Проста діагностика самозахисту жінок

Ви знаєте, я помітив простий факт нещодавно. Ми намагаємось вимірювати самооцінку, подивіться на неї ззовні, діагностуємо її. Ми використовуємо різні методи та методи, тести, анкети. Вони складні, проекторні, творчі, неоднозначні.

Я думаю, що ми можемо зробити це набагато простіше. Як мінімум з жінками.

Я думаю, що ви можете розповісти про жінку її нижню білизну. Так, ви чули прямо, хоча тепер ви можете прочитати багато нечутливості в Інтернеті, що Валяєва проти комори і не носити таку саму річ. Але якщо ви не слухаєте радіо «одна бабуся - сказав він», то подивіться, що наша білизна може розповісти про нас.

Як красиво це?

Здається мені, що жінки часто роблять вибір у літаках або "комфортний" і "красивий". Кожен вибирає, що важливіше її і жертвує другу складову. Так є жінки, які носять щось страшне за зовнішнім виглядом, але дуже комфортно. І є ті, хто дуже красиво, але не дуже приємні до тіла і комфортні. А ті та інші з самооцінкою не всі права, правда?

Як комфортний і комфортний?

Якщо ми ігноруємо комфорт нашого тіла в пошуках краси, це означає, що жінка має стабільну самооцінку? Що, якщо вона хоче ігнорувати власні сигнали тіла для гарної картини? З іншого боку, якщо жінка не піклується про те, що вона виглядає як, до тих пір, поки вона комфортна, є певна невідповідність до власної привабливості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чи оновлюється?

Я знаю багато жінок, які скаржаться на самотність чоловіка, погане ставлення, відсутність уваги, фінансові труднощі. І майже кожен в шафі змивався латунь і трусики. Тим не менш, вони кажуть, важко, я буду терпіти, я чекаю, це не те, що головне завдання.

Чи подобається вона сама?

Чи не важливо бути? Гарний і приємний для тіла нижня білизна - починаючи від трусики і закінчуючи нічними сорочками, може значно змінити ставлення жінки до себе. Він також передає цікаві сигнали чоловікові.

Чи подобається мій чоловік?

Щоб бути чесною, коли я змінив свою залежність від «простого» до «красних і комфортних», чоловік почав лікувати мене по-різному, щоб показати більше уваги. Коли ви познайомитеся з жінкою в домашніх умовах в старому роді і в панталоні в гороху, романтичний настрій зникне кудись. Хоча жінка, яка постійно зношує супер-сексуальну нижню білизну шини не менше (хоча не відразу).

Ви можете самі зателефонувати одержувачу

Одне з моїх друзів скаржалось, що в її житті немає дива. А потім, з якоїсь причини, вона раптом згадувала дамський магазин, де вона мала «не одне, щоб купити все для». Я припинив її в цьому фразі – як це не для кого? І для себе? Чи потрібна людина на всіх? Він не носить його! Вона також згадувала епізод від Eat, Pray, Love, коли вона навчалася, щоб насолоджуватися витрачаючи вечори тільки в красивій італійській нижню білизну над чашкою ароматної кави. До речі, зустріч з чоловіком, що сталося як з них.

За якими критеріями вибирається нижня білизна?

Тут багато побачити тут. Є ті, хто піклується тільки про вартість, вони кажуть, менше, ніж стільки, що я не буду купувати, або навпаки - Мені не потрібно багато, чому я витрачаю більше, ніж десять рублів на деякі товари? У нас є ті, хто піклується про сексуальність, і кожен повинен мати такий нижню білизну. Але що якщо все так, що? Що таке значення? Яким може бути жінка? А ви обираєте пральню, або ви зносите те, що хтось дав, що було в найближчому супермаркеті?

Яка білизна?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Використовуються в кандидних фото пагонах, які потім прикрашають аватари? Чи є лише найближче до перегляду та поціновувачів відображення у дзеркалі та дружині?

