Ми любимо по-різному.

Ми любимо в різних варіантах, любимо різні способи і хочемо бути любим.

Для чоловіка найважливішим проявом любові жінки є довіра, прийняття і вдячність. З голосу. Хто сказав своїй людині, “Я так вдячний, так вдячний!” Чи є люди, які відповідають нормально? Вони надовго запам'ятають, до речі.

Але якщо жінка довіряється, вона буде відчувати себе покинутим і використовуватися. "Я приймаю вас, як ви." - "Я хочу розповісти вам." «Не кажу мені нічого, я вірю, що ти хворий». «Я хочу розповісти вам, як поганий я». Неважливо, я знаю, що це погано. Я приймаю тебе. Жінка буде відхилена.

Чоловік вдячний, жінка поважна. Виявляється, що повага не викликає нічого, якщо перекладається російською мовою. Коли хтось робить щось, ви вдячні їм. І поважаю, просто подякувати йому за те, що там. Жінка вдячна за те, що вона.

Цікаво, жінки переважно сниться слуху і ніколи не чують її. Вони думають, "Це чудово, щоб бути тут." Вони кажуть чоловікам, «Чому ти там.» Не тому, що вони хочуть почути його, але тому що вони не хочуть чути його.

Чому краще спати від іншої половини?Ми дізналися про те, як жити.Він типовий для жінки, щоб подарувати чоловіка, який хоче отримати. Видання

Автор: Руслан Нарушевич

Джерело: vk.com/self_development_vk?w=wall-114814860_5449