Дмитро Шаменков: Як знайти своє призначення

Повідомляйте своє життя і знайдіть спосіб виконання себе. Розгорніть зону комфорту, приймаючи реальність, як це. Доброго дня! Питання – як це зробити? – висихає багато. Відповідає лікар і творець системи управління здоров'ям Дмитро Шаменков.

Як народився систему управління здоров'ям (HMS)?

Моя подорож до створення ЦФС у своїй поточній формі почала з кризою в житті, яка об’єднує всі аспекти її здоров’я, сім’ї та роботи. Як я занурився в кризу, в якомусь моменті я відчув, що я пропустив точку повернення, що це було безповоротно, щоб протистояти що сталося.

Це розуміння полегшило для мене, щоб дозволити піти з ілюзії - Я розумію, що якщо я не приймаю реальність, як це було, я б створити ще більш стійкий опір, що в свою чергу призведе до того, щоб повторити і над моїм попереднім досвідом з проблемами. Іншими словами, ми можемо сказати, що це все почалося з повної здачі і визнання неефективності моїх ідей про реальність.

Причина кризи?

Затриманий життя. Я не помітив, що я жив тільки в майбутньому, я не приклав багато значення для моєї сім'ї, друзів і всіх хороших речей, які оточують мене.

Я думаю, що це відмінна риса російської людини, яка постійно перебуває в пошуку щастя. Зазвичай цей пошук супроводжується стресом і фруктами. Це дуже складно реалізувати, що щастя – це процес, а не результат. Що важливо знати про мету і щастя як єдиний механізм, щоб не втратити ні?

Важливо знати, що немає ніде йти з мети, адже мета - це нейробіологічний механізм, який визначає, що ми сприймаємо, думаємо і робимо. Без мети наш організм знищує. Ми вважаємо, що ми визначаємо мету, але мета визначає нас. Кожна жива система має мету, незалежно від того, що думають про систему життя. Проблеми з метою початку, коли замість адаптації до постійно мінливих відносин, метою є довести правду і повторити минуле.

Приклад?

Наприклад, ми йдемо, щоб бачити вишні цвіти. І раптом, досягаючи пункту призначення, ми дізнаємось, що вишня не більше і на його місці висаджують дубове дерево. У цій ситуації ми можемо швидко адаптувати і змінити напрямок нашого шляху, де виростає сакура, або ми можемо змінити напрямок нашого шляху. Прийняття ситуації і весело Дуб - нормальна реакція.

Але є ще один сценарій — якщо ми прикріпимо до досвіду минулого і віримо, що сакура повинна рости в місці, де ми прийшли, ми можемо відчути подразнення, відчуження, і в кінцевому рахунку, отруювання нашого життя. Приклад дерева досить простий, і, як правило, такі ситуації не є серйозною проблемою для нас. Але що якщо є інша людина на місці вишні?

Ми постійно міняємо – ми пропустили, і ми різні – сакура більше не в місці. Якщо ми зацікавили поведінку інших, ми ризикуємо стати хронічно незадоволеною особою або жатиною.

У системі зв’язків наші угоди повинні базуватися на поширених цілях, не тільки на попередній досвід. Ми завжди повинні бути чіткими, як формуються наші цілі. Якщо мета формується тільки з нашого погляду на реальність на основі попереднього досвіду, є великий шанс втратити здатність жити з задоволенням, в результаті чого ми можемо захворіти, незважаючи на наше визначення.

Тому, щоб бути успішним і здоровим, життєво важливо Важливо розуміти, які цілі об’єднують нас з іншими.постійно підтримувати інформаційний обмін, щоб мати поточний загальний вигляд цих цілей і поточний прогрес до них.

Покажіть мені про практику цілеспрямованості.

Його сутність полягає в тому, щоб реалізувати свою присутність в житті. Ми народилися з метою. В кінці кожен має основну мету: Розважатися тут і зараз щастя.й Якщо я хочу дізнатися, щоб дізнатися про своє призначення, я спочатку потрібно дізнатися, як слухати мої почуття, дізнатися, як паузи в житті, дізнатися, як відчувати, що відбувається зараз, відчувати спокійно або спокійно, вдихати або звідти.

Ми навчимося сприймати реальність, як це і відновити свою природну здатність відчувати інших людей і життя світу в цілому. І вже у відкритому діалогі, виходячи з загального почуття реальності, ми можемо дізнатися, що ми дійсно хочемо і усвідомлюємо себе. Щоб навчитися відчувати наше призначення, важливо бути в постійній синхронізації з реальністю.

Але існують також спотворення в суспільстві. Повідомляємо, що ми згодні взаємодіяти з суспільством, отримуємо інформацію від неї, що сакура обов'язково є. Тексти пісень, а це означає: Ми віримо, що ми йдемо там, і в кінці ми відпочиємо на дереві дуба. Якщо ви самі, ви можете знайти те, що ви хочете. Як вчасно розпізнати спотворення, щоб вони не призводять до нас від мети?

