів наркоманії - героїна, амфетамін, рідше канабіноїди, властивих переважно молодим людям, є ще одна, надзвичайно поширена наркоманія в Росії. Ця залежність поширена переважно серед людей похилого віку, рідше середнього віку, переважно жінок. Це наркоманія.Всі відомі Corvalol, Valocordin, Valocerdin і пучок інших препаратів, що складаються з фенобарбітного і спирту.

Основним діючим інгредієнтом цього улюбленого препарату мільйонів російських онуків є фенобарбітал, який відноситься до групи барбітуратів і є найбільш, що ні є препаратом. До речі, барбітурати в чистому вигляді, хоча небагато, все ще популярні серед юних наркоманів. Є також чистий барбітурний наркоманів, хоча найчастіше барбітурати використовують героїні наркомани, щоб полегшити виведення. І фенобарбітал, розведений в етиловому спирті, раптом вважається лікарським засобом, і так нешкідливий, що він виділяється без рецепта всім.

Як ви знаєте, немає нещасних випадків. FSKN неодноразово намагався включити всі ці корали в списку наркотичних речовин з відповідними наслідками - продаж строго за рецептурою і т.д. Коли чутки, що Корвалол буде рецептурою, досягне залежних бабусях, вони почали відстібатися від запечених бульбашок від аптечних полиць сотнями, запасаючи на майбутнє.

Похилого віку люди лікують все з Corvalol.- серце, нирки, біль у суглобах, безсоння, гіпертонічна хвороба, тахікардія - в цілому, весь набір, часто доступний у літніх людей. Звичайно, цей препарат нічого не лікує. Але біль і дискомфорт дійсно тьмяки, крім того, створення стану «Я не доглядаю». Від барбітурної групи, яка дивовижна. Здрастуйте міцну залежність і часте використання з словами: "Я для здоров'я".

Намагатися вилікувати деякі захворювання з Corvalol, як лікувати хворий зуб з анальною гомілкою. Хоча насправді набагато гірше: фенобарбітал набагато більш токсичний, ніж анальна незаймана і має надзвичайно негативний вплив на печінку, а також на дуже серце, нирки, а також інші органи, які «лікуються» похилими росіянами.

Але найголовніше - Корвалол з тривалим використанням викликає сильну психологічну залежність. Не даючи такі високі, як опіати або стимулятори, фенобарбітальні, тим не менше викликає стан "турбідного піфігізму", до якого людина звикне і при виході з якого починає відчуватися з місця. Крім того, працює низка психологічних чинників: це не препарат, але надмірна медицина, я лікую, всі мої друзі на лавці при вході обробляються однаковими, і в цілому, що може бути наша наркозалежність, ми не молоді люди!

Тим не менш, відомі подорожі бабусями, які мають всі навколо наркоманів і простудентів, стають так завдяки барбітурній наркоманії. Чим більше людей похилого віку споживає Корвалол, тим більше неадекватно він стає, незалежно від статі. Хоча переважно жінки зачепляються на цьому випадку.

Пикабу.ру/сторія/korvalol_narkomaniya_o_kotoroy_ne_govoryat_4562548