Ми не такі, як це здається зовні.

На сьогоднішній день тема ніжності раптово поповнюється – вона дуже рідко, в моєму особистому досвіді виникає, коли чоловіки говорять про жінок. І в цілому це слово якось рідко звучить в психологічному просторі. І це незважаючи на те, що це один з найповніших і яскравих переживань, які люди можуть випробувати один одному (не тільки чоловіків і жінок, але і друзів, батьків і дітей). Ніжність – поріг любові, а водночас, його дуже важлива складова.

Намагаючись визначитися з тим, що ніжність є, я зіткнувся з складністю - визначення, що вроджена, не хочу ставити слова і рецептури, весь час перетворюється на досвід і почуття.

Хвиля моєї руки на словах, я пам'ятаю себе в цьому стані.

Ніжність – бажання обійняти, вміння відчувати дихання і побиття серця, з якою ви стояти. Дивись прямо на очі, а не на всіх, що турбує цей довгий контакт поглядів. Це тепло, оксамитове почуття тихої радості, затоплення грудей, злегка віджимає дихання і змушує вас дихати глибоко.

Це відкритість – в ніжності людина світиться зсередини, немає звичайного оборонного натягу в тілі. Хенце - чутливість до найменшого руху тіла, невеликого стирання, тремтіння. Ніжність – це відчуття крихкості іншого, бажання лікувати його максимально акуратно. Проведення чогось обережно означає догляд. Слова про значення іншого до мене.

Здається, є чіткість в свідомості, спійманий ... Ніжність – перш за все досвід крихкості та вразливості інших, а також догляду за ним. Таким чином, ніжність не є досвідом високої енергії, вона гармонійна і тиха, уповільнює всі інші пристрасті. Досвід ніжності вимагає ніжності, але не синонімів з слабкістю.

І тут настає блок для багатьох чоловіків. Ніжність відхиляється ними, тому що не можна без вразливостей і відторгнення рольової гри, в якій людина є кам'яною стіною, впевненим стовпом, який не піклується про ці «калорні ніжності».

Ніжність, в якому ви намагаєтеся тримати себе як «солід», перетворюється в по батькові. Які чоловіки, як правило, ніжність жінкам і трансформація. Але в ніжності неможливе бути твердою опорою, підтримка через ніжність - м'яка подушка під голову, а не тверда підлога на підлозі.

Місце відхиленої і репресованої ніжності для жінки заповнюється сексуальною arousal, lust як єдиний сильний досвід, спрямований на жінку. Однак, якщо в ніжності інша людина відчувається як суттєвий предмет, то в захваті є об'єктивизація, трансформація іншого в значний об'єкт, річ. Флешна пристрасть до незнайомої жінки заперечує її, вона хоче оволодіти, і вона, в суть, в свідомості «тридного» не відрізняється від речі.

У багатьох чоловіків ніжність і лютість розщеплюються, і ви відчуваєте ніжність для однієї жінки, а також сильний і агресивний атракціон для іншої.Не варто хвилюватися про почуття і досвід об'єкта цього атракціону. Зрілий, утворився еротичне почуття поєднує ніжність і пристрасть в один потік, з якого він збиває дах.

Розщеплення цього потоку в одному з його екстремальних проявів призводить до «комплексу Мадонної простанови», коли деякі жінки «любляться», а інші – «для сексу». Поєднання хвилювання і ніжності призводить до того, що від хвилювання до проходжень про ніжність, а від ніжності до хвилювання – турбота про партнера, яка формує любов.

Ніжність жінки, якщо дозволено розвиватися і вільно виражати, починає супроводжуватися еротичним почуттям, що, якщо не пригнічує знову, може перетікати в хвилювання (розраховані досвідом інтимності і інтимності), і це хвилювання базується на міцному фундаменті, ніж бажання жінки, для яких не відчуває ніжності.

Я люблю поговорити з нею, але у мене практично немає сексуального бажання. - «Що таке бажання? «Я хочу повісити її обережно». «Чи ви відчуваєте себе, як її?» «Зима відчуває себе дуже теплою». Вона так вразлива, тепла... І дивно, коли я думаю про це, у мене є бажання...

