28 Секрети екстремально продуктивних людей

У статті - секрети продуктивності від відомих авторів, успішних підприємців, інвесторів, керівників та людей креативних професій.

Інколи Я використовую власні методи підвищення продуктивності, але найчастіше я все ще покладаю на інші приклади людей.

Так зробив Райн свято, автор успішної книги Огстек є найкращим способом (право найбільша книга) і простий у книжці, Trust Me, I Lie: Confessions of Media Manipulators.

431965

Він також є засновником Brass Check Marketing і якось знаходить час, щоб дати щомісячні консультації з книг до 30 000 осіб.

«Подивляю всіх людей, я хочу думати, що я продуктивна людина», - сказав Райн. «Якщо це справа, то це через одне: бажання навчатися з розумним і більш успішними людьми. й

«Особливості моєї кар’єри, я достатньо для побудови відносин з багатьма відомими авторами, успішними підприємцями, інвесторами, виконавчими та креативними людьми. Я не зустрівся з ними, але я отримав свої думки з книг. Чи знаєте він чи ні, я взяв з своїх методів, які я думаю, є найважливішими ідеями для максимізації продуктивності. й

Ось секрети продуктивності Райан запозичився і хоче поділитися з іншими.

Брайан "Birdman" Вільямс

Пташман заснував всесвітньо відомий лейбл Cash Money Records, який приніс йому близько 500 мільйонів доларів. Коли я вперше зустрівся з ним в студії на одному годину з суботах до неділі, я був шокований до ядра, щоб дізнатися, що його робочий день був просто початком. Працює на ніч і відпочивати протягом дня.

Спочатку, як я сказав, я був шокований, але потім я зрозумів, що він використав час, який був найбільш продуктивним для свого тіла.

Ігноруйте, що люди думають нормально.

Випадковий Naistat.

Я навчаю себе тримати щоденник, в якому я пишу різні думки, ноти, нагадування і події кожен день. Я спеціально вибрав маленький ноутбук, який легко вписується в кишені і може використовуватися в будь-який час, в будь-якому місці.

Останні кілька місяців були найскладнішими для мене, і мій маленький щоденник допоміг мені подолати всі труднощі. До речі, я також знайшов спосіб повернути цей блокнот (як і всі інші речі, які я володів) у разі втрати – вивісити кожен пункт Якщо ви знайшли це, будь ласка, поверніть (ініціали та номер телефону)).

Тим Феріс.

Тим навчив мене мистецтво планування. Це легко зробити, коли всі заплановані випадки записані в блокнот - після завершення аркуша він просто розбиває і відкидає. Дуже простий, але ефективний метод.

І ще одна річ від Тім: не бути першим, щоб зробити все. Очікуйте, як люди використовують його, отримайте це неправильно, і отримувати досвід. Коли приходить час, ви будете кращими.

Роберт Грін.

Роберт Грін, відомий автор 48 законів влади, навчив мене писати книги.

Система картки змінила життя. Читання книг, я зауважив ключові точки, особливо ті, що я хотів. Після цього я перезаписати інформацію в картки і зберігати їх в коробках, попередньо врегулювати їх і розірвати їх в окремі групи. На даний момент я накопичила сотні тисяч таких карток, і зараз пам'ятаю жарт, історію або скористатися стратегією будь-якого автора, не потрібно перепрочитати всю книгу, але просто звернутися до моїх коробок карток.

Я також дізнався з Роберта, як використовувати плавання як потужний інструмент для збільшення продуктивності. Ви запитаєте, що плавання має робити з ним? Це просто те, що коли ви купите, то вся сумна тиша навколо вас, нічого не відволікає вас, і ви можете бути повністю відокремленими і зосередженими на ваших думках.

Хтось з кращих ідей прийшла під час купання.

Дов Шарні.

Коли я вперше назвав Дов, я прийшов на відповідь машини, яка сказала: "Я не використовую відповідь на машини, так що електронна пошта мене. й

Я пішов ще далі і припинив за допомогою відповідей машини. Якщо хтось хоче дати мені важливі новини, то вони зателефонують мені пізніше, або я зателефоную, коли прийде час. У будь-якому випадку, я більше не хвилююсь про аудіозапис «навіть 6 нових повідомлень», оскільки вони просто не існують на моєму телефоні.

Раміт Sethi

Раміт створив багатомільйонний навчальний бізнес з більш ніж 40 співробітників (зросли в невелике місто).

Я дізнався один трюк від Раміту, перш за все, ігноруючи його значення: найняти чоловіка воля і більш досвідчений, ніж ви.

Багато людей роблять помилку, які не завадять молодим людям. Це просто божевільний - як може молодий недосвідчений людина відразу зрозуміти значення часу! Таким чином, це не тільки інструмент для підвищення продуктивності, але навпаки уповільнює весь процес. Якщо ви хочете, щоб допомогти вам підібрати правильний і не пропустити його.

А ще одна річ від Ramit – вам не потрібно відповісти на всі вхідні повідомлення, кнопка Видалити є надійним способом позбутися від непрочитаної електронної пошти.

Тобіас Вольф.

У своїй книзі Стара школа, яка наполовину авторської автобіографії, Тобія пише всі котирування та вилучення з великих книг. Я роблю це майже кожен день.

