Є багато причин, які заважають щастя, але три з них є головними.:- большие
- заздрити,
- провини.
І всі вони у людини.19093 р.
Груша. Він робить людину духовно мертвою. Seneca сказав, що ви можете мати речі безпечно, якщо ви не боїтеся втратити їх в будь-який час. Якщо ви боїтеся втратити щось, ви вже втратили його. Я боїться втратити кришталеву вазу, приховавши її в шафі, не використовуючи її, і тим самим його втратити.
Ті, хто побоюючись втратити життя вже мертві.
Деякі з моїх пацієнтів мають обсесивний страх смерті. Я заспокоївся, як це: Не боятися вмирати. Як людина, ви вже померли. Досягти нас знову. Допомагає розумних людей прямо. Вони відразу починають використовувати життя правильно і починають підніматися вгору. Коли ви йдете вгору, немає часу думати про смерть. Ви думаєте, що це як сходження на вершину.
По дорозі, коли ви йдете вгору, досягнете мети, ви думаєте менше про те, що ви шукаєте.
Заздрити. Він вбиває чоловіка, тому що він перестає жити свого життя, тобто він втратив себе, і починає жити життя одного він чинить.
Ті, хто займається особистим зростанням і слідувати власними справами більше, ніж ті, хто не завадить. З цим підходом буде успіхи і причини радості. Після того, як ви робите щось систематично і методично, немає такої речі, що з часом ви не робите це краще!
Але заздрість також може бути використана для того, щоб дізнатися, які можливості ми не розробили. Заздрити бізнес можна правильно. Ви просто повинні отримати те, що хтось ви заздрили. Не вдалося. Якщо ви ревнощі, то у вас є можливість отримати те, що ви хочете. Я не заздрить співаків. Я не маю слуху або голосу, а не бажання бути співачкою. Я був ревнощим з математики. Але заздрість негайно пропущена, коли він опанував вищу математику.
Почуття винності Люди, які думають, що вони є Богом або живуть з іншими Правилами. Тільки Бог може бути вірним. Він знає все, що він може зацікавити все. Тому необхідно позбутися від несвідомої думки, що ви Бог, і жити правилами, які ви самі розробили з власного досвіду.
У здорової людини з недостатністю виникає тільки відчуття дрої. Тоді ви починаєте мислення, шукаючи помилки, і вдосконалюючи правила, які ви живете.
Якщо ви не любите свою книгу, ви будете критикувати мене, ви зробите коментарі – Я буду дратувати, але я не відчуваю винних – Я не Бог! Я просто збираюся переробити цю книгу.
М.Є. Литвик - «Основи сперматозоїди»
Слабкий вітер, заздрість і провина - це почуття, які не дозволяють насолоджуватися життям. Щоб бути тут і зараз, щоб бути в ситуації, не в думках і фантазіях, які призводять до життя. І виходить, що людина, замість життя, насолоджуючись життям, втрачає дорогоцінний час для страху, заздрості і провини.
Як M.E. Litvak каже,
Здорова людина не відчуває винності, відчуває себе дроїдним.й
р.
Але що таке неприємність?Словник Даля дав цікавий результат:
Nadzol, nazol, nazol, дратівливість, grief; для того, щоб зробити що-небудь в подушці, сміятися, дратувати, неприпустимо. Для утеплення коми, для ізоляції, для того, щоб зробити те, що ізольовано, для ізоляції. Nasal, дратівливий, upsetting, nasal. Зрозумілий, в меншій мірі. Назолус, підозріла людина, назолний, готовий зробити все в оленині. Той, хто невірний, - той, хто невірний.
За словами словника Ушакова:
ДОДА
Відчуття подразнення і розм'якшення через відмову, розсмоктування або деякі інші неприємності. Руслан, занурився в серці зрізу, погрожує її безшумним копіюванням. Пшкн. Це Д для мене! Він навіть загинув з розчаруванням. Під ключем тут з дратівливою і висівкою над каменем, щоб захопити їх (склянки), які тільки сплеск запалився. Крльв. Троубл. Він вже пішов! Що таке
Так, коли ми не сердитися, ми отримуємо розчарування, і ми починаємо шукати способи, щоб зробити це працювати або відчувати радість.
Іноді людина обмежує себе від щастя, відштовхує його, відгороджує паркани, дає можливість залишатися нещасливим.
Він дуже поширений, не звідти про те, що говорить: "Хто, хто сміється зараз, то він торкне багато." Якщо щастя досягається тільки тоді, коли людина страждає.
Або ви не можете бути занадто щасливими, інакше буде покарання.
Ці та інші ставлення, які даються батьками та внутрішнім кругом дитини, потім сильно впливають на своє подальше доросле життя, роблячи його менш яскравими і більш стриманими і завитими. Видання
Цікаво: Заздрити. Хто і чому тосердя?Гільт і відповідальність: Відчуйте різницюП.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: club-kross.livejournal.com/15755.html