569
Чому я не знаю, що перед? Всього за 15 хвилин пізніше картина вже висить на стіну.
Вішайте дзеркало., картина або сімейна фото - це завдання стикається всім, хто прагне облаштувати будинок. На перший погляд, це здається дуже легко, але на практиці часто є багато проблем.
Наприклад, ви були представлені з красивим розписом, який кріпиться на двох дюбелах, і ви вже з нетерпінням чекаєте бігу до дрилі, щоб швидко повісити його у вашій спальні. І ось виходить, що - гора ох! - ви просвердлили отвори занадто близько разом або заварені. Ось так багато пилу!
Не втрачайте і зателефонуйте собі крок! Ми допоможемо вам уникнути неприємної ситуації з дуже простими об'єктами. Цікаво? Переглядайте нижче і дотримуйтеся детальних інструкцій.
Як повісити картину Вам буде потрібно
Прогрес роботи
Це те, як прості предмети побуту можуть служити надійним помічникам. За допомогою такої домашньої худоби можна легко підвісити будь-який об'єкт.
Не забудьте поділитися нашими порадами!
від 1 2 3 4 5+
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Наприклад, ви були представлені з красивим розписом, який кріпиться на двох дюбелах, і ви вже з нетерпінням чекаєте бігу до дрилі, щоб швидко повісити його у вашій спальні. І ось виходить, що - гора ох! - ви просвердлили отвори занадто близько разом або заварені. Ось так багато пилу!
Не втрачайте і зателефонуйте собі крок! Ми допоможемо вам уникнути неприємної ситуації з дуже простими об'єктами. Цікаво? Переглядайте нижче і дотримуйтеся детальних інструкцій.
Як повісити картину Вам буде потрібно
- труси
- маркер
- папір
- пластиковий скло
Прогрес роботи
- Наклейте смугу щільної стрічки або стрічки на світильниках малюнка і кладуть крапки в місцях, де повинні входити шурупи або гачки, як зазначені на фото.
- Склеїти отриману заготовку на стіні, де буде розташовуватися живопис.
- За допомогою лазерного рівня перевірте, якщо ви зафіксували смуги на стіні. Тільки зараз приймають свердла і свердлити отвори.
- Якщо ви хочете уникнути важкого пилу і бруду при роботі, прикріпіть зігнутий аркуш паперу або наклейку в бурильній зоні. Він буде служити своєрідним пилозбірником.
- Але наші секрети не закінчили. Якщо вам необхідно. буріння У стелю закріпіть звичайним пластиковим склом на бурі. Зберемо все сміття.
Це те, як прості предмети побуту можуть служити надійним помічникам. За допомогою такої домашньої худоби можна легко підвісити будь-який об'єкт.
Не забудьте поділитися нашими порадами!
від 1 2 3 4 5+
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Ось як я зумів позбутися від закладеності носа: техніка, перевірена тисячами людей!
Інструмент, який видаляє до 5 кг лагу в 20 днів: Я не думаю, що це може накопичуватися.