Хтось не боїться бути нетерпним. . й

Лист Євгена Леонова до сина:

«Андиха, любов мене, як я люблю тебе. Ви знаєте, як багата любов. Правда, деякі люди вірять, що мій любов, якось не так і від неї, вони кажуть, одна шкоду. Може бути мій любов дійсно запобігти вас від бути хороший школяр? Я ніколи не збив вас в дев'ять років школи.

Пам'ятайте, ви зробили обличчя на дошці, клас сміхався, а потім учитель поговорив мені протягом тривалого часу. Я шукав, як я був винний три рази, як я стояв в куті, і вона була захоплю мене, як хлопчик. Я вже готовий до будь-якого приниження, і це не достатньо для неї: «Після всіх, урок порушується ... – тому що ми не залучаємо повністю круті хвилини ... – тому що він нічого не знає і не дає іншим вчитися ... – тому що ви повинні взяти його з школи ... – тому що слова не поширюються на нього ...»

Вона потіла свою сорочку, куртку і локсаїну, і вона не була зупинена. "Я думаю, що я даю тріщину сьогодні, це!" З цими думками я перехрестя шкільного двору і піти в Комсомольський проспект. Я не можу отримати в таксі або в тролейбусі, тому я ходжу. Жінка тягне важку сумку, у дитини, коли вона бачить мене, посмішки, почуття її спини, її мама говорить: «Вінні Поох сміється на тебе. й

Невідома людина вітає мене. Осінній вітер ударує над мною. Я ходив до будинку, як я забрав удар, і дрібно. Я входжу в будинок, повністю забуваючи про тріщину, і коли я бачу тебе, запитаю: «Що ж ти збудувавш там, що все сподобалося, показати мене». І ми сміємось.

І так до наступного дзвінка. Мати не збирається в школу. І я лежаю і думаю: принаймні вночі, називається стріляти в іншому місті або rehearsal не буде випущений. Але Wanda cries вранці, і я скасую мій рейс, я збираю перерви від rehearsal, я бігу до школи, щоб прийняти мій позицію в кутку. Які речі варто звернутись до нас...

Ось чому я пишу ці листи, щоб виправити щось неправильно, і я виглядав як деякі мої персонажі смішні і смішні. Але це мене! По суті, нема нічого подібного до живої тривожності серця батька.

Коли я поодинці, з дому, року, пам'ятаю кожне слово і кожне питання, хочу поговорити з вами нескінченно, здається, що життя не достатньо говорити про все. Але ви знаєте, головне, я зрозумів його після смерті моєї мами, наш бабуся помер. Ох, Андрій, Чи є людина у вашому житті, що ви не боїтеся бути невеликими, приступними, неброньованими, у всій голості вашої омолодження? Цей чоловік є вашим захистом. Я буду додому найближчим часом.

Отець.

Видання

5 мудрих уроків від Gianni Rodari

Єлизавета Дрібно: Ми не навчаємо дітей бути щасливими.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sobiratelzvezd.ru/est-li-v-tvoej-zhizni-chelovek-pered-kotorym-ty-ne-boishsya-byt-malenkim/