338
Дивись, як змінилися повстанці 2000-х років: вони не знають
2000-ті роки були багатими субкультурами - кожен висловив себе як кращий, вони могли: Готи, хіппі, емоси і рапси прогулялися всюди.
МиВеб-сайт Ми вирішили порівнювати те, що інформаційні пропозиції дивляться як раніше, так і як вони виглядають зараз.
Я використовував, щоб висловити себе з такою дешевою параферноюлією і подумав, що вона була крутою. Я хороша мама і дружина і я модератор.
Я використовую, щоб бути емо, готу і емо знову. У мене є сім'я, мій будинок, і я став інженером з наукової лабораторії.
Я хотів би виділити, і тепер я витрачаю весь свій час з сином.
Я використовував, щоб експериментувати з моїми поглядами. Зараз я навчаюся бути дизайнером, я стала серйозною людиною.
Я ніколи не міг вирішити на субкультурі і просто перемішувати все до. Я вже працюю.
Я вдарив половину світу і тепер я працюю для туристичного агентства. Р
Ми звикли поспілкуватися з друзями в будь-який час і йти в кемпінг. Тепер вона додала роботу в банку, дівчину і будинку. р.
Я використовую для виклику мого реального життя, але у мене є чоловік, син, робота в супермаркеті і я щасливий.
Тоді я мав друзів в голові і постійного задоволення. Зараз у мене є те ж саме в голові, просто додано подорож і спорт.
Я використовував, щоб бути вішати до вуха з фенеками і зробив taekwondo. Тепер у мене є чорний ремінь і мої студенти.
На першій фото мій подруга і я просто почав знайомства. Я думаю, що ми зараз краще.
Тоді я слухав рок і панк рок, я так само хотів виділитися. І тепер я працюю з мовним центром, і я старий для всіх цих речей. Габаритний зображення
Я навчався бути дизайнером, слухавши бренд New, Death Cab і Blink. Тепер я дизайнера слухав бренд New, Death Cab і Blink, і я мав дитину.
Фото з preview vk.com
Дивитися також.
Це було 90-х років, ми одягалися якнайкраще, ми можемо.
15 Знамениті сукні, які залишають багато питань по 2000-х
www.adme.ru/tvorchestvo-muzyka/15-naryadov-znamenitostej-kotorye-ostavlyayut-mnogo-voprosov-k-2000-m-1321065/
9 речей, які розповідають більше про людину, ніж ми думаємо
6 секретів від Гарвардських вчених про те, як підняти хорошу дитину