657574 Габаритний зображення
Манний Паккіо, хлопчик з Філіппіни, не був навіть удачливий рис для обіду. Але залізо і наполегливість приніс цей простий хлопець до вершини - він став єдиним боксером у світі, який виграв чемпіонат світу з 8 різних категорій ваги.
Попри свій успіх, Манні не забули свого бідного дитинства. Один з перших великих премійних виплат для боротьби, він вирішив провести на будівництві будинків для мешканців Танго - рідне село в найбіднішій провінції Сарангані. Цей ящик не зупинився, і сьогодні його гроші будували будинки для тисяч сімей.
Pacman Village це те, що Manny назвав досить село, побудований для бідних. Кожен будинок має дві сім'ї і два окремих в'їзди. Pac-Man - це прізвище ящика.
84838818
Пакман
Відкрито та закриті спортивні майданчики, громадський парк та багатофункціональний центр.
Манний виріс у найбіднішій великій сім'ї, звичайної дієти якої були банани і коренеплоди. У віці від 12 років він випав з школи, щоб допомогти родині вижити - він почав працювати в сім'ї хлібобулочних і збуту каштанів на вулиці. Тоді він почав бокс, і його перший тренер був дядько.
Бокс з великою родиною
Його дядько розповідає, як міцний Манний був від своєї молоді: З ранку до 4 годин, щоб піти на біг. Після шести місяців навчання я сказав: «Цей хлопець зробить чемпіон світу.» Що сталося.
Сьогодні Манний є одним з найбільш поважних і популярних людей у своїй країні. Кілька років тому він пішов в політику і виграв з'єднання виборів.
Р
"Це життя". Коли я мовчу, коли запитав, що я зробив як держслужбовця, я критикував. Коли я покажу, що я зробив, я отримую критики. й
Так, це життя. На дивані, який виштовхує. Ми в
Веб-сайт Ми радіємо міцності персонажа і гарного серця цього простого хлопця, який досяг все себе.
На основі вірного активіста,
Manny Pacquiao / Інстаграм
Дивитися також. Брад Пітт будував будинки для сотні сімей, які втратили все в урагані
30 Товари Ви можете просто прийняти і зробити
www.adme.ru/zhizn-dobro/30-dobryh-del-kotorye-mozhno-prosto-vzyat-i-sdelat-1101710/