Приховані повідомлення: інвентаризація ін'єкцій і стирання

Інвентаризація вхідних систем

Щодня, увечері, врахуйте, скільки разів ви були «погладженими» і скільки «ображених» (негативних стежок). Будьте предметними. Якщо партнер викликає вас негативними почуттями, значить, він дає вам «в'язання», якщо позитивні почуття – то «похиління». Після цього, подумайте, як можна уникнути «вказів» і зібрати «потоки». Ви добре робимо, якщо співвідношення між інсультами і ін'єкційами 7:1.

Для більш точної орієнтації, як інструкція, я пропоную вам екстракт з книги J. Stuart і W. Joynes «Новий вступ до трансакційного аналізу» з деякими моїми доповненнями.

Складання – емоційний зміст операцій. Ми знаємо, що ми не думаємо про це. Для того, щоб ми самі розподілялися. Потоки можуть бути кваліфікованими:

Вербаль (вербаль) і невербаль (голова, ручна стружка, патування)

Позитивна (пражити, заохочувати)

Прямі та непрямі

Експлитація та прихована

Вербаль і невербальне стеження

Вербальне стеження є найбільш частою в нашій практиці: від викривлення «Привіт!» до довгих розмов. Невербальне стирання може включати в себе вив'язування руки, відхиляючи голову, розтираючи один одного і т.д.

Позитивний строкінг, в якому одержувач відчуває позитивні емоції. Негативний струкінг відчувається як негативна емоція або біль.

"Привіт, добре бачити вас! - Я теж! Приклад обміну позитивними штрихами.

"Осінький день!" Перед тим як продемонструвати! Приклад того, як перший партнер дає позитивний інсульт, і отримує негативний від другого. Але не варто забувати про те, що негативний скупчення ще краще, ніж ні. Ось чому деякі люди переходять в суспільство, хоча вони знають, що вони будуть приглушені і навіть булгарні. Деякі люди створюють проблеми для себе, щоб вони могли подолати їх. Деякі навіть обирають такі професії: сходження, висококласні установки. Вони не можуть насолоджуватися життям безпосередньо. Сім'я не може жити без скандалів.

Пряма і непряма стеження

Про те, що ви, що ви, Непрямо, з яким ви робите.

ЗАМОВИТИ БІЛЬШЕ: Добре, щоб ви тут! Я люблю тебе! і т.д.

POSSIBLE INTERNATIONAL - Ви зробили хорошу роботу! У вас є красиві волосся!

Негативний напрям – Я тебе заговорю!

Негативний Миттєвий - Ваші шкарпетки погані!

Непряма і непряма стройка несе певну інформацію.

Прямий інсульт позитивно означає прийняття мене як особи, непрямий позитивний інсульт означає прийняття моєї поведінки. Напряме переривання негативних засобів відхилення від мене як особи, непряме негативне погладжування означає відхилення моєї поведінки.

«Я люблю тебе, але я не люблю тебе». Якщо я хочу підтримувати зв'язок з ким-небудь, хто дав мені прямий, позитивний інсульт, я повинен просто припинити пити.

«Я тебе, хоча вчора ви зробили сміливу річ, щоб врятувати чоловіка.» Ось я отримав прямий негативний інсульт (ін'єкцій) і непрямий позитивний. Це зрозуміло, що хоча я зробив щось добре, я повинен розбити стосунки з цією людиною.

Експлитація і прихована

В той час як ми завжди говоримо про очевидну струнку. Але ще виникають інсульти, приховані. Вони можуть бути позитивними і негативними, прямими і непрямими. На жаль, люди не можуть зловити їх. Вони часто грають вирішальну роль у розвитку людських відносин.

«Я важко знати, що такі речі не повинні робити?» Такі слова часто чують за адресою дітей, студентів та підлеглих. Очевидною непрямою негативною строчкою не складе труднощів визначити, якщо вона не мала прихованого прямого негативного стирання, зміст якого, при простому аналізі, можна розшифрувати як «на тебе така фольга!» Тільки фольга може зрозуміти такі прості речі.

Уважаю, що той, хто покладає його і той, хто його сприймає, не розуміючи. Але тільки той, хто отримав, він розвиває антипатію до того, хто його відправив, і він більше не сприймає непряму інформацію про помилку, що він зробив. Звичайно, поведінка не виправляється. І якщо відносини продовжуються, то поступово відчувається незначна антипатія розвивається між партнерами, які можуть розвиватися в глибокій ненависті. І все це буде слідувати механізмом «спокійного кола».

Нерідко приховані позитивні штрихи не реалізовані. Він не помітив, що вона зносила нову сукню. Вона не отримала очікуваних явних непрямих штрихів про якість її сукні і відреагував його для неї. Не помітив, що вона зносила нове плаття. Але насправді це був прихований прямий позитивний інсульт, зміст якого не сумнівається: «Я люблю тебе!»

