Повернутися до батьківського гнізда

Не довге тому, ви летите з гнізда в незалежне життя. Буровий потік подій, що перевозяться далеко від батьківського будинку. Все здавалося б, все було можливо, все було легко!

Але в деякій точці щось пішов неправильно... Загубив свою роботу, зламав хлопця, немає місця в гуртожитку університету, невелика заробітна плата не дозволяє жити в оренду квартиру. А як бити собаку, ви повинні повернутися до батьків. У зв’язку з чим складно, але зараз... Він ще більше відлякується до лука, вагітним (люда розчинена в тумані нічого, вони не приймають живіт до роботи).

Що робити? Що таке? Як заважати в цій ситуації?

Вікторія Кірдіус

1,1 км Це не ваш будинок більше.

Коли я виріс і навчався, це був сімейний будинок. Вони можуть встановлювати свої правила на власній території. Зараз батьківська територія. Як ви знаєте, «і не ходять до іноземного монастиря з власним чартером», тому правила, які батьки встановлюють для вас, повинні дотримуватися. Як вони або ні.

Парентальна територія є їх правилом. Поміряйте себе, просивши стояти з незнайомцями. Якщо батьки вимагають, щоб вони вийшли додому не пізніше 10 п.м., не доводять друзів і чоловіків, не пам'ятайте: вони мають право зробити так і, отже, повинні обійняти!

Хороша новина - це те, що у вас є номер у будинку батьків. Ви можете зробити все, що ви хочете у вашій кімнаті, поки це не виходить за неї. Щоб очистити або не очистити, робити ремонт, пересувні меблі і навіть дим. Але, наприклад, гучно слухайте музику, яка заважає батькам не потрібна. Поставте навушники і насолоджуйтеся ним!

По-перше, ми визначаємо, чи є територія? Якщо у нас є батьки, ми обійми. Якщо це ваш, ви робите його на власний розсуд.

Наприклад, ваша мама критикує вас, можливо, сьогодні вона вирішила сказати все, що болить. Я пішов на кухню на вечерю і він почав. Його територія має право мати власний погляд і навіть висловити його. Але чи є вуха? Хто душа? Хто? - Ваші Ви не будете слухати. Зайдіть до свого номера та отримайте номер. Ви можете сказати щось схоже, «Мої, я люблю тебе дуже». Але коли я скажу мені, я нездатний, я сердитися. Я не збираюся слухати це, так що я не сердитися і боротися з вами. й

3610Р. 4200Р.

Вікторія Кірдіус

2,2 км Умови розміщення дискусівВ ідеалі, переїзд до ваших батьків, важливо відразу посидіти на акуратному столі і обговорити все:

• Чи запрошують гроші на сімейний бюджет (для проживання, харчування)? Якщо так, скільки?

• Чи ви збираєтеся варити, або ви будете мати, як і раніше, заряджати?

Чим більше питань ви обговорюєте, тим менше буде причин виникнення конфлікту: черга у ванній кімнаті вранці, місце на полицях і в шафах, утилізації сміття, покупка їжі тощо.

Чому люди дарують подарунки іншим жінкам і не іншим?Альфрід Лонг: Кожна людина повинна бути3. Видатність.Дуже дякую батькам. Вони не можуть нічого. Всі вони могли б, вони вже зробили: вони народилися, піднялися, як вони могли – піднялися. Це ті, хто прийшов до порятунку протягом важкого часу в житті.

Я хочу, щоб ви були хороші відносини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Видання

Автор: Марія Кудрявцева

Джерело: maria-kudryavtseva.ru/