Очистити печінку, схуднути, відновити клітини тіла! 72 години і пара чашок ...

Чистий кров чистої печінки! Головний орган людського тіла розрахований на 600 років роботи, але людина вдається вбити його протягом 60 років життя. Імбирна дієта і спирт знищує печінку, клітинку клітиною.

Ми знаємо, Як швидко очистити печінку і покласти тіло на замовлення. За кілька днів ви будете відчувати освіження, проблеми з травленням зникнуть. Це також хороша профілактика захворювань серцево-судинної системи!

Як очистити печінку в домашніх умовах я рекомендую вам приготувати раїзинактивізує біохімічні процеси в організмі і очищає кров і печінку токсинів. Я люблю цей сушений фрукт ...

Зверніть увагу на це. раїзин При покупці: вибираємо сушені плоди більш натуральних, темних відтінків. Чистий, правильний вид родзинок, не занадто жорсткий і не занадто м'який - що нам потрібно! Якщо родзинки сяють, швидше за все, обробляється спеціальними розчинами, зберігайте це на увазі.

Підготовка чудотворного відвару потрібно ввечері!

інгредієнти
  • 2 столи води
  • 150г родзинки

Підготовка
  1. Вимити родзинки ретельно.
  2. Принесіть воду до кипіння і залийте в нього родзинки. Заварити родзинки протягом 20 хвилин. Залиште бульйон, щоб настояти всю ніч.
  3. Процідіть відвар вранці і прогрійте його трохи.

Відвар готовий до використання! Пити його. кріпленняй Після півгодини ви можете сніданки! Я рекомендую додати парові родзинки до вівсяного: ви отримаєте відмінний здоровий сніданок.

Щоб очистити печінку ще ефективніше, необхідно додати в меню Очищення печінки: буряки, морква, яблука, капуста, артишок, молочний цетел, хребта, чорнослив. Корисно обмежити використання м'ясних і молочних продуктів.

Р

Якщо пити відвар родзинок не менше 4 днів на місяць, то вже буде результат! Подаруйте друзям порцію здоров'я - покажіть їм цей рецепт загоєння.

Артикул

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері