Тільки 3 інгредієнти подарують вашій красиві нігті і здоров'я! Результат швидко блискавка.

Коко Чанель - сказав, що руки - виклична картка жінки. Їх добре занурений зовнішній вигляд є одним з головних завдань прекрасного сексу.

На жаль, не всі ми можемо похвалитися бездоганним виглядом рук. Але пам'ятайте, це виправити. Команди "Сайт" Вони поділяться декількома хитрощами, які допоможуть вам знайти ніжні руки і пальцій

759479

Як доглядати за нігтями
  1. Якщо ви не використовуєте лак або не хочете заважати нігті з хімією, натріть нігтьову пластину часником. Ефект переважає! Не хвилюйтеся, запах відійде, як тільки ви вимити руки, особливо якщо додати скибочку лимона в воду. Має масу вітаміну С, що благотворно впливає на стан кутикули і шкіри рук.
    Тільки 3 інгредієнти подарують вашій красиві нігті і здоров'я! Результат швидко блискавка.

2. Ви хочете цвяхи швидко І залишався міцним? Завжди знімайте лак після 5-6 днів і дайте нігті трохи відпочивати. Зробіть солоні ванни з додаванням улюблених ефірних масел. ніжність гарантовано.

3. Для захисту шкіри рук і нігтів від негативні наслідки хімічних речовинЗавжди використовуються захисні рукавички при очищенні будинку і миття посуду.

4. Підготувати експрес-продукт, який допоможе відновити красу рук і здоров'я в умовах хвилин. Для цього змішайте 4 ст. оливкової олії, 2 подрібнені зубчики часнику і пару крапель лимонного соку. Щоб досягти ультра-смаженого ефекту, змочіть бавовняні диски в засіб і покладіть їх на нігті протягом 30 хвилин.

Для профілактичних цілей змащують нігтьові пластини з цією сумішшю перед сном на 14 днів. Повторити курс кожні 3 місяці.

Ваші руки ідеально підходять, кожен хоче доторкнутися до них. Збережіть свої поради на стіні, щоб ви не втратите його!

Автор статті Тільки 3 інгредієнти подарують вашій красиві нігті і здоров'я! Результат швидко блискавка.

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!