На різних моментах життя ми можемо переходити до наших цілей різними способами – і окремо. Але в будь-якому випадку. Джерелом мети є діалог – спілкування з собою та іншими. Так що ми не втратимо мету, це спілкування повинно бути точним, без спотворень. Якщо ми чесні з вами і світом у нас.

Як впливає на організм людини в умовах біології. Що таке брехня?

Для тіла лежачи стрес.й Коли ми лежимо, мозок постійно перебуває в стані мобілізації, так як вона повинна розвиватися і підтримувати історію, яка не має реальної основи. У зв'язку з хронічним стресом, пов'язаним з лежачи, саморегуляція страждає в організмі, порушується робота багатьох систем і окремих органів.

Дослідження професора Аніта Келлі Університету Нотр-Дамме виявили, що зменшення щоденного лежання навіть третіми призводить до значного (більше половини) зменшення частоти фізичних або психологічних проблем здоров'я. Щоб компенсувати зміни в організмі, ми змушені вірити власні кришки, що призводить до подальших похибок мети та втрати сенсу в житті, що, в свою чергу, може призвести до розвитку серйозних проблем з соматичним здоров'ям.

Іноді, що ми думаємо, це вірно. Що означає знати, що ми рухаємось в правому напрямку?

Важливим критерієм правильності руху стане внутрішня відчуття благополуччя.Його перманентність. Не допускати дискомфорту в життя і виправдити ефемерний результат в майбутньому - це може призвести до синдрому затримки життя.

Покроковуємо на горлі нашої пісні тут і зараз, робимо щось нелюблене, ми заперечуємо самі. Коли ми говоримо про це, важливо не заплутати патологічний дискомфорт з дискомфортом, що призводить до еволюції розвитку. Самоактуалізація вимагає за межі власних сприйняття реальності і себе, і це завжди болючий процес.

Проте, це завжди супроводжується позитивними емоціями, які відображають благотворний результат нашого розвитку в майбутньому. Патологічна дискоморія завжди супроводжується порушенням роботи нашого тіла, відчуженням і почуттям неспроможності дій, що виконуються. Так само, як і ті ж дії, можуть виглядати досить різні і привести до різних наслідків в залежності від цілей, які керують нами.

Покажіть, що я повинен вирішити проблему. Його рішення в позитивному варіанті для мене тісно пов'язана з особою, яка мені не подобається. Як ви отримуєте ситуацію без гіпокризії, але водночас досягнете мети?

Для того щоб вести переговори, потрібно Прийняття особи або ситуації, як це таке.

На даний момент я почав відчувати внутрішню стійкість, так як ваша фантазія ускладнена ситуація і фантазує дуже неприємну людину. Моя думка йде до початку нашої розмови і я усвідомлю, що я повинен прийняти її, інакше колесо самари чекає мене. Отримай мене звідти, поясніть, як взяти неприпустимо?

Ця ситуація є гарним прикладом неправильного сприйняття. Ми намагаємось прийняти зовнішню реальність замість того, щоб прийняти і жити, що всередині нас. Ми намагаємося прийняти інших осіб замість прийняття наших почуттів для них. Це тільки приймаючи себе, що інший приймається. Прийняття і висловлювання себе, як ми дійсно страшні, але це правда. Це основа руху, щоб дізнатися іншу людину, так як знаючи іншої людини неможливо, не знаючи себе!

Ми формуємо покрокову стратегію її прийняття на прикладі неприпустимих: і так, деякі ...

... І в цій точці, у нас є неприємні почуття, і в першу чергу, ми схильні відірватися від цих почуттів, сховатися кудись - це те, що викликає наша реакція на людей і ситуації, які дратівать нас - ми намагаємося уникнути того, що викликає нас неприємні почуття, або знищити. Тому для вирішення проблеми потрібно:

• Всупереч, Відстежуйте свої почуття, визнайте свою присутність, визначте, дайте їм бути і розвиватися Це те, як ми навчимося бути в зв'язку з реальністю нашого життя. Справжнє визнання власних почуттів приносить глибоке розуміння, що є не менше двох сторін до кожної людини. Вони постійно створять протиріччя, але як і мають право жити. Ця обізнаність перетворює монохромну картину нашого світу в спектр, допомагає краще зрозуміти себе і іншу людину, наш універсальність і надає можливість діалогу. Важливо, щоб не було питання, що ми повинні адаптуватися до цієї особи. Чому ми повинні зробити це? Але це не означає, що ми повинні впасти в себе і заперечувати його право на існування. Це, і його прийняття відбувається шляхом прийняття наших власних почуттів. Коли ми визнаємо право мати як позитивні, так і негативні почуття, стає мільйонами разів простіше прийняти наступний крок до прийняття.

