6 життя хакі для бездоганних брів! Я навіть не думаю, що я хотів би досягнути ефекту салону.

Переробка брови Для декількох сезонів поспіль це головний елемент макіяжу. Ви можете провести багато часу, вирівнювання тонусу шкіри, створення комплексного макіяжу очей і вибору помади, але ...

Якщо Ваші брови не ідеальні. Вони встановлюють обличчя і роблять очі більш виразними.

Наші редакційні співробітники підготували кілька життєвих хаків, з якими можна легко досягти ефект салону не залишаючи будинку.

1990Р. 2199Р.

Ідеальні брови
  1. Найголовніше розглянемо форму і розташування очей. Адже саме брови, які встановлюють тон для всього образу.

2. Визначити початок, найвищу точку і кінець брів. Використовуйте нашу схему, щоб уникнути помилок.

3. Використовуйте його. ліфчикЯкщо один брів відрізняється від інших. Це допоможе зберегти пропорції. Такий рядок легко знайти і це вигідно.

4. Ніколи не захопити брови зверху. Мода мінлива, і з частим захопленням в цьому місці, вони можуть перестати рости. Використовуйте його. бриття брівй Не хвилюйтеся, леза позиціонується так, що ви не можете пошкодити себе. Цей інструмент також буде корисний для інших цілей.
    р.

5. При захопленні завжди розчісувати брови, щоб позбутися від витягнутих волосків і мати чітку ідею форми.
  6. Тепер починаємо робити. макіяж брівй Використовуйте олівцем, тінь або олівцем 2 тони темніше, ніж волосся. І пам'ятайте: не використовуйте чорний, навіть якщо ви горять брюнетка, бажано темно-коричневий або графітовий. Про нас брови-фарба Право! Наповніть кінчик брів першим, а потім перейдемо до основи. Ось як дістатися. бульбашкий Застосувати легкий приписувач до шкіри під бровами - це зробить брови більш виразними, а зовнішній вигляд відразу стане свіжим.

Ваші брови чудово підходять! Просто пам'ятаєте, головне в догляді є регулярністю.
Застосувати масло перед ліжком, щоб поліпшити щільність і ріст брів і не сліпо розводити моду. Неприємний!

Не забудьте поділитися своїми порадами!

від 1 2 3 4 5+

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!