Дистрибуція та прийом погладжування

Деякі люди використовуються для стирання, які спочатку здаються позитивом, але в кінці містять стінг:

«Я бачу, що ви більш-менше розуміння. й

Прекрасна куртка, хоча б не фірма.

Є люди, які вільно видають позитивні інсульти, хоча вони роблять їх недосяжними. Площі. Деякі люди називають їх синтетичними. Таку людину помітить вас і заплутати вас в руках. Розповсивши посмішку, він скажеш: Михайло Єфимович! Коли ви входите, весь світ трансформується.

Я відразу починає відчувати емоційне навантаження. Як добре виділили у вашій книзі Психологічний вампіризм багато видів вампірів. Це реальний підручник життя, енциклопедія спілкування. Ви можете відкинути всі книги психології, які були написані або будуть написані. Не здивуйте, якщо така людина робить щось для вас.

Ще одна екстремальна. Деякі люди не знають, як лікуватися на всіх. Але ви повинні дізнатися, щоб взяти струшування. Про смак. Один віддає перевагу прямій погладжування, інші непрямі. Деякі люди не знають, як перенести негативний скупчення. Один може насолоджуватися, що є голодним, інший є протибаррасований.

Кожен має власну кооперативність. Одне подобається один одному, інший любить інший. У зв'язку з тим, що у кожного є власний FILTER в DIRECT. Один інсульт я пропустимий і інший я не пропустив. Деякі люди не знають, як пропустити позитивні інсульти і вирішувати жити тільки на негативних і ігнорувати компліментах.

до Які красиві нігті у вас є!

- Ви повинні знати, скільки болю я відчуваю, коли я обробляє його.

Ні, просто сказати подяку.

Клод Штейнер вважає, що ми навчимося дітям, щоб зберегти скупчення, навчаючи до наступних правил:

Не варто робити припущення, коли слід дати їм.

Не запитайте пропозиції, коли вам потрібно.

Не приймати рішення, якщо вам потрібно.

Не відхиляти припущення, коли не потрібно їх.

Не дивлячись на себе.

Стейнер пише, що шляхом викладання цих правил батьки забезпечують те, що «... ситуація, в якій струшування доступна в обмежених кількостях, перетворюється в ситуацію, де вони стають недостатньо». І батьки стають монополістами у сході. В результаті ми живемо в короткому проходженні.

А коли ми виростимо, ми добровільно даємо вихованцям права на бос, модні законодавці, розважальні фахівці, органи, які маніпулюють нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я хочу відзначити одне джерело, якщо ви щасливі навіть з тими, що ви отримуєте в обрядах. Коли ви запрошуєте гостей на день народження, ви отримаєте пучок стружки, в основному синтетичний, тобто підробку.

Позбутися від принаймні одного преюдії, такі як преюдії: Не дивлячись на себе.

Це особливо важливо для творчих людей. Після того, як вони створюють, тобто створюють щось принципово нове, що ніхто не оцінює позитивно. Після того, як ми знаємо 3 етапи впровадження вроджених відкриттів та винаходів:

Не може бути, тому що це ніколи не може бути, це щось, що повинно бути.

На жаль, багато геній не живуть, щоб побачити, коли вони починають давати позитивні удари. Ось чому на етапі цього не може бути, оскільки це ніколи не може бути єдиним джерелом позитивних штрихів для відкриття.

Геніус! Відчуйте себе, якщо ви хочете жити, щоб бути вихованими іншими.

А якщо ви занурилися для вашого винахідливого створення, див. його як інтенсивний, прямий і непрямий, позитивний стрик.

Стейнер вважає, що для того, щоб відтворити нашу обізнаність, спонтанність і можливість спілкування на рівні інтимності, необхідно відхилити «басіку навчання», що наші батьки накладаються на нас щодо обміну інсультами. Навпаки ми можемо реалізувати той факт, що струкінг! в необмеженій кількості. Ми можемо розподілити їх в необмежену кількість. Неважливо, скільки ми даємо їх, вони ніколи не вийдуть. Коли ми повинні будувати, ми будемо запитати про це, і ми безкоштовно приймаємо стирання, коли пропонується. Якщо ми не любимо запропоновану струнку, ми можемо вільно відхилити її. І найголовніше, ми можемо вільно насолоджуватися домашніми тваринами.

Крім того, вона зберігає нас від походу, що нам потрібна.

Якщо всі перераховані вище не переконували вас, то слухайте А. С. Пушкіна, великий поет і не менш великий шавлія.

Поет, не побачити любов народу.

Освітлена похвала пройде хвилин шуму;

Ви почуєте суддя і сміху холодного натовпу.

Але ви залишаєте фірму, заспокоїти і сульпувати.

Ти король: жити окремо. Безкоштовно.

Зайдіть, де вільний розум веде вас,

Вдосконалюючи плоди улюблених думок,

Не запитайте на нагороду за благородний подвиг.

У вас є. Ви власний судовий суд;

Ви знаєте, як оцінити все більш строго.

