Електричні автомобілі економлять 10 найбільших штатів $ 37 млрд

Американська асоціація лікарів Пульмонологів опублікувала звіт, в якому проаналізовано вплив автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння на навколишнє середовище та здоров’я людини. Аналітики оцінюють, що пошкодження бензину та дизельного транспорту щорічно коштує 10 найбільших держав. З кожним роком 10 найбільших держав, в тому числі Нью-Йорк, Каліфорнія та Орегон, витрачають величезні суми для покриття витрат на медичну допомогу. Втрата становить 220,000 робочих днів на рік, а також 109,000 нападів астми, 1,895 нападів серця і 2,580 передчасних загибель.

р.

Навіть якщо людина не страждає від астми, але володіє машиною з двигуном внутрішнього згоряння, вони сприяють цих економічних втрат. Кожен виведений бак бензину додає $18.42 до вартості здоров'я та навколишнього середовища, які покриваються податками.

Перехід до електромобілів може радикально змінити картину. За даними аналітиків, 2050, 65% автопарку в тих же 10 штатах нададуть нульові викиди вуглекислого газу та інших шкідливих газів. Витрати на здоров’я та клімату до $15.7 млрд. Якщо штати повністю переключаються до відновлюваної енергії, заощадження підвищиться на 40 відсотків.
Ці перспективи є дуже реальними, оскільки продаж електромобілів в США вже швидко зростає. У липні та вересні в країні продано 45,000 гібридів. Продаж за третій квартал зріс на 60% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Нещодавно Ойо Сен. Шеррод Браун запропонував вексель, який дозволить роботодавцям платити власники електромобілів $ 250 на місяць для покриття витрат на оплату. Бонуси для власників електромобілів запроваджуються в інших країнах. Так жителі Німеччини при купівлі електромобілів отримують знижку 4000 євро і звільняються від кількості податків на 10 років.

Джерело: tech.fm/2016/10/28/електрик_car_fleet