333
Ця ідея стала серцем! Як вишуканий, як солодкий ...
30 років тому молоду сім'ю готували до сина. Молодим батькам захотів мати все необхідне, незважаючи на обмежені кошти. Далі майбутній Я мав блискучу ідею! Він вирішив побудувати дитяче ліжко самостійно.
р.
Коли син виріс і вже чекав народження своєї дочки, він мав ідею повторити ідею батька. Як з'явився сім'я. традиціїй
р.
Ми вирішили розповісти про те, як зробити дитячу капелюшку в домашніх умовах.
Як зробити ліжко Вам буде потрібно ліжко
Прогрес роботи
Це так милий. Кріплення Я отримав його. Ви можете легко зробити в домашніх умовах протягом всього одного дня. Вам не потрібно багато грошей на неї, але ви будете впевнені в своїй надійності і безпеці.
Поділіться цією чудовою ідеєю з друзями на соцмережах!
від 1 2 3 4 5+
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
р.
Коли син виріс і вже чекав народження своєї дочки, він мав ідею повторити ідею батька. Як з'явився сім'я. традиціїй
р.
Ми вирішили розповісти про те, як зробити дитячу капелюшку в домашніх умовах.
Як зробити ліжко Вам буде потрібно ліжко
- пила
- малогабаритний
- буріння
- шприц
- деревоспрей
Прогрес роботи
- Надрукуйте шаблон половини бічної стіни на папері або використовуйте готовий до роботи з Інтернету. Перенесення малюнка до дерева і вирізання частини ручним файлом. Поверніть заготовку і виріжте іншу половину.
- Подрібніть краю заготовок.
- Просвердлити отвори в половинках, застосувати клей на місце кріплення для міцності і з'єднати половинки спинки дерев'яними пробками.
- Виріжте бічні стінки з дощок. Затримали їх разом.
р.
р. - З'єднайте всі сторони крапки один до одного. Обкладинка готового ліжка з гіпоалергенним лаком.
Це так милий. Кріплення Я отримав його. Ви можете легко зробити в домашніх умовах протягом всього одного дня. Вам не потрібно багато грошей на неї, але ви будете впевнені в своїй надійності і безпеці.
Поділіться цією чудовою ідеєю з друзями на соцмережах!
від 1 2 3 4 5+
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Параситологи звучать тривогу! 95% населення інфіковано паразитами.
Швидкий цвітіння і пишні листя надаються, якщо ви поливите рослини цим простим внесенням добрив!