Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Ця ідея стала серцем! Як вишуканий, як солодкий ...

30 років тому молоду сім'ю готували до сина. Молодим батькам захотів мати все необхідне, незважаючи на обмежені кошти. Далі майбутній Я мав блискучу ідею! Він вирішив побудувати дитяче ліжко самостійно.

р.

Коли син виріс і вже чекав народження своєї дочки, він мав ідею повторити ідею батька. Як з'явився сім'я. традиціїй

р.

Ми вирішили розповісти про те, як зробити дитячу капелюшку в домашніх умовах.

Як зробити ліжко Вам буде потрібно ліжко
  • пила
  • малогабаритний
  • буріння
  • шприц
  • деревоспрей

Прогрес роботи
  1. Надрукуйте шаблон половини бічної стіни на папері або використовуйте готовий до роботи з Інтернету. Перенесення малюнка до дерева і вирізання частини ручним файлом. Поверніть заготовку і виріжте іншу половину.

2. Подрібніть краю заготовок.

3. Просвердлити отвори в половинках, застосувати клей на місце кріплення для міцності і з'єднати половинки спинки дерев'яними пробками.

4. Виріжте бічні стінки з дощок. Затримали їх разом.
    р.

р.

5. З'єднайте всі сторони крапки один до одного. Обкладинка готового ліжка з гіпоалергенним лаком.

Це так милий. Кріплення Я отримав його. Ви можете легко зробити в домашніх умовах протягом всього одного дня. Вам не потрібно багато грошей на неї, але ви будете впевнені в своїй надійності і безпеці.

Поділіться цією чудовою ідеєю з друзями на соцмережах!

від 1 2 3 4 5+

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!