Якщо ніжність - це щось незадовільне від справжнього чоловіка, то шум виникає як реакція на це почуття. Ніжність ґрунтується на в'язанні, і якщо вкладення лякає і пов'язана з втратою свободи, то реакція на почуття ніжності може бути тривожною тривожністю, що вкорінюється у страхі.

В обох випадках, ніжність може бути «захищеним» шляхом девальвації або такого почуття або партнера. Я не знаю, що робити з жінкою, крім сексу. й

Якщо ви не можете поговорити з жінкою про те, що ви потурбуєте, ви не можете бути розслабленими з нею, ви не можете попросити підтримку в складних моментах, ви можете допомогти собі (і відчувати сильні і необхідні одночасно). Жіночий об'єкт, який, крім того, може заважати її почуттям – потрібно реагувати на них якось ... (як правило, вкладення є окремою великою темою).

Ніжність дозволяє виходити за межі власних кордонів, будучи одним з досвіду, спрямованих на подолання оригінальної, цілеспрямованої самотності людей. Це її велика міцність, і як flip сторона, її слабкість.

Коли є занадто багато ніжності, інша людина знову перетворюється в об'єкт, на який так багато теплих почуттів заливають, що ви вже хочете відступати себе, захищати себе, і є подразнення, що перетворюється в небезпеку на тому, що він більше не бачив.

Це прелюдія для завершення злиття, перетворення ніжності в щось інше, коли держава іншої людини не важлива, і які питання є лише власним бажанням висловити і висловити накопичені почуття, ігноруючи відповідь.

Один чоловік дитинства був просто ріпакований з цією «іншою ніжністю», вимагаючи, що він поцілунав свою тітку, яка захопила свою непримушену в руках і не дозволяв йому довго йти, ігноруючи його бажання знімати.

Ніжність без фузії – це взаємний досвід, в якому я відчуваю, що мій партнер і реагувати на його рухи, навіть якщо цей рух є виведенням. Де відбувається злиття, ніжність перетворюється в інші враження.

Наприклад, в ніжності, для якої реакція одного, до якого ця ніжність спрямована не важлива на всіх: від витиску малюка, який вже втомився від неї, до виправлених тварин, які надходять від руки до руку з «мімімічним» досвідом. З Я люблю і відчувати себе такими хорошими почуттями, потім ви, об'єкт моїх почуттів, повинен бути щасливим і відчувати щось схоже. Він також може бути «справедливим до батьківського піклування і прихильності, який також великий в певному віці, але в дорослих відносинах викликає досить неприпустимість і агресію. й

Окрема історія - ніжність чоловіків один одному. Вона не сексуально кольорова, але пригнічує набагато більше ніж ніжності жінці. Всі ці грубі чуги, штовхають в плечі, рукоділля з попереднім гойдалкою руки, постійні «в'язки» один одного – всі вони можуть маскувати дуже ніжність, яка не може бути прямо виражена.

І це важко не тільки тому, що це пов'язано з жіночністю або гомосексуальністю, але і тому, що є дуже мало досвіду ніжності на складі їхніх батьків. Мами можуть любити і піклуватися про своїх улюблених хлопчиків, а батьки часто відпочивали свої почуття до своїх синів, щоб не «розгорнути м'яке». Чому ці «вічні ніжності» ... І можна висловити свої почуття тільки за допомогою клюмських походів або зауважень - якщо на всіх. Це простіше з дочкою.

Вас цікавить.

Ми дізналися про те, як жити. Любов можливо тільки тоді, коли ви не боїтеся втратити свій партнер.

І треба бути ніжним і ніжним – він залишається. «Непристойна ніжність» нічого більше, ніж потреба в любові. Я повинен бути значенням іншому, і що я повинен бути оброблений як значення, і тому - ретельно, відроджено, ніжно. І щоб мати людей в моєму житті, існування якого є важливим і цінним для мене, це таке задоволення, щоб піклуватися про те, що цінний для мене і подивитися, як інші люди відповідають моїй турботі. У зв'язку з цим, ми не на всіх, хто не вразливим і «анти-шоком», як видається ззовні. Видання

Автор: Ілля Латипов

Джерело: tumbalele.livejournal.com/90803.html