• Визначте свободу іншої людини, їх право на незалежність від нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо наше благополуччя пов'язане з поведінкою іншої людини, ми стаємо господарями його стану. Ця людина автоматично починає впливати на наш стан, навіть якщо він не хоче, і ми, таким чином, позбавляємо себе від свободи. Оскільки наша держава пов’язана з положенням іншої людини, ми також стаємо рапсами, тому що ми намагаємося маніпулювати її, щоб вписувати її в раму наших координат, щоб полегшити нашу ситуацію – ми хочемо, щоб змусити інших бути, як ми хочемо, і ми відчуваємо достатню причину цього.

Важливо розуміти, що наше кріплення до зовнішніх об'єктів – людей, організацій, об'єктів, ситуацій – завжди дисфункційно, адже зовнішні об'єкти ніколи не повністю відповідають нашим ідеям про них, адже ми зробили наші ідеї, що залежать від їх стану.

Так, Визначте право іншої людини на вільний вибір, ми визнаємо наше право бути самі і робимо те, що ми любимо. В іншому випадку ми потрапляємо в цикл зобов'язань і позбавляємо себе від свободи.

Що таке обов'язок?

Когнітивна психотерапія визначає «добрий» як «над зайвим акцентом на думі, «Я повинен діяти або відчувати себе певним чином», не приймає альтернативи та оцінити реальні наслідки такої поведінки». Часто виникає з минулих норм поведінки і закономірностей думки. й

Я шукаю зобов'язання з точки зору результату дії. Якщо для того, щоб почати діяти (або, як ми відчуваємо це, «живо»), людина потребує деяких спеціальних умов, і він постійно чекав їх (який найгірший), або працює над їх створенням, намагаючись підпорядковувати всі свої ідеї про реальність, бореться з чим, результат діяльності чекає або погладжує життя і поглиблює відторгнення реальності, розчарування в ній, що супроводжується почуттям прави.

Нерідко після багатьох спроб дії енергія такої людини виснажується, і його активність стає практично неможливим (покарає вниз)). Це крайня форма зобов'язання. Приклад: в середині літа раптово приходять заморозки, сніг і сівалки і знищують культуру — напевно неприємні — але така подія відрізняється людьми може реагувати на різні способи, а їх реакція залежить від наслідків.

Хтось так приєднується до збору врожаю і певної погоди, що він не може приймати втрату – він намагається діяти в старому вигляді, при цьому порівняти реальність з своїми ідеями про те, що це може бути, і реальність в цьому порівняння втрачає, що викликає негативні почуття, віддаляючи його енергетичних дій і можливість розглянути альтернативні рішення проблеми.

Ще одна людина може бути менш прикріплена до ідей про минуле – після короткого періоду переживань негативних емоцій, концентрує на голові, а при підтримці морозу, дивиться на спосіб поповнювати харчову поставку іншим чином. Я думаю, що ви розумієте, що друга людина має кращий шанс виживання.

Він може ставитися до всього: природа, людина, його поведінка, Бог. Впевненість, що життя має бути різним, що вона не має права існувати як зараз, призводить до хронічної незадоволеності та блокує нашу творчу самоактуалізація.

Як тільки у нас є відчуття, що ми повинні бути різними, або хтось інший кидає нам щось, це означає, що це час, щоб працювати через внутрішню дисбаланс і звільнити себе від того, що заважає нам відчувати себе чудово в цьому і зараз.

Це також правда про те, що процес, який я просто описав, природно, в нашому житті. Ідея дійсності, в якій не має жодних зобов’язань.

На цьому етапі може бути внутрішній конфлікт у мене – здається мені, що світ повинен бути певним, і в той же час я знаю мій обов'язок, і це може здаватися мені, що це не повинно бути. Саме тут важливо усвідомити, що моя картина світу поповнена іншим зобов’язанням. Але це не дуже важливо.

Я навчаюся мовчати техніку протягом двох місяців. У цій практиці мій мозок переходить на терабайти інформації через себе, другий за другим. У медитації все відрізняється: Я фокусую глибоко на диханні і мої думки стають настільки поверхневими, що я не повіслю на них, я просто зупиняюсь на поніці і після півгодини я впадаю в простір, де нічого взагалі немає – тиша, вакуум.

Але перед тим, як я потрапити в цей простір, я все ще належить до мети, як фокусування на дихання. І на практиці тиші, як така не тиша взагалі, це нескінченний кровообіг думок. Я сидю за годину, але немає тиші в голові. Що робити з нескінченним струмом думок? Що я маю в цьому часі практики?

Я не відрізнявся від мовної практики та медитації в цьому контексті. Один спосіб або інший, під час медитації ми мовчить. Потік думок є індикатором, що розум працює. Якщо виникають негативні почуття, це свідчить про те, що розум забитий. Але не відступайте від думок і почуттів. Так само не варто глибитися в них.

