5 речей Я навчився жити з італійським сусідом

23576923

МиВеб-сайт Італійці дізналися, що секрет «дельце-Віта» Якщо ви думаєте, що люди цієї нації живуть за особливими правилами, то ви маєте право і неправильно.

Суддя для себе, і ми публікуємо історію про 5 цікавих уроків, які дівчина Лена навчилася, живі двері до барвистих італійських іменованих Фабіо.

1,1 км Дзвоните до вашої сім'ї щодня

Fabio має незламне правило: щоденно Скажіть 4000 слів до вашої родини. Після того, як хлопець дізнався, що мій мама приготував сьогодні, і хто його дружину працює, він все ще щасливий і радісний ходь по кухні в колготки і відправляє мені поцілунки. Покажіть, як зробити мами, і просто слухайте.Я зустрівся зі своїм сусідом.

2,2 км Завжди для друзів

У Римі, в п'ятницях, нойсі компанії 30 осіб не здивує жодного офіціанта. Пара повідомлень від старого друга на WhatsApp - і Fabio вже працює навколо квартири, шукаючи шкарпетки і Google, як піти на гучну зустріч, а в неділях обов'язково стрибати в другу, який нещодавно відкрив піцерію. Італійці переконані, що Всі можуть змінюватися — міста, робочі місця, статус — але дружби не можуть.

3. У Запуск або розслаблення? Решта!

У мене була божевільна ідея, щоб дізнатися, як зробити все, і я бажав про те, як Fabio отримав 6:00, написав блог, пішов на практику, провів 7 годин на роботі і на autopilot rushed на англійські класи. А замість слів заохочування і захоплення, я зустрівся з дивним поглядом італійки. «Часливий, що вам не потрібно йти на спорт, поки ваші джинси натискаються. Я б спати більше, якщо я тобі. й

4. У Добре за які смаки

місяць активної акції до сусіда переваг контрастного душу і несолоджуваного вівсяного ранку не дала ніяких результатів, але зараз я зрозумів, що Сніданок з трьох штук смаженого хліба з полуничним варенням, можливо, найсмачніші здорові страви в світі.

5. Умань Не слухайте пісні, співайте по

Італійці є одним з найбільш музичних народів світу, а Фабіо не виняток. У його репертуарі завжди є права мелодія для чищення або годування взуття, душіння, миття посуду і навіть коли масло заливається на сковороді, танцює, збиваючи або збивати, якщо він не знає слів пісні. Бо Музика – життя.

І, нарешті, багато одягу не .

Теплолюби Італійці дуже важко дарувати російські холоди, а Фабіо навіть у легких морозних сукнях, таких як полярний дослідник, готовий в той же момент, щоб підкорити Everest. І він ніколи не забув нагадувати мені, що я повинен носити капелюх, навіть коли це +5 Цельсій в Москві і я твердо вірю, що я тепле плаття.

Одягайте тепло, зберігайте дорогоцінну теплоту всередині душі і тіла, і дайте її іншим. Так само як італійці.

Джерело elsaharova.ru
Фото інтеркаціального попереднього перегляду.
Об'єднані художники Європа

Дивитися також.
10 Правила італійського життя
Один день у житті сусідів

www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/odin-den-iz-zhizni-sosedej-sverhu-1378715/