306
У 5 років він виявився бездомним власникам імперії природних соків.
Халіл Рафаті, 46-річний власник ланцюга сокового бару, зарекомендував, що немає бездіївних ситуацій.
МиВеб-сайт Ми глибоко вражені, як охолоджувати весь життя людини може змінити тільки правильне рішення – вірити в себе і змінити життя для кращого.
У своїй книзі «Я забутий вмирати», мільйонер тепер ділиться своїми спогадами про те, як 13 років тому він борвся з наркозалежністю, зважився 48 кг, був більш схожий на тінь, ніж живу людину, і поклонився в бідності.
Щоб вийти з депресії і вірити в себе, він допоміг другу, який запропонував розпочати бізнес в галузі природного соку. Рафаті вірили в свої здібності і почали робити соки для пацієнтів і співробітників Центру відновлення Рів'єра, завдяки яким він відновив здоров'я.
Упродовж 5 років популярність центру оздоровчого здоров’я поширюється по всій Голлівуді, що надихнула надійну хлопця для відкриття цілого ланцюжка сокових барів бренду SunLife Organic поза рідною Малібу.
Неповторні здорові напої, для яких люди підкреслюють, містять лужну воду, Himalayan рожеву сіль і кульбаби. Дотепер авторське пюре «Волверин» з бананом і датами, серед інших білків і фруктових коктейлів, соків, кави і замороженого йогурту в меню.
Фронт гурту «Червоні гострі перці» Ентоні Кедіс, актор Девід Дубовний та інші Голлівудські знаменитості, а також звичайних відвідувачів, любов коктейлів «Еліксир життя» та «Локей».
Рафаті залишається вірним своєму девізу, який колись допоміг йому повернутися на ноги, і зараз друкується на нові футболки SunLife Organic: «Любов, лік і надихає. й
До речі, Rafati є лідером класу, який обожнює всю команду. Він ретельно підбирає співробітників з тих, хто, як тільки він зробив, терміново потрібна допомога.
Фото з попереднього перегляду instagram.com/khalilrafati
На основі Dailymail.co.uk
Дивитися також.
Без категорії Тайська людина отримує роботу і житло за подякою за чесний акт
Цей хлопець Became World Champion І Spent Всі The Приз Гроші На Poor Homes
www.adme.ru/zhizn-dobro/etot-paren-stal-chempionom-mira-i-potratil-vse-prizovye-na-doma-dlya-bednyh-1383515/
5 речей Я навчився жити з італійським сусідом
Інтернет не може сказати, якщо ці овець милий або страшний.