Чи існує різноманітна білизна?

Або ви можете дозволити тільки один боб і не більше п'яти купальників, щоб носити назавжди, поки не з'являються отвори? Це чудово, коли ви починаєте підібрати свій наряд не з сукні, але з чого, можливо, ніхто не побачить, але ви відчуєте.

Як ви відчуваєте в цьому льоні? Якщо нічого іншого?

Уявіть, що ви тільки в цьому день і прогулянку. Далі до вашого чоловіка, дзеркала вашого будинку, ваших друзів. Як ви відчуєте? Ви не будете втілювати, незгодні? Бажаєте приховати своє тіло під вашим одягом? Або ви пишаєте прогулянку не тільки в квартирі, але і зовні?

Просто подивіться на свій замак і подивіться, що живе в ньому на полиці, скільки красива і некомфортна, скільки зручно і потворна, скільки вже досить зношена, скільки ви дійсно любите, і скільки коштує відкинутися без жалю?

Дивитися в цій коробці очима незнайомця – якщо це не було ваших речей, що б ви сказали про таку жінку? Що про свою самооцінку?

Так, ваш нижню білизну дійсно дуже мало людей див. (незважаючи на те, що ви хочете показати його всім навколо вас). Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, це значно впливає на стан і ставлення до себе.

На мій погляд, жіноча білизна повинна бути:

• Красиві (не сумніви)
  • Зручний (тільки)
  • Якість.
  • Натуральні тканини (котон, шовк)
  • Гарна жінка (не обов'язково супермодний!)
  • Добрий чоловік (не дивлячись на те, що потрібно запитати)
  • Чистий (не опції на всіх)
  • Різні, для різних настрою
  • Регулярно оновлено
  • Цікаво - тому я хочу додати це слово тут.
  • У багатьох джерелах напишіть, що краще носити світлі кольори, принаймні - для щоденного використання.
  • Для мене красива нічна сорочка на підлозі більш красиво, ніж піжами і зручніше.
  • Це тільки видно її і чоловікові. Це про chastity.

Я пам'ятаю розмову, яку я займався протягом моїх днів. Один з викладачів розповів про те, що її рідна людина є економічною, не витрачає гроші на всілякі непристойні, як нижню білизну, зношує найпростішу і радянську протягом багатьох років. Немає!

І Я говорю його, що ти, Петрович! Одягнена Жінка Голий чоловік

Вона була правою, як я розумію це зараз.

Коли змінюється самооцінка жінки, вона лікує все, що торкається її по-різному.

І більш інтимний контакт, чим вище вимога стають. Наприклад, якщо ми говоримо про мене, я не в змозі носити брюки в будь-якій формі більше п'яти років - і я просто не маю їх. Я не в змозі носити синтетичні тканини, і мій організм відчував себе некомфортним. Особливо коли мова йде про нижню білизну.

Якщо я використовую для того, щоб зробити великий пакет того, що дешевше десь на ринку, тепер я обирає дуже ретельно, що я буду носити. У мене є улюблений дамський магазин - і це тільки після тридцять років! І виявилося, що не все красиво і модно мені. І навіть не найдорожче відповідає моїм вподобанням. Це набагато простіше і радше йти до вже перевірених місць, шукаючи щось нове, для нового настрою або стану.

Як зберегти відносини: 5 Довірчих угод від Стівена КарпманаЧому люди дарують подарунки іншим жінкам і не іншим?

І так, незважаючи на те, що ніхто не бачить вашу нижню білизну - "право" свого чоловіка і себе, лікуйте її більш акуратно, він показує своє вірне ставлення до себе, "нехай ніхто не шукає". Подивіться на свій нижню фіксатор з таким видом, і ви побачите, що ваша самооцінка зараз, чи варто зробити щось з ним і в якому напрямку рухатися. І ви вже знаєте, куди почати, правда?

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/diagnostika-samoocenki-zhenshhiny/