Це дозволяє мені стати більш швидким тенографом, кращим письменником, більш універсальною особою.

Девід Аллен і Мерлін Людина

Порожня поштова скринька.

Не доторкнувшись до паперу двічі. Вам необхідно зробити ці дві фрази звичкою.

Навігація

Наполеон має велику цитату, де він говорить про те, як проблеми, написані в непрочитаній пошті, вирішені самі після певного часу.

Я намагаюся зробити те ж саме з моїм непрочитаним повідомленням і моїм проблемам.

Марко Армент

Іноземець змінив життя. Я не граю іграшки на мобільний телефон, я читаю цікаві ноти Я зробив раніше. Я не перестаю читати ноти під час важливого бізнесу, але просто перенести цей урок до мого вільного часу.

Джеймс Алтухер

«Ні» – потужне продуктивне слово. Ми відчуваємо, що ми завжди повинні сказати так, а потім ми дивимося, якщо у нас немає часу. Вчимося сказати «не» більш полонено, такі як «не, дякуємо вам» — вимовляєте, і здається менш грубо.

Використовуйте це якомога частіше.

Ще одна річ від James: підприємці (і автори) є ексцентрикою. Щоб зберегти свій час і спокій думки, вам потрібно знайти половинку, яка буде добре з вами. Джеймс і його дружина Клаудія є відмінним прикладом таких продуктивних відносин.

свінгери

З Монтані Я дізнався важливість простих книг. Якщо щось оскаржиться на вас, обов'язково напишіть його і використовуйте його пізніше. Це досить простий.

Андрій Карнегі

Карнегі має примітну статтю, «Поведінка представила Бюлетень», яку він писав на його ранні роки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Це не означає, що ви повинні зробити всі брудні роботи, але ви повинні знати, як це зробити.

Аарон Рей.

Аарон Рай був наставником в Голлівуді. Він дуже успішний виробник і менеджер, але що я помітив, що він ніколи не в офісі. І він завжди має безглузді звичаї.

Я нарешті розумію, чому він уникає в офісі – від дистанції ви можете оцінити продуктивність всієї команди набагато краще, ніж безпосередньо в своїй компанії. Відправляючись, є більше можливостей і можливостей.

І як додатковий бонус, він став найбільш розмовним-про символом в Голлівуді - кожен запитав "Аарону?" Чи хтось бачив Аарон?

Тюкер Макс.

Ти можеш здивувати, щоб дізнатися, що Tucker має найбільшу бібліотеку, яку ви коли-небудь бачите. Чому він? Він купує всі книги, які його цікавлять.

Тепер я не витрачаю час мислення про яку книгу я хочу читати або де купити його дешево. Я купую її, читаю її, рекомендую іншим, отримувати корисну інформацію, і я не хочу нічого іншого.

Я завжди читаю щось і завжди прагне читати більше книг, тому що полки, чоловічо висять над мною, ненав'язливо підказують мені – «Ви все ще не мають незакінченного бізнесу. й

Я думаю, що Tucker є людиною, що я навчився слухати одну пісню і знову. Це дозволяє розслабитися і отримати їжу для думки. Моя плейлист може звучати смішно, але я не подбаю.

Нассім Taleb

З книги Нассима Taleb я дізнався про так звану антиблітарію. Його принцип не просто зібрати книги, але для поповнення бібліотеки з новими книгами, які ще не були прочитані. Вони стануть ресурсом під рукою, з якого можна малювати всю необхідну інформацію.

Samantha Хоуер

Один трюк я дізнався від неї, щоб просто видалити додаток Facebook з мого телефону. Не запитайте, чому, просто це зробити.

Самуїл Земррей.

Власник Юнайтед Фрукт сказав: «Не вірити чутки». Ми проводимо багато часу, які ми не можемо підтвердити. Якщо ми починаємо діяти відповідно до фантастичних судових рішень, ми втратимо багато часу, що ми можемо використовувати мудро.

Невідомо

Я не пам'ятаю, хто раджу мені, але ніколи не купуйте Wi-Fi на літаку. Зробіть свій вільний час для мислення або читання.

Адам Корола.

Адам завжди був чутливим до кожної хвилини свого графіка, тому він відмовився приїхати до виробника на 15 хвилин до зйомок. Я також намагаюся не витрачати час.

Нікі Пападопоулос

Моє видавництво завжди сказав: "Нехай, нехай напишіть це вниз," після того, як я розповім про написання нової книги. Планування добре, але продуктивні люди повинні рухатися вперед.

Frederick Дуглас

«Людина працює, де він повинен працювати. й

Слід залишитись від занять, пов'язаних з токсичними відходами, забруднення, непотрібних робочих місць, які намагаються вирішувати проблеми з відходами.

25 котирування Fyodor Dostoevsky, які дають харчування для думки

Найкраща мотиваційна фраза – лише 3 слова

Аарон Рей.

Ще один важливий урок Я дізнався від Аарона, що ви ніколи не повинні зробити своє власне виробництво, влаштовувати зустрічі, підписувати контракти та обробляти інші організаційні питання. Спробувати час, щоб зробити краще. Видання

Переклад Давиденко В’ячеслава

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: blog.mbaconsult.ru/blog/personal/28-sekretov-isklyuchitelno-produktivnykh-lyudey/