Час, проведений на практиці, повинен бути присвячений збереженню того, що насправді відбувається в житті тут і зараз.Поглиблена концентрація, яку ви пишете, може бути головною перешкодою для практики. Висока концентрація - це просто інструмент.

Це те, що Bhikku Buddhadasa сказав про практику: Тіло знаходиться в нормальному стані, але розум особливо тихий і здатний відображати і проводити інтроспектування. Він чудово зрозумілий, непристойний, стриманий і спокійний. Іншими словами, він підходить для роботи, готових знати. Ми прагнемо до цього ступеня концентрації, не для дуже глибокої концентрації, коли людина сидить ще, як статуя, позбавлена певного ступеня обізнаності. Хто такий глибокий концентрацію не може вивчати щось. Поглибше концентрований розум не може займатися інтроспектуванням і отримувати розуміння.

Ми не повинні досягти високих рівнів концентрації і сидіти все ще. Ми прагнемо до тих, хто звик до роботи, що при використанні на практиці розуміння усього світу. й

Відмінність сильного і не сильно забитого каналу?

Визначається набором ідей, пов’язаних з зобов’язаннями.

Призначення практики?

Метою практики тиші є відновлення, відновлення здоров’я. У тиші ми увімкнемо системи вищого порядку для продовження їх мислення. Вам просто потрібно стежити за потоком думок, не заважати їх, інакше це продовжить цикл зобов'язань. Але перш ніж почати практику, важливо реалізувати і приймати одну поставу - здоров'я тільки в даний час!

Як ви знаєте, якщо це не існує?

В даний час організм складається з сотні трійок клітин, які підтримують взаємодію в даний момент, в режимі реального часу. Його цілісність, яка ми відчуваємо як стан здоров'я, завжди є результатом динамічної рівноваги. Отже, на практиці тиші ми маємо лише одну мету: бути в чому.

Тільки в разі глибокого приймання цього здоров’я перетвориться з майбутнього в сьогодення. Метою матрицею, яка в кінцевому підсумку веде нас, щоб бути щасливим і насолоджуватися життям тут і зараз відображається тут і зараз. На практиці ми не очікуємо нічого від життя і не активно прагнемо до будь-якого, ми просто даємо, що відбувається.

На момент практики наша локальна інформаційна матриця синхронізує з світовим інформаційний простір – ми починаємо бачити всі відносини, в яких ми включені, і починаємо усвідомлювати все, що перешкоджає зв’язанню реальності, легко пускаємо старі візерунки мислення. Ми починаємо сприймати цей світ максимально реалістично: ми не очікуємо нічого і не віримо, що світ нас кине. Наші дії відповідають дійсності та нашим потребам.

Книги, які надихнули Чи допомагаєте ви на шляху трансформації та життя загалом?

• Пьотр Кузьмич Анокін «Філософські аспекти теорії функціональної системи»
  • Костянтин Вікторович Судаков «Функціональні системи»
  • Сер Ллойд, Програмування Всесвіту. Квантовий комп'ютер і майбутнє науки
  • Сам Харріс, "Лі." Чому скаже правду завжди краще
  • Кріс Фріт, "Брен і душ"

Що таке інтуїція?

Ритуальний мозок просто не може обробляти всю інформацію, яка отримує в режимі реального часу, тому обробка здійснюється автоматично, і результат відображається в емоційному відображенні реальності, яка керує нашим прийняттям рішень.

Академік П.К. Анохін (радянський фізіолог, студент Павлова, творець теорії функціональних систем) назвав цей відбиток «емоційний підшипник» (символ до радара), з яким ми постійно досліджуємо всю реальність – це інтуїція. Чи може бути розроблений особа, яка спирається на цей підшипник при прийнятті рішень, і не може бути розроблений, якщо він віддає перевагу спиратися на раціональний розрахунок.

Що, в свою чергу, складається з попереднього досвіду, в якому можуть бути спотворення.

Ось чому. Найкращий раціональний вибір – дізнатися, як використовувати наш емоційний компас для прийняття рішень, а також звільнити себе від обов’язків через усвідомлення.Досвід помилок, мислення про них, а також практики, які ми говорили про вище, допомагаємо розвивати інтуїцію і навчатися почути серце, серця інших людей і, в кінцевому підсумку, допомогти проникнути вглибше в життя, стати його.

Якщо ви хочете знати себе, отримайте відповіді на важливі питання, познайомитеся з ситуацією, проконсультуйтеся, вирішіть проблему. Важливе рішення-

Ви можете відвідати.

Д. Дмитра Шаменкова жива 2-денна подія: «Положення є запорукою здоров’я»

Дізнатися більше про захід

Джерело: shamenkov.ru