Чоловік потребує відносин більше жінки. . й

Є така легенда, що жінка важко знайти чоловіка (бойфренд, партнер, всі ці імена однаково розгублені, тому що різниця). Вона, кажуть, протягом років варити в камері, і принаймні хтось збудеться. В середині року. І ці манжети тільки широка, і кожен повісить два пташенята, і ще два бігу позаду. Людина не має цієї проблеми, легенда говорить, що він занурює в своїх подруг, як в руббах.

Найвідоміша про це міф не те, що це приступ. Найгірше про нього - це не вірно. Чоловіки мають цю проблему, теж, і ви не знаєте, як це велика.

Чоловік потребує відносин більше жінки. Він просто зникає без них. І не з деяких поширених міркувань, що не існує одного для підрахунку шкарпеток, але з чисто побуту – коли людина самостійна, він просто не розуміє, що робити з собою. Він повинен дати себе комусь, бо він сам не знає, як знайти будь-яке використання для всіх цього пишника.

Але тут йде зупинка, ніхто не потребує цього подарунка. І роки йдуть, помітили в дужках. Що ви йдете про чоловіка? Вам не потрібно. А хто руйнував на форумі, що гідний чоловік не має свого голови, дайте в'язниці всіх олігархів, і ви можете очікувати любові від них? Ви олігарх? Я знаю, що у вас немає перерви. Не чистити його, ви буквально не можете піти зовні. Ні, я знаю, що всі хочуть гроші, і вам потрібна любов.

Не дуже важко, я навчаю вас. По-перше, ми повинні ловити жінку. Не сміятися, дивимося на себе акуратно. Неподалік. Ви можете ловити гру тільки в двох випадках - якщо вона серйозно захворіє або якщо вона стругана. Здорова і весела гра працює швидше, ніж ви. Я маю на увазі, ви отримаєте такий вид лісу. Давайте припустимо, що ви є купальником.

Деякі люди плутають про визначення. Наприклад, розглянемо ослаблену індивідуальну і зручну для себе жінку, яка довго сидить без відносин і якось недбала. Не помилуйся. вона не вмирає, вона просто набридла. Вона висить з вас з боредом протягом декількох місяців, див. що дійсно нудно, і ви не будете переконувати її, що ви насправді веселощі і вам просто потрібно, щоб використовувати для нього.

Жінка повинна бути спіймана не коли вона нудьга, але коли вона страждає. Добре для цієї мети тітка, яка віддає чоловіка. Найкраще, якщо чоловік повністю сумочку - таке тітка від жаху нічого не розуміє і відрізняє тільки "нехай - не збити". Побачити, що ви не можете. Але якщо чоловік просто дупа, це ще не дивно, важливо показати її різницю. Мій чоловік, наприклад, має сірі шкарпетки і використовується для життя, будучи болем. А у вас є -- oh! -- синя. Не всі чоловіки однакові! Надії! Тексти пісень, а це означає: Ви йдете, любов.

浜у 涓 蹇

Якщо жінка не має чоловіка і ніхто не зводить її з ранку до вечора, це ускладнює завдання. Але не знеболюється. Не просто одружена жінка чекає на походу. Шукайте, що це про те, щоб піти божевільно. Перш за все, вона так зайнята, що вона не встигла подивитися на вас, вона збільшує шанси успіху. По-друге, легко знайти місце для себе – досить вирішити одну з її проблем. Як закріпити чайник. Відтепер ви будете називати «Проблеми одних половинок», ви можете переїхати, вона не прийде до свого сенсу, вона занадто багато для цього.

Коли жінка спіймана, не варто розслабити. Результат повинен бути виправлений, тобто подбати про те, що він не втечу. Небезпека велика в обох випадках. Якщо ви відчуєте її від сірих шкарпеток, ваші сині шкарпетки швидко перестануть бути кучерявою для неї, і ви не маєте другої пари, вам не доведеться нічого більше здивувати її. Якщо ви отримуєте її в якості повнопотужного ремонту чайника, вона незабаром пам'ятає, що дах працює і огорожа нахиляється, і це не цікавить чай. З нових шкарпеток і нового паркану все ще за межами вашої потужності, ваша зброя є словом. Зроби все буде відмінно. Чайник працював, він не був? І решта буде відмінно. Цей аргумент, як правило, дуже успішним.

Коли вона прокидається, і вона приходить до неї, що вона подарувала чайнику, вона не буде більше енергії, ніж на день, ви зустрінете, і вона не буде витрачати цю енергію на покази. Сині шкарпетки занадто, і він буде впадати в той же моральний привіт, в якому ви його знайшли. Вирішили свою проблему - у вас є жінка, і вона з вами безкоштовно і добре буде. І якщо ви не збити її, то вона навіть щаслива. Видання

Автор: Малка Лоренз

Цікаво: Причини розмаїття російської

Коли він дійсно не тягнеться або як сильний жінка, щоб побудувати відносини

Джерело: moscow.zagranitsa.com/blog/3330/zapiski-okhotnika