Ви щасливі з ним, учням художника?

Привіт? Тож давайте натовпу скакати його.

І плітає на вівтарі, де горить вогонь,
І в дитячій фраоліті, ваш штативний коктейлі.

І якщо він не переконував вас, то не читайте статті та книги, і не приходь до мене на тренінги та консультації. Я не маю нічого, щоб дати вам.

І для тих, хто продовжує читати, слухайте ще один міф про скупчення, який слід усунути. Він каже, що «Для того, щоб запитати не варто. й

Уяви, які ви отримуєте, запитуючи їх, лише стільки, скільки ви отримаєте без запитань.

Нехай вони ще більш цінні. Чому це може бути? Детальніше Після того, як ви запитаєте, що вам потрібно зараз, і спонтанний стрик може не відповідати вам. Якщо ви хочете пити. І ви можете запропонувати напій, коли ви не хочете. Джерело заповідника невичерпним.

Якщо ви хочете, щоб хтось поцікавити вас, попросіть їх. Він може бути щасливим, але він поганий до «Дон не повинен бути». Не хвилюйтеся. До речі, які ви голодовані, ви легко можете відрізнити дуетний інсульт від мумії. Припинити повторення цієї особи і знайти когось іншого. Ісус сказав:

Тепер пам'ятайте, скільки ударів ви отримали сьогодні і який вид. Зробіть відповідний профіль. Як багато інсультів ви зроби і що? Яким був результат? Якщо ви отримуєте багато негативних штрихів, подивіться на скільки негативних штрихів, які ви віддалите себе. Якщо ви чесні, ви знайдете, що ви не є ангелом. Просто додайте до тих, які ви віддали, і додайте тих, які хотіли б дати, але не дадь. Дізнайтеся, щоб дати позитивні штрихи.

Написати 5 позитивних штрихів, які ви хотіли б отримати, але не зазвичай запитати. На наступний тиждень запитайте принаймні одну людину, щоб дати вам ці штрихи. Якщо ви отримаєте це, спасибі дастру. Якщо ви не бажаєте, запитайте інформацію про відмову.

Вправа вважається закінченою після того, як ви попросили інсульт, незалежно від того, чи ви отримали його. Коли ви попросите всіх погладжування, виконайте для цього вправи.

Отримай банк пропозицій. Напишіть всі штрихи, які ви отримали від інших. Коли він отримує нудотний, перейдіть до Банку, і ви побачите це не так погано. Звісно, з часом, записані інсульти можуть згасити. Тому необхідно поповнювати їх новими.

Учням дитини слід пам'ятати, що він потребує як позитивного, так і негативного скупчення. Ви не можете підвищити позитивну. Якщо я чую людину, то я не приймаю його в цілому. Співвідношення позитивних і негативних інсультів повинно бути 7:1. Якщо ви бос, оціните не тільки поганий, але і хороший.

Порошки мають свою якість і інтенсивність.

Позитивна оцінка моєї роботи висококваліфікованим професіоналом та новачком має різне значення для мене. Амірація за роботу мого супервайзера, який дуже суворий і точне, буде означати більше, ніж захоплення людини, яка вперше взяла участь у лекції.

Багато людей витрачають своє життя в переслідуванні, страждаючи в той же час великі незручності і витрачають значні матеріальні ресурси, а головне - вони шкідливі, принаймні просто без використання. Вам потрібні приклади? Про нас Будь-яка вечірка, партія, мода, розваги, дні народження, бенкети.

Ось ще одне джерело позитивних штрихів. Переглядайте критик ваших ворогів, як хвалі, і ви не будете відчувати дефіцит у позитивному погладженні. Я особисто критикую тільки тих, хто зможе відповісти на критику. Наприкінці дня критика заохочується.

Девід Хотин: квантові стрибки людської свідомостіЯк знати, якщо ви є giving занадто багато

Інвентаризація зовнішніх ін'єкцій та струкінгу

Дуже важко здійснювати, так як ми часто не помітимо, коли ми даємо ін'єкції, але ми відчуваємо себе чудово, коли отримуємо її. Що ще, іноді ми думаємо про те, що ми струшуємо людину, але ми насправді ін'єкційуємо їх. Отже, спочатку подивіться, як багато ін'єкцій, які ви отримали і скільки штрихів, які ви стикалися.

Відповідно до психологічного закону, який нагадує другий закон механіки І. Ньютона, за яким сила дії дорівнює силі реакції, скільки ви подарували погладжування, так багато і отримали.

Дізнайтеся, як погладити себе. Ви отримаєте однакову суму. Зупинка застосування «в'язки», особливо приховані, і ніхто не застряже вас. А якщо ви хочете отримати більше «погладжування», то намагайтеся «смоктувати» інших себе. Бажаєте уникнути «вказів», не збігайте себе.

Автор: Михайло Литвик

Джерело: litvak.me/statyi/article_post/inventariziya-ukolov-i-